Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dekorera med höstens ljus

Skrivet:    ·  Inredning, Partylite
Så länge jag har väntat på denna kväll, och det gick väldigt bra för att vara först gången för mig att hålla i ett sådant här party!
Så nu när jag blivet konslut för Partylite tack vare bästa Martina så var det dags för mitt premiär party! Martina hjälpte såklart till och hela kvällen var mysig och rolig!
Kom på i slutet att jag glömde av min utlottning av de små presentpåsarna jag hade gjort, Men det var full rulle hela kvällen så de sista 5 som var kvar fick iaf med sig en hem :)
 
Här med ska jag nog punkta upp ett lite schema hur kvällen ska se ut så att jag INTE missar en sådan här rolig grej :) Övning ger färdighet!

Men det absoluta roligaste var att få pynta upp med dessa fantastiska ljus och tillbehör. Blev en blandning av mina favoriter och höst/guld tema.
Tack alla som var med på denna mysiga kväll, och många fler kommer det bli nu när jag har 2 st patyn inbokade!
 
 
 
 
 
 
 

Äppletider!

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
Nu när det finns mogna goda äpplen så får man allt ta vara på dem! Ja det finns en hel del saker som man kan göra. Men just i dag så blev jag så sugen på torkade äpplen så jag googlade och började med en gång! Så detta kommer bli smaskens till idol ikväll!!!
 
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 100 grader varmluft.
Skala äpplen. 
Hyvla tunna skivor med potatisskalaren tills du kommer in till tjärnhuset.
Klä plåtar men baklåtspapper och lägg ut skivorna (ej omlått)
Sätt in i ugnen och sätt en grytvante eller något annat i mellan luckan så att det blir en liten springa så att ångan kommer ut.
Jag tror jag hade mina i ugnen någon timma, men man får kolla emellanåt.
Stäng av ugnen och lått de svala innan du tar ut dem!
 
För en extra smaktouch så pudra över lite kanel innan du sätter in dem i ugnen!
 
 

Blåbärs cupcakes!

Skrivet:    ·  Cupcakes
Nom nom... Blåbärsmuffins med egnaplockade blåbär med frosting med blåbärssylt i + lite jordgubbsströssel på toppen! Det blev en bra kombo.
Detta serverades på Jacks dop. Snart blir det att göra en till satts med cupcakes. Men funderar ut någon god smakkombo bara. Det ska gå i gult och grönt. Men jag har små funderingar iaf!
 
 
 

Höstmyset

Skrivet:    ·  "Bosse", "Bosse" stil och kläder
Vad gör man inte en underbar solig höstdag som denna? Ligger ute och gottar sig. Snart blir det en långpromenad :)
 
 
 

Höstnytt till Jack

Skrivet:    ·  "Bosse" stil och kläder
Inhandlade lite nya kläder till Jack för ett tag sedan. bla. kläder till dopet :)  Allt, förutom bodyn med västen som är från änglar och stjärnor, är newbie från kappahl!
 
 

I <3 Hjo

Skrivet:    ·  "Bosse", Happy time with Friends!, Vardag
I veckan har jag spenderat en del med Martina och godingen Melker :) Bla så besökte vi Hjo där vi kikade runt i Hem & Hobey och sedan blev det en sväng till hamnen där vi satte oss på Moster Elins glasscafé! Riktigt gott och en kanon dag!
 
 
 
 
 
 

Jack

Skrivet:    ·  "Bosse", "Bosse" stil och kläder
Jack i sin fina Newbie kofta!
 
 

Design