Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Falköpingscrusingen 2013

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Vardag
Ja då har även denna crusingen varit! Det är ett litet tecken på att sommarn snart är över :( Har faktiskt inte vart så mkt crusande för min del i sommar ju... Lite tråkigt när man har en fin bil hemma som man inte äns har lånat av pappsen!
Men jag Rickard, Emma och hennes pöjk och deras vänner drog i väg i deras bil till Falköping där vi först fick lite krångel med bilen xD Så det ska va med andra ord ;)
Det första vi gjorde när vi äntligen kom in på ströget var att stana vid vägkanten där vi fastnade en lång stund med alla Tidaholmare xD Och pinke paus som gick sååååå bra!!!! Aja, lärt mig ngt nytt tills nästa gång iaf.. Att man kanske inte riktigt ska lägga sin mobil bredvid sig när marken lutar lite snett nedåd :S HAHA! Fail!
 
Men natten slutade med skoskav och både jag och Rickard däckade i bilen typ 3 timmar innan man kom hem! Sen var det redan morgon haha!!
 
 
 
 
Och jag fick lära mig spela banjo :D!!!!! Men våran snygge chaffis!
 
 
Har knappt kunnad gott i mina arbetskor pga, alla sår xD
Lite häng i bagaget är aldrig fel ;)
 

Vinkväll med brudarna!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Sista fredagen i Juli spederades hemma hos Sofie för vinkväll och massa annat gott med mina tjejjor <3
Synd bara att det blir så sällan och att man aldrig får tummen ur och ordna upp ngt xD Vi var ju alltid ute för två sommrar sedan nästa varje helg :O Aja, man kanske har blivet för gamma för sånt nu? Haha, ne men det måste ju bli ändring på det! Fast lite svårt när man har jobbat hela sommaren typ xD
Men kvällen var suverän och bjöds på mkt skratt! Så roligt att man kan vara så öppen för sina kompisar, bkir mkt intressanta samtalsämnen ;)
 
 
 
 
 
 
 

White sommer

Skrivet:    ·  Fashion
Sommartopp från NewYorker
 
 

Jkp

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Så... vad hände efter cykelturen på Visingsö och besöket i Gränna?
Jo jag och Rickard checka in på hotell i Jönköping. Fräscht alltså :) Bäst var ju den fruktansvärda sköna sängen och hotellfrukosten. Så sedan blev det en tripp på staden för shopping :) Hittade våran favo affär med snygga kläder för ett bra pris :) Blev även ett besök på IKEA och A6! 
Sedan var vi nog hemma runt 7 igen. Jag skulle ju upp o jobba på lördagen såkart -.- haha xD Aja, blev en bra minisemester iaf med hjärtat <3
 
 
 
Bästa affären faktiskt!
 

Cykeltur på Visingsö 18/7

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Jag och Älsklingen passade på att åka till fina Gränna för polkagrisar och cykla ute på Visingsö! Underbart vackert på ön får jag säga:) Tror vi cyklade iaf runt 2 mil den dagen. Blev att vi kom fram till en liten vik där vi tog oss ett dopp. var rätt varmt kan man säga, gick ju inte änns gå i sanden för att man brände fötterna. SÅ ska en sommar vara!
Blev sedan att kika i affärer och äta en god middag i gränna hamnen! Mysigt :) Nästa år får vi allt åka tbx <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A trip to west coast

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Var bara att gå upp tidigt för att dra till kusten en heldag men familjen och Rickard den 17 juli. Blev som vanligt att vi spenderade hela dagen på stranden i Hunnebostrand men bad och sol och glass. Sedan så blev det en tripp på smögenbryggan där jag fick ett par skor av älsklingen :D Sedan var det bara att åka hem lite tidigare än resten av familjen eftersom jag och rickard drog till gränna dagen därpå. det bästa med dagen var att man fick en go bränna och det sämsta var nog mc donalds som gav mej varm dricka och fel burgare på vägen hem :( SÅÅÅÅÅÅÅ Störande! Men kusten kan man verkligen inte klaga på :)
 
 
 
 
 
 

Bad, sol och minigolf..

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
.. fick bli starten på min och Rickards lilla minisemester :) Så den 16 juli så blev det en hel dag i Mariestad men bad i ekudden. Var ganska uppfriskande med att dopp i vänern, inte så farligt kallt. Och stackars Rickard brände upp sig som vanligt :( xD Men på magen denna gången!
Det ända som var värre var ju dom dära pansionärerna som låg o sola nästan näck med sina hängpattar :S Var ju verkligen sååå inbjudande att se halva röva och!
 
Sedan blev det minigolf i bäcken och ja van ju som vanligt då ;) Så det firades med en glass :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

70 år på Grönan

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Då var det premiären för mej att dra till grönan den 13 juli! Var chaffis till snyggaste bilen då ;) De som inte vet vad gröna lund är (alltså ej i Stockholm) utan lerdala, är typ som olstorp fast ngt mindre ;)
Kvällen var mysig, kall, rockig, med södriga strumbyxor och spenderades med mina andra raggers, men blev att vi mest var vid parkeringen mad alla snygga bilar och hängde där xD Fick även med Rickard på dansgolget för en sväng om, inte illa haha ;) Fick även förklarat för mej att jag tydligen hade fräscha ben under hela kvällen! Bockar o tackar för det ;)
 
Så vad tycks om min "rocka billy" frill? Gick ganska bra ändå när man nu är lite korthårig xD
 
Inget gå upp mot ett trevligt sällskap med mina päron :) 
 
Mina bruds!!! Galna men underbara, som det ska va :)
Hihi, lilla fröken hanna var det ja xD
Min söta lilla nörd :D <3
 

Skate girls

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Photo, Vardag
... ella ja, typ! Nybörjare kanske man ska säga? Men det gick bra och hyffsat fort ;) Får öva lite mer på rors longboard tror jag, för det är grymt kul! Så den 10 Juli så blev det en sväng med Sofie då när man ändå var ledig från jobbet :) Sedan passade jag även på att hälsa på Emm i Götene eftersom det var ett tag sedan sist! Så det blev tjöt och fika med mamma nybakta bullar som jag hade med mig! Kanon dag!
 
 
 
 

Hamnkrogen med hjärtat

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Ja då backar vi tbx till 7 juli! haha :) Men det var en sådan fruktansvärt mysig dag med Rickard då det först blev bad och sol med hanns familj och sedan på kvällen begav jag och Rickard oss till hjo där vi åt 3 rätters på hamnkrogen :) Rätt söt kille som bjussar på det <3
 
Toast skagern
Lax m.färskpotatis och kall sås
Vaniljglass med varma hjotron
 

Morning

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Go morgon! Snacka om att det är varmt ute. Gick upp vid 8 för en springrunda inna frukost för jag tänkte att det är så mycket svalare ute, men när jag kom tillbaka så stod det 25+ i skuggan på termometern :O Inte undran på att det var extra svettigt xD Aja, gött väder iaf när man är ledig! Hoppas bara inte oskan kommer senare i dag utan att det blir under natten som de har lovat! Nu ska jag få lite saker gjort här hemma som att städa bilen mm. Sen för jag även se om det blir lite blogginlägg ;)
 
 
 
 

Back home

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Ja nu är jag hemma igen! Har ju typ flyttat in hos Rickard då det är så mkt närmare till jobber xD Så nu kan jag ju passa på att blogga lite eftersom det var 2 veckor sedan? :O Det får blir lite uppdateringar i morgon då det är ganska mycket som jag gjort, då både jag och Rickard hade en liten minisemester :D
 
Men nu är det Sverige mot Tyskland i damfotboll som gäller. Passar på att göra ett litet inlägg då det är halvlek och sverige ligger under med ett mål :( 
Men eftersom man inte äger en sverige tröja så fick det bli lite improvisation men gula mjukis och den blå adidas tröjar. Självklart en outfit från Stadium ;)
 
Och detta var dagens frukost innan gymmet: mosad banan med kvarg och färska gubbar! Sedan var det jobb som gälde hela dagen till stägning. Så det blev att hoppa in i durschen innan matchen när man kom hem! Nu blir det en kopp the och macka. Gött med käk när man bara käka en yoghurt till lunch :S
 

Ella Time :)

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Förra veckan så var jag och besökte min efterlängtade vän ella :D Det bjöds på fruktsallad, the och såklar en massa snack! Blev sedan en spontan tripp till hotelet i Tidaholm där vi satt med Max och S med en drink! Avslutade Torsdagskvällen med en frensch hot dog på statoil haha xD :D restevn av den ledig veckan spenderades hos älskling och på gymmet kan ja säga xD Mkt behövligt!
 
 
 
 
 

Do u like it?

Skrivet:    ·  Fashion
Ja men sådär då!! Kan säga att det är lite bökigt med att sätta upp håret inför träning, blir ganska varmt och svettigt i nacken om man inte gör de xD Men om typ 3 till 5 cm till så kan jag leva med kort hår! Kanske blir som Miley Cyrus som gick från långt hår till page och sedan snaggat! Det kanske ska bli mitt nästa drag?? haha :)
 
 
 

Sista dagen som "långhårig"

Skrivet:    ·  Fashion
... jo jag hade ju inte ngt hår kvar knappt efter att ha haft panikånges så att jag tappade typ halva håret :S Sen är det nog en massa annat skit oxå eftersom mitt hår gick av :( Så fruktasvärt jobbigt att kolla tbx på alla bilder ett år tbx då jag hade det PERFEKTA håret!!!! SÅÅÅÅÅ störande :'(
Så förra veckan blev jag korthårig då! Var en skit duktig tjej på Trudes som fixade min fina korta frill! Dock så är luggen fortfarande väldigt tunnhårig, men kände att jag inte ville klippa av den.
Det kanske inte är så farligt med kort hår men, gick ju alltid med uppsatt hår ändå eller hårförlägningen.
 
Men denna dagen var den sista dagen med minn "långa" slitna fula äckliga hår!!
 
 
 
 

5-kamp med Stadium!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Vardag
Dax att uppdatera sen länge tbx xD Inte lätt när man är nykär och knappt är hemma ;)
Men men.. En söndag efter jobbet blev det dax för en 5.kamp med jobbet på bilingen! Superkul att man även fick ta med sig sin andra hälft :D Och såklart så var man i samma lag... haha xD Ja alltså det gick ju ganska bra i vissa grenar så som potatis racet men att spotta gelegrodor, äta kolasnören, fång korv med munnen och hoppa sopsäck gick ju sådär xD Dock kom vi inte sist, utan näst sist xD  Aja, hade det kul iaf! Avslutade kvällen med gorvgrillning! Älskar mitt jobb och älskar mina arbetskamrater! U are the best evere!
 
Kolanäre tävlingen!
Fång korvet i munnen med hjälp av att sninga den fram o tbx! Såg rätt kul ut xD
Och älsklingen kom sist deklart ;)
Korv korv mera korv
<3
Mys pys
 

04.07.13

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Min torsdag började med de goda protein plättarna och en stor kopp kaffe såklart! Nu blir det att dra till gymmet och pumpa lite xD Behövs innan jag ska ta en fika med S.
Sedan blir det hem till bäste Ella. Så sjukt länge sedan nu. Det får inte bli såhär! Måste ses oftare faktiskt. Kommer även ta med mina nyttiga proteinbollar för en test om de är godkända haha xD 
 
Se yah!
 
Så sjukt gött att ha nytvättade gymskor (Y)
 

Proteinbollar med smak av sommar

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
Nu är mina negerbollar klara! Blev faktiskt rätt goda. Men vanliga onyttiga negerbollar är ju alltig godast när det är de feta smöret och de söta sockret i såklart! Men detta var en godkänd kakbit för de nyttiga iaf! 45 cal per negerboll.
 
Tror jag får ta med mig lite av dessa i morgon när jag åker till Ella! Fika nyttigt och gott är ju inte fel :)
 
4 dl havregryn
4 msk linfrön
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 dl hackad russin
1 dl lätt kvarg
1/2 banan
1 kopp smultron
1/2 dl vatten om det behövs för att göra smeten geggigare
 
Bland/mosa ihop till en smet, sedan rulla och doppa i cocos. Garnera gärna lite färska smultron vid sidan av så ser det mkt trevligare ut :)
 
 
 
 
 
 

Mitt smultronställe

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
Känner mej liten igen som när jag var 5! Var ute i några timmar medans solen kika fram och tog cykeln till smultronstället! Där satt jag ett tag och plocka o plocka o plocka. Har dock mer tålamod med att fylla muggen full än vad jag hade när jag var liten xD Fick iaf 8 dl tror ja. Inte fel :) Blir snart att testa baka negerbollar med smultron, alltså nyttiga och proteinfulla bollar :) Kanske blir en hitt? Resultatet kommer jag lägga ut under kvällen! Men nu ska det bli en springrunda innan det börjar att bakas, annars känner man sig flötig haha xD Fast det är nyttiga grejer jag ska göra men!
 
 
 
 
 
 
 
 

Protein pancakes!

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
En härlig morgon ska starta med en härlig nyttig frukost tycker jag! Jag är ju då så fruktansvärt förtjust i dom hära banan plättarna som är gjorda på ändast en mosad banan och ett ägg ihopvispat!! Men nu blev det en test med att hälla i en påse Naturdiet med smaken chocobanana! Dom blev sååå mkt godare + att det blev mycket fluffigare! Så det blir sådana hedanefter :D Till det serverades förska smultron ocg russin!
 
Frukost på ca 300 cal om man räknar med tillbehöret!
 
 
 
 
 

Då blev det vist Olstorp oxå ;)

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Vardag
Det är ju ingen midsommar utan fest på midsommardagen!! Knappt att man palla de efter midsommarafton, men kan lever ju bara en gång ;)
Blev olstorp med Rickards och hanns vänner! Fick se Zekes live och borttappade vänner och älskling, skadat finger och nerblodiga samt leriga byxor haha! Som det ska va med andra ord ;) Attans taggtråd som ska va ivägen lixom!
 
Vi går på stigen, som går till olstorp.. 
 
 
Pinkepau med grabbarna!! haha
 

Midsommar del 2

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Som bestod av full familj i bilen. Hela tjocka släkta på mammas sida och underbara vänner! Mat, mat och mera mat samt snappsar o de traditionella snappsvisorna imellan åt så man fick svälja ner maten lite. Dricka, dricka o mer dricka och sen dansa hela natten! Missade jag ngt? Nepp! Hade en grymt kul midsommar kväll/natt!!!
 
Har så mkt mer bilder, men dessa får räcka faktiskt :)
 
Mamma o pappa i fram, Jag, rickard, frida o fredrik i baksätet o adam i bagaget med maten ;) haha
Lite grillning med snygga kusin ;)
Älskling <3
Moster maud hade allt dukat upp för mat :)
Vem firar midsommar utan snapps? Tequila rose fick duga ;)
Jesper, mickis och älskling :)
Fredrik o frida!
 
Haha mamma verkade ha trevligt hon bredvid tokern matts ;)
Öl mera öl!
Mina fina fina fina älskling <3
 
 
 

Midsommar del 1

Skrivet:    ·  Vardag
Är ju en nackdel när man är hos älskling och inte kan blogga. Kan kan ja ju, men mycket smidigare på sin egna dator där man allts så att säga xD Så jag får ta igen det när jag är hemma imellan åt, och inte jobbar såklart! Är ju ledig lite denna veckan så då blir det mer bloggtid :D

Så nu kommer lite midsommarbilder :D
Var ju hos Rickards mor på dagen och firade lite med sill o potatis samt en god jordgubbstårta som vi gjorde :)
Rickards morbror var även där med sina 2 barn och sedan hans morfar :) Så nu har man även fått träffat lite släkt :D
 
Och såklart så är det Emma som fastnar på bild ;)
 
 
 
 

Design