Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Snö bättre än glass

Skrivet:    ·  "Bosse", "Bosse" stil och kläder, Familj, Fashion, Photo, Vardag
I dag när vi vaknade så hade det kommit nysnö! Alltid lika kul o se Jack när man drar upp rullgardinen och han lyser upp med ett leende och kollar ut! Att det kan vara så roligt xD

Så i förmiddags så blev det allt lite lek utomhus och snön var extra god i dag tyckte Jack haha :) Fast kanske lite kallt för hanns del ;) Sedan somnade han som en stock i vagnen... såklart!
 
Nu inväntar vi pappa som ska komma till oss ikväll :)
Ha en trevlig Fredag alla <3
 
Overall från Newbie
 
 
 
 

I svart och vitt

Skrivet:    ·  "Bosse", Photo, Vardag
Det här med att sitta vid datorn när man har en liten plutt hemma är inte alltid lätt.
För det första så vill jag ju inte att han ska se att jag sitter med den hela tiden som om jag vore den super tråkigaste mamman lixom, för det andra så är det helt OMÖJLIGT nu när han ska vara överallt och lite till!! Sen är det ju faktiskt inte så bra att han blir uppväxt med att det är "normalt" att sitta vid en dator hela tiden. Visserligen så har det ju blivit så idag tyvärr, men jag får väl göra mitt bästa med att han vill leka med kottar som kossor ute i skogen haha xD Ne, men dator och surfplatta går ju som sagt inte undvika hela livet, men så länge som möjligt kanske :)
Så nu när han sover middag som han brukar göra 2 ggr om dagen så blir det ju ett superbra tillfälle att tex göra ett blogginlägg ;) Eller laga mat och ÄTA mat i lugn o ro skadar ju inte!
Det jag borde bli bättre på nu är att låta mobilen vara! Det är så lätt att klicka sig in på Fb eller instagram och då har det redan gått 10 min plus en vas som trillat ner i marken typ... Nepp, jag borde verkligen bli bättre på de!
 
Fotade min underbara, jobbiga, bussiga, ej-sitta-still, älskade unge i dag. Jag kan inte få nog att se på dessa fina ögon <3
 
 
 

Äpplecupcakes med kardemummafrosting

Skrivet:    ·  Cupcakes
Är så sjukt sugen på att slänga ihop något sött! Dessa underbara Äpplemuffins bakades till min vänns babyshower för ett bra tag sedan. Attans att jag inte gjorde en extra satts att frysa in haha!
Är bara att vänta tills nästa höst när det är dagt att skörda äpllen igen ;) Fast det är änå tur att äpplen finns året runt i matbutikerna :D
Men tror nog att det är lite höstiga cupcakes då det är karnemumma frosting på ;) But who cares! Är ju ändå lika grått o trist ute nu som en hösdag!
 
 
 

new beginning

Skrivet:    ·  "Bosse", "Bosse" stil och kläder, Fashion, Vardag
Ja det kanske är lite sent, men har tyvärr inte kunnat överföra bilder från min systemkamera det senaste pga något fel. Men nu så fungerar skiten utmärkt igen ;)

Så nu kanske det blir fler blogginlägg i veckan framöver! Om jag nu hinner.. Jag och lillkillen flyttar snart till en ny bostad så det är ju en del som ska packas och flyttas! Detta kommer bli mycket spännande :D Är ju blandade känslor såklart, men skönt med något eget nu så man kan börja om från scratch!
 
 
 
 
Detta är bilder från julafton haha! Men tycker att Jack var sååå stilig i skjorta och fluga :D Pluss att det blev ett kort med mej oxå så blir det lite balans här i bloggen haha :D
Ni ser även att han har fått två riskorn? Hur sött är inte de lixom :)
 

Iskall kärlek <3

Skrivet:    ·  "Bosse", "Bosse" stil och kläder
Min lilla isbjörn i sin varma overall från Newbie :D Fick passa på att gå ut när det snöade så fint här på efter frukosten. Nu på dagen så lyser solen och nästan all snö är borta igen x'D typiskt... Vill ju åka pulka snart :)
 
 
 
 
 
 

Design