Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Vårig dukning inför kalas

Skrivet:    ·  Inredning, Vardag
I går firade vi syster Frida som fyller 20 på onsdag! Liten blir stor :) <3
Firade även pappa som fyllt år och även lill kusinen Måns. Ja man får ju slå ihop kalas nu när hela släkten fyller år på vårkanten ;)

Mamma bjöd på god mat och efterätten var inte heller helt fel med tårta som morbror tog med.
Dock blev det inte så mycket fotande på släkten eftersom jag var så fruktansvärt trött och var inte speciellt kry, så blev en och annan middagslur under kalaset xD
 
 
 
 
 

Tyckte jag var tjock...

Skrivet:    ·  Skönhet, Träning och hälsa
Hur f*n kunde jag ens tänka något sådant?
Hittade denna bilden från sommaren 2012 när jag var som naturligast och finast (Tycker jag iaf) Men vad hände efter de lixom?
Jo jag blev helt besatt av att gå ner i vikt eftersom jag redan då hade jag gått ner ca 15 kg. Och jag skulle ha stannat där kände jag.
Var ute och sprang minst 4-5 ggr i veckan, men sedan började jag gymma ganska mycket och byggde upp muskler, vilken som är bra iofs.
 
Jag hade mitt fina hår som jag ändast slingade 2 ggr om året och smink var ändast lite puder och mascara på sommaren, resten skötte ju solen lixom.
 
Jag blev nog aldeles fixerad och började sminka mig mera och gick till frissan var tredje månad för sligning och även satte i löshår! OCH DET SKULLE JAG ALDRIG HA GJORT!
Fick ju klippa av hela håret och sluta med färgning, fick småplitor i ansiktet och sminkade mig mer och mer.
 
Ne fy!! Nu är mitt mål efter min graviditet att fixa till min kropp till denna igen. Vara naturlig och få tbx mitt hår.
Trotts allt är ju håret en väldigt viktig del i tjejjornas utseende. Eller hur?
 
 
 
 
 

Kvällsmys med Tjejjorna <3

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Ja de börja med att jag fick jobba över så missade myset på Pims. Men mina fina flickor väntade så snällt på mig så det blev några timmar på Rådhuset ist med lite mat. Ja, för mig iaf. Var ju vrålhungrig efter en stressig dag på jobbet ;) + att det gick hål på mina tights i bak HAHA xD Gött att man går med långa linnen nu förtiden!
 
Blir så fruktansvärt glad varje gång jag får träffa mina godingar :D Och detta året kommer verkligen bli helt UNDERBART! <3 Så mkt som kommer hända och så mkt nytt! Jag kan inte äns beskriva hur glad och lycklig jag känner mig just nu!
 
 

Jobb, Fika och Bebis

Skrivet:    ·  Bebis i magen, Fashion, Vardag
Ja då åker man snart och jobbar som man blev inringd till i dag :) Efter blir det Pims med mina tjejor <3
Nu ska jag bara komma på vad jag ska äta inna jobbet oxå -.- Blir ju ingen lunchrast för mig när man bara jobbar 4 timmar! Men det är soft ändå :)
 
Bebisen växer och mår bara fint efter vi vart på Mvc i Tisdags :) Redan inne i V.34 (33+2) :O

 
 
 

Kaka vs. Mat?

Skrivet:    ·  Vardag
Detta har pågått för länge nu tycker jag! Varför är jag aldrig sugen på mat? Är inte äns hungrig längre. Kanske kan det bero på att man känner sig fulproppad hela tiden pga magen och att det verkligen inte får platts ngt mer i den? xD
Det kan gå en hel dag utan att jag äter en riktigt lunch eller middag. 
Och som i dag så har jag levt på muffins, the och fil. 
Jag går till kylskåpet säkert mer än 20 ggr om dagen och kollar om jag kan laga ihop ngt, men det finns verkligen inget som jag kan tänka mig äta.
 
Det brukar sluta med att man tar en kaka ist, men vet redan sen innan att jag mår sjukt illa av alla sötsaker jag äter.
Efter mycket om och men så blir det den hederliga mackan på kvällen för att man verkligen vet att jag borde få i mog något mera matigt. Dessa mackor med ost spyr jag snart på...
 
Har ni några tipps på lätt mat som är nyttig och fräch? Varm som kall.. Annars bli det att baka scones ikväll. Lite variation på macka iaf :)
 
 

Bananmuffins med Chokladkross!

Skrivet:    ·  Cupcakes, Mat & Bak
Jag som var bombis på att jag skulle ha rätt i att snön får vi aldrig mer se igen tills nästa vinter, men får erkänna att jag hade fel!
Så vad gör jag en snöig dag som denna?
 
Jo, mitt baksug kom smygandes till mig och kom på att vi hade 3 VÄLDIGT mogna bananer hemma. Men jag var inte alls sugen på att göra en hederlig banan kaka...
 
Så... Jag rotade ist fram min muffinsbok som jag totalt hade glömt att jag hade, och hittade ett supersmarrigt recept på Bananmuffins med chokladkross i.
Tyckte att receptet var lite konstiget eftersom man gjorde alla moment tvärtom än vad man brukar göra när man gör muffins, men aja. Blev iaf världens godase muffins jag gjort! Smakade inte så mycket socker som alla bakverk brukar göra, och den mörka chokladen passa perfekt! 
Helt i min smak när det gäller söttman. 
Och detta med torra myffins (hate it) blir det inte av detta recept! De var så färska och smulfria så det fanns inte!
 
I dag ska jag leva på goda muffins och Te!
 
 
 
 

Jobb och Mvc i dag!

Skrivet:    ·  Vardag
Skönt att man kuned sova till 10 i dah iaf eftersom jag knappt fått någon sömn under natten då den lille alltid ska krångla omkring i magen... 

Sitter just nu framför Tv:n och ska snart göra en frukost/brunch innan jobbet. Börjar kl 1 så blir en kort arbetspass i dag, och det passar mig perfekt! Kan tänka mig att det ändå bli mycket i dag eftersom det är löningsdag! 
Skulle egentligen jobba till stägning, men eftersom jag ska till Mvc vid 18 och gick verkligen inte få någon annan tid så fick jag jobba fram till dess :)
 
Så ha en bra dag alla!
 
 
 
 

Få långt hår med Ricin olja?

Skrivet:    ·  Huskurer & Tips
Sitter med Ricin olja i håret och fixar naglarna! Får passa på när man är ledig för i morgon åkte jag på jobb :D Härligt.
 
Ska förhoppningsvis få tillbaka mitt långa blonda hår igen till sommaren om jag sköter detta bra och regelbundet med denna Ricin olja. Har ju ca 3 månader på mig, och vad jag har läst så växer håret normalt 1-2 cm/månad. Och med Ricin så kan håret växa mellan 7-10 cm/månad om man gör denna behandling 2 ggr/vecka!
Det man läser stämmer ju inte alltid, så jag får helt enkelt prova själv om detta fungerar :)
 
 

Fredagsnöjet

Skrivet:    ·  Vardag
Så grymt sugen på godis just nu (jag som inte har vart de på några månader nu) och så kollar man i väskan påväg från jobbet och inser att plånboken ligger hemma -.- Blir en godislös Fredag detta!
Annars har arbetsdagen gått bra. Fick lite ont i ryggen av att stå i kassan halva dagen, men annars har det vart full rulle med en massa erbjudanden! Detta var nästan som dagen innan julafton på Stadium xD Men dagen gick fort kan jag säga. Väldigt skönt när jag inte var så pepp på jobb i dag annars. När man är van att bara ligga o slöa i sängen när man vill på dagen så var detta en liten omställning. 
Men det var allt trevligt att träffa sina underbara arbetskamrater :D
 
 

Fynda kläder inför vår <3

Skrivet:    ·  Fashion
Blev allt lite nytt när jag ändå var i staden i Tisdags. Det var dax för nya tights nu när jag tröttat på de andra. Har levt halva året på just tights. Det blev lite mer färg denna gången och passar verkligen bra nu till våren!
 
Hade sådan tur att jag fynda både toppen och de blåa tightsen på rea :D Halva priset lixom. Så passa på att kika in på H&M vett ja ;)
 
129:- Tights med aprikosa blommor
 
50:- Aprikos topp
 
 
75:- Jeansblåa tights
 
 

Fullspäckad dag i går!

Skrivet:    ·  Vardag
Efter att ha tagit igen gårdagen med soffliggande hela denna dag så är min rygg framförallt mycket bättre :)

Igår var det bara att dra upp sig i sängen redan vid halv 5 för att åka till jobbet och inventera i 6 timmar. Att det verkligen kan ta sådan tid lixom :O Men väldigt skönt när det var klart!
Träffade sedan Martina för en dag på stan med mat och lite shopping :) Hittade lite nya tights och något linne. Måste byta ut de uttöjda kläderna som man har använt konstant xD
 
Blev även en snabbfika oxå med Börs som kom in till staden. Trevligt, trevligt! 
Redan då var jag helt slut och ryggen värkte något. Men var bara att bita igen för att dra vidare till Mvc där jag och Rickard och några fler fick se på lite filmer inför födseln och amningen mm. Om jag ska vara ärligt så såg det inte så fruktansvärt ut att föda så som alla skriver... Men man vet ju inte hur det kommer att gå. 
Innan jag såg denna film så hade jag inte alls tänkt så mycket kring detta, men nu är jag allt lite nervös...
 
Dagen slutade inte där, utan fortsatte till Tidaholm till Robin. Han tog min bil i dag till han sjobb för att kolla upp ngt fel som har ploppat upp precis lagom innan besikting och allt. Men grymt glad att man har vänner som ställer upp och hjälper en så att man slipper behöva slänga ut en massa onödiga pengar... Men var ju tvungt att byta ut en del som skulle gå på en ca 2.000 kr. Mindre roligt däremot. Men det är ju inget jag kan göra åt precis.
 
 
 

Kardashian Baby Clothes Collection

Skrivet:    ·  Bebis stuff
Ja nu har ju systrarna Kardashian designat värdens sötaste baby collection för tjejjer! Upptäckte det på instagram igår! 
Om jag får en liten dotter så ska den allt bli bortskämd med dessa fina söta kläder :) Hoppas att Kardashian fortsätter med denna collection och även för pojkar vore ju kul :D
 
Vad tycker ni om collectonen? Jag är iaf helt såld!
 
 
 

Du betyder

Skrivet:    ·  Bebis i magen
You mean everything to me my little prince/princess <3
 
 

Lördagslyx

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Supergod morgon på er! I dag blir det chill i fina vädret och hoppas på att vinden avtar.
Blir en hemmakväll med bror (som för övrigt komme stänga in sig på rummet med gta).. Så ja, blir nog en lugn kväll helt änkelt som chaffis till päronen och tv-tittande med jordnötsringar.
 
Bananplättar m, hallon o passionfrukt :D
 
 

Kanske dax för förändring?

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
I går var det riktigt kul att träffa Johanna, Amanda och John för lite godfika som Johanna hade bakat så gott och planering! Denna sommaren kommer allt vara speciell :D
 
Nu är det snart dax att bege sig till Mvc, beställa barnvagn och ett besök till frissan. Var ju snart ett år sedan jag klippte topparna.. Kanske dax nu ;)
 
 
 
 
 

Planering

Skrivet:    ·  Photo, Vardag
Ja det har ju blivet lite vårstädning av bilen iaf i dag! Kändes tungt och jobbigt att städa i den lilla bilen med värdens mage. Så det blev en snabbstädning! 
Annars är det sjukt fint ute och jag är verkligen glad över att man bor på landet/skogen just nu när våren har kommit.
 
Aldeles strax ska jag fixa iordning mig då det blir lite snack och mys med tjejerna om .....! (svårt att låta bli att skriva om just vad, när jag vet att alla min vänner läser) hehe ;) Fast jag tror ju att han/hon/dom redan vet om vad! :D
 
 
 

Solig morgon med bebissparkar (Video)

Skrivet:    ·  Bebis i magen
I dag är det exakt 2 månader kvar till BF! Helt otroligt... 
Vart en jobbig morgon när det har sparkats och kickat som bara den i magen. Livlig liten krabat det där.
Men så fort filmkameran kommer fram så blir det plötsligt lugn haha xD Typiskt!
 
Jaja, verkar ju bli en fin vårig dag i dag igen. Blir att plocka fram solstolarna och en promenad om jag får tummen ur. Bilen behöver ju en vårstädning oxå känner jag. Får se vad jag orkar!
 
)

V.32 (31+0)

Skrivet:    ·  Bebis i magen, Vardag
Försökte att träna röven lite, men gick inte så bra. Testa lite övningar som jag klarade av förut lätt som en plätt, men nu sträckte jag typ röven ist! Ja herre gud. Blir att börja om på noll igen till sommaren... suger!!!! Orkar ju inget just nu.
 
Fick bli en sväng ute på altanen sittandes i solen lite. Sjukt skönt väder! Varmt oxå. Passa på att få lite färg i facet så slipper man se ut som en zombi xD Såklart att bebisen ska känna på solstrålarna oxå en liten stund :)
 
 

Bort med bristningar!

Skrivet:    ·  Bebis stuff, Skönhet
Har ju i och för sig inte fått några bristningar än.. bara gamla som syns nu lite mer, men gött att jag fick denna oljan nu för att förebygga fler bristningar! Inte alls kul at gå med fula bristningar efter graviditeten på magen!! Denna ska tydligen fungera väldigt bra, så hoppas på de nu! Oljan hitar ni >HÄR< och är förtilfälligt nere i pris!
 
 
 

Estelle & Thild Pregnancy Body Oil

En parfymfri ekologisk gravidolja som är baserad på kallpressade oljor av vetegroddar, Sacha inchi och jojoba av högsta kvalitet som förbättrar hudens elasticitet och förebygger hudbristningar.

  • Parfymfri.
  • Ekologiskt certifierad av Ecocert.
  • Fri från: Parabener, mineraloljor, natrium laurel / laureth sulfat (SLS), parfym, propylenglykol, silikon, urea, dietanolamin (DEA), trietanolamin (TEA), syntetiska emulgeringsmedel (t.ex. polyetylenglykol eller PEG) & färgämnen.

Innehåll: 150 ml

V. 31 (30+1)

Skrivet:    ·  Bebis i magen
Ja nu börjar det att närma sig. Knappt 2 månader kvar :O Känns verkligen, sover dåligt och jobbigt när det rör sig där inne. Värst är nog när hen sparkar mot revbenen xD
Men du är hen 40 cm lång och väger ca 1.7 kg! 

För övrrigt så ska jag nog ta mig ut på en prommenix och sedan skjuttsa in syrran till stan. Skulle ju beställa barnvagnen i dag tänkte jag, men Rickard får jobba över så får skjuta på det ytterligare.
 
 
 

Dem bästa naturliga produkterna för din hy! Passa på!!!!

Skrivet:    ·  Skönhet
Har ju äntligen fått mina produkter nu! Jäkligt nöjd. Tydligen är det många som rekomenderar denna naturliga serie och jag får säga det att dessa produkter luktar gudommligt! Friskt som en sommaräng.
Tänkte ju skriva lite om dessa produkter, men det som står till vänster som är ansiktstvätt mm var ju slut i sortimentet just nu. Kan ju förstå det eftersom det just nu har säkt priset på ALLT! Så passa på nu att beställ själv om du är intresserad av naturliga produkter som Madara HÄR!!

Sjukt skönt att kunna använda RENA och FRÄSHA produkter!!!
 
 
 
Madara Organic Skinare Deep Moisture Fluid

24 timmars fuktkräm med intensivt uppfriskande nordiska hallon- och rödklöverextraxt. Återfuktar omedelbart och under hela dagen. Balanserar oljiga och torra områden. Huden känns smidigare och fastare.

  • Normal / kombination hud.
  • ECOCERT.
  • 100% av ingredienserna är från naturligt ursprung.
  • 19% av ingredienserna är från ekologisk odling.

Innehåll: 50 ml

 

Madara Organic Skincare Anti-cellulite Cream

En naturlig och effektiv anti-cellulitformula med stimulerande extrakt av nordisk havtorn och hästkastanj kombinerad med naturligt koffein. Skapad speciellt för att jämna ut hudens problemområden. Hjälper till att minska fettvävnad,ökar lymfcirkulationen och återfuktar intensivt. Minskar ''apelsinskal'' och jämnar ut huden.

  • ECOCERT.
  • 100% av ingredienserna är från naturligt ursprung.
  • 18% av ingredienserna är från ekologisk odling.

Innehåll: 150 ml

 

Madara Organic Skincare Moon Flower Rose Beige

Tonar, klargör och jämnar ut din hudfärg. Nordiskt nyponextrakt och naturliga pigment återfuktar och naturliga pigment återfuktar och förbättrar hudens utseende omedelbart. Döljer brister och fina linjer, gör huden fräsch och strålande. Ett lättare alternativ till en foundation.

  • ECOCERT.
  • 99% av ingredienserna är från naturligt ursprung.
  • 15% av ingredienserna är från ekologisk odling.

Innehåll: 50 ml

Lätt som en Plätt!

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
Morning! Nu lite lyxfrukost och sedan pappersarbete hade jag tänkt. (Om man nu får tummen ur) haha
 
 
 

eleven.se levererar!

Skrivet:    ·  Skönhet, Vardag
Hämtat ut mitt paket i dag. Äntligen!! Nu får jag se vad eko/naturliga produkter går för. Mer om det får ni se i morgon ;)

Annars har det vart en ganska bra helg i staden med mina syskon med mello och mys.
Sedan har även jag och Rickard kollat på hus/lägenhet på landet, så hoppas nu att vi får detta!! Låg bra och hyran var suverän och inte så farligt långt in till Skövde :D Får veta nu i veckan om vi får detta. Så håll tummarna nu!!
 
 

Design