Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

i dont care! We like it ;)

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Den sanna verkligheten när vi inte gör oss till och posar framför kameran ;) Något mänskligare kanske?
Me and my siss! <3
 
 
 
 

Happy wednesday :))

Skrivet:    ·  Fashion
Nu ska vi snart åka in till staden med hela familjen, utom stackars pappi som jobbar :( Men vi ska iaf shoppa, flöta donken mat och sedan bio! Blir en bra dag detta du!! Den ända lediga dagen på höstlovet så får man ju passa på så att säga :) 
 
 
 

Halloween!!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Vardag
Ja nu kommer bildbomben! Tror dock att jag var fixerad av mej själv eftersom det blev en hel del bilder på mej xD Men jag stod fakstiskt hela lördagen från morgon till kväll för att fixa så att allt blev perfekt (Y)
Men Det var iaf en kanon kväll hos Malte som nu ska åka till Canada! Så lycka till :)) 
Sedan blev det en sväng på husaren med dans och catfight haha, eller ja, de kunde bli! Attans att det gick så himmla fort bara! Nu får ju man vänta ett år på nästa xD Men kvällen/natten var underbar!
 
Årets klädsel blev Zombie doll! Lyckades ja? 
 
Nunnan Amanda! Alltid bra till hands en sådan här kväll ;)
Lyckades jag bra med sminkningen? O ja ;) Tobias som jokern
 
Jag och sebben! Snyggast ju! ;)
 
Trodde du verkligen att du var en riktig man? Vart är håret på bröstet pöjk? haha ;)
 
 
 
Jag och Nunnan spelar ölspelet med trojkan! go skit de! Vann nästan hehe!
 
Dom små charmtrollen ;) Robin o Sofie
 
Så klart vann ja ju sör den mest läskigaste kostym ;) inte illa pinkat!
Philip (get?) Amanda (nunna) Sofie (troll) Robin (troll) Jag (zombie doll)
Bild från husaren

Men hallå!!

Skrivet:    ·  Vardag
Så jäkla trött xD Men det är det värt efter denna helg! Är så sugen att lägga upp alla bilder som blev tagna i går då det var Halloween fest och sedan blev de ju utgång. Men som sagt, är ngt seg så vi får se hur det blir med den saken. Men vill säga att jag vann ju priset som den mest skrämmande utklädnaden, och det märkte ja ju av när vi gick ut xD haha. Ingen kunde ju ta mej seriöst! Men är det halloween så ska det ju vara så ;) 
Hepp, om man kanske skulle förbereda allt inför i morgon och krypa ner i sägen? Har en hel del sömn att ta igen från helgen kan ja säga! Bara det att man somnade halv 6 i morses.. xD Nu ska det bli en pigg och gla vecka med jobb! Inget höstlov här inte, de hinner man inte med ;)
 
 
 

Tjej middag på Pims

Skrivet:    ·  Fashion, Happy time with Friends!
Nu är alla mina vänner samlade igen :D Blev en ute kväll i går på pims med god mat och en massa underbart tjöt som vi tog igen! Amanda kom hem från Chicago i går och Sofie kom hem från Mallis för en vecka sedan :) Nu är allt  perfekt igen :D Eller ja, men vännerna iaf ;)
 
Blev min nya topp från lindex denna afton :)
 
MAAAATT!! :D
Fick dock bara bild på Ella och Sofie ;) 

Hemlig beundrare..

Skrivet:    ·  Vardag
.. som inte är så hemlig längre haha xD Men ändå :) Lite kul och överraskande! Inte var dag man hittar gulliga lappar på framrutan när man ska åka hem. Kunde ju klura ut ganska fort vem de kunda va (genom xD gubben), men ja bara: Va sköen gör han ända här borta hos mej? Men han får fortfarande va hemlig för er ;) haha
 

Butiksförsäljning Sötknoppen

Skrivet:    ·  Florist
I dag öppnar vi våran butik Sötknoppen för lite sörsäljning i dag inför alla helgona. Så det är mycket kransar och sådan till gravar! Mycket fin fina saker har vi gjort :)
 
Mosshjärtan med tissekatter ^^
 
 
 

Torsdag, snart helg!

Skrivet:    ·  Fashion
Kyligt ute så passa på att ta min långa stickade/virkade tunika! Fast med strumpbyxor, håller ju värmen har ja hört ;)

Pims fikan

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
I går efter tandläkaren så blev det en riktigt socker flöt fika med Sofie!! Skiter i om jag har hål i tänderna, något måste manju unna sig?? xD Sedan blev de en sväng på stan och inhadla maskeradkläder till halloween! Snart äär allt klart. Bara att sätta sig vi symaskinen och sätta igång xD
 
 

Tandläkaren...

Skrivet:    ·  Vardag
Jahapp, då var de klart! Hade ett hål som måste lagas som jag misstänkte!! Har ju vart rätt redig med att spara in på drickande o godisätande, men det räckte tydligen inte!! Nu får man inte heller äta frukt eller dricka tea med honung i!!! Det var tydligen massa socker i det med. Och de visste jag ju iof, men ändå!!! Lever ju typ på frukt xD 
Och sedan skulle ju hon pilla och gräva i tandköttet så att blodet var i hela tjäften! Man kanske borde gå dit innan halloween partyt på lördag så är man blodig o klar? Men ända jag ger tummet upp för att dom polerar tänderna det sista. Då känner man sig rätt fräch i mun :)
 

No make up

Skrivet:    ·  Vardag
Jag som trodde att jag inte behövde lämna sängen i dag... Men bror skulle ju hämtas i skolan! Det är nu man verkligen inte vill ha det dära körkortet. Men passade då på att köpa litte gott som lär behövas till en massa avsnitt av gosip girl, om nu inte hinner att ta slut xD
 
No make up today
 
 

Buketter, dekorationer och annat skoj i skolan

Skrivet:    ·  Florist, Vardag
Här är det lite grejs som vi håller på med i skolan :)) I dag så är jag hemma, vet inte riktigt vad de e, men ont i magen och en typ av panik ångest har jag haft i natt tror ja! Kanske är lite mycket nu som går i tankarna.... Men nu har jag gjort en del uppgifter klara till skolan, så nu är de bara jobbarveckan och praktiken som man är stressad över. Men ska fortsätta vila nu så att jag orka gå till tandläkaren i morgon iaf! Vill få bort min tandvärk NUUU!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pims och Glädje i Fredas

Skrivet:    ·  Vardag
Var ju ute med syster och hennes vänner! Satt på pims och tog oss ett glas vitt :) Mysigt de! Sedan kände både jag och syrran att dra vidare! Så vi blev hängandes på Glädje med gött folk! Dock fick vi åka hem tidigare än väntat xD Kan ju bli så ibland, eller hur siss ;)) haha. Men det var nog lika bra, för morgonen därpå så var man ju rätt sliten!! Så det fick bli en hel dag i soffan tills det var dax för 61 års festen haha xD
 
 
Siss :)
Söting
Ne nu räckte de tydlige :P haha
Vet inte hur många sånna här fail bilder jag har råkat tagit xD De kan ja väl inte va ensam om? haha!
Mys pys ^^
 

61 års fest i Velinga!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Ella 20, Jonas 21 och Broo 20. Alltså 61 års fest ;) Så nu vet ni de! haha.
Jag måste bara säga att kvällen kunde inte bli bättre än vad den blev :D Goda drinkar och full fart på dansgolvet tills byxorna sprack xD Men inte på mej dock haha! Inte konstigt att man vaknade upp och hade värdens träningsvärk och brännande fötter efter att ha dansat i klackar :P Alltså så det ska va!
 
Finaste Emma som är stylad och redo för party!
Röda läppar fick det allt bli denna kväll ;)
 
 
Max och födelsedagsbarnet Ella med sitt nya läppstift (vibrator) xD
Där kom jag allt på dom i städskrubben ;))
Flekarn och Jonas verkar ju ha ngt på gång där ;)
I am a sexy and i know it (Y)
 
Behöver jag äns komentera bilden? :P
 
 
 
HHär vill ju alla vara med på kort ja!
Jag med 2 födelsedagsbarnet Jonas :))
 
 
 
 
Tyckte nu att det var dax att få på honom lite kläder haha!
 

Ett vanligt tränings pass med syster!

Skrivet:    ·  Familj, Träning och hälsa
Japp! varje fredag så blir det gym och simmning med syster :)) Tror nog att vi tränar magmusklerna en del då vi inte kan hålla oss för skratt xD
 
 
oooo i like ;))
"Å herre gud vad jobbigt asså" bjussar på den ;) Haha xD
Sedan blev de lite stretching! jäkla vig hon ska va då!!
 
Gick ju inte lika bra för mej haha!!
Men detta klarade jag visst av :D de trodde ja inte om mej!
Men som vanligt så ska frida va värs xD
 
Haha xD detta kallar jag en låg brygga. Trodde inte att det skulle vara sååå svårt! Men aja, är bättre på fria vikter o maskinerna, så frida måste ju glänsa med ngt oxå ;)
 

Yeh! I like it ;)

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Zumba passet var awsome :D Så i morgon kör vi igen med gym och simmning med syster ;) Så snart når jag äntligen mitt första mål. Så det är bara att kämpa vidare (Y)
 

Torsdag. I skolan.

Skrivet:    ·  Fashion
Kör på lite svart vitt i dag med ;) dock är de en från några veckor sedan xD Men i alla fall...
Snart slutar man skolan och då blir det hem och käka o vila lite om man hinner. Är dödstrött xD Måste vara utvilad om jag ska orka med Zumba passet ikväll!
Kan ju sova lite på bussen, men inte lätt när de luktar blöt hund i hela bussen! För de fläste som går på sötåsen tar ju med sina hundar hit på bussen! Så där sitter dom i sätet och flåser mitt i facet på mig! Trodde jag skulle spy upp frukosted där ett tag i morses -.- För vart man än väljer att sitta i bussen så stinker de hund! Men annars tycker jag hundar är världens gulligaste djur <3 Om de inte är på bussar haha xD
 

Me today!

Skrivet:    ·  Fashion, Photo
Har vart en fruktansvärt lång dag! Fast väldigt rolig :) Har vart på Elmia i dag med klassen där de hade flower grande prix! Alltså en utställning fullt men blommor och inredning! Underbart kul. Pågick även en tävling med florister, så våran uppgift var att kika lite extra på någon florist och anteckna lite om teckniker och val av färg och form som de använde sig av! Så tog hur mycket kort som hälst i dag! Tills mobilen dog xD Typiskt lixom! Men bilder på det kommer kanske i morgon. Är något trött nu, så orkar inte sitta mer med alla bilder xD har ju även en florist blogg som vi måste uppdatera! Skolan påhitt. Kul men jobbigt med två att underhålla! 
 
 
 

Alo is the shit haha

Skrivet:    ·  Vardag
En måndag utan aloveran?? Ne tror inte de va ;) När man ändå väntar på tåget till töreboda så kan man ju alltid dra förbi espresso house en snabbis!
 

Måndags looken

Skrivet:    ·  Fashion
Blev att dra fram lite gammalt i garderoben nu när man har använt det nya några nånger! Men kom på sen att halsduken är ju ny, så det blev ju ganska bra iaf xD
 
 

Inflyttning/ 20 års fest i Götene!

Skrivet:    ·  Fashion, Happy time with Friends!
Vilken underbar kväll det blev :D Efterlängtat kan man säga! Bästa Emma har ju flyttat nu till lägenhet i Götene! Mysigt får jag allt säga :) Men det var någon granne som tyckte det var mindre mysigt haha xD 
Tror festen sluta vi 3? ingen koll på klockan precis xD Men det var bara att stiga upp och åka raka vägen till jobbet! Men nu ikväll blir de film o glass :D Har ju sovmorgon på Måndagar, Guld värt efter denna helg med jobb och festande nonstop!
 
Så vad tycker ni om nya frissen`? ;)
 
 
 
 
Fail xD
Snyggingen
 
Kanske ska börja med hip hop stilen igen kanske?? haha xD
 
Fråga inte xD Han blev bara fascinerad av alla rosetter! Haha
 
 
En fest utan "sanning o konka"  funkar ju inte ;) Män i kvinnokläder, I like ;) haha

Frissen är fixad!!

Skrivet:    ·  Fashion, Träning och hälsa, Vardag
Mötte syster för att ta några simmtag på arenan innan det var dax att gå till frissan för att få bort den fula utväxten! Fasen va gött att den äntligen är fixad nu! Blev även lite ljusare nyans nu. Är verkligen supernöjd :DD Men har dick ingen efterbild, men blir säkert en i morgon ;)
 
Dagens lunch! Fast den andra var nog godare ;)
Ser ju alltid supersnygg ut hos frissan xD Men bättre när man går där ifrån ;)

Mys pys torsdag

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Var en härlig mysig kväll igår med bästa Ella :) Fixa lite gott i gott (nyttigt). Såg på fråga olle och även 69 saker du vill veta om sex! Jag tror vi dog där ett tag av all skratt xD Älskar sånna här underbara kvällar med sin bästa vän <3 
 
Ja detta var ju min middag xD Rätt bra "snabbmat" ;) Super god och jätte mätt!
Lite gött i gött gött!

Stjärntecken

Skrivet:    ·  Vardag
Jo det stämmer ju xD Har forfarande inte hunnit klart den dära tentat som ska in på fredag... och i morgon så är man ju upptagen då jag ska träffa lite vänner o ha tjejkväll! Men då får jag väll sitta med den sista dagen på fredag, vill ju slippa kritiken haha xD Eller ja, om de e bra kritik så ja tack :) Men de tror ja inte xD Får se om jag orkar göra något i dag, vore ju rätt gött lixom :D Har ju till och med köpt glass nu som jag tänkte skulle motivera mej mer! Men den tar jag nog till Bonde söker fru ;)) Måste ju fixa naglarna oxå... oj, mkt som ska göras helt plötsligt! Orka?
 

YUP MUPP

Skrivet:    ·  Vardag
Överraskande goda :D Är som godis tycker ja. Sura runda småsega godisar xD Men de e ju typ halstabletter? Ja herre gud vad läkorol ska hålla på och trixa, men detta lyckades dom med riktigt bra :) Liknar ju dom dära hockey puckarna från haribo.
 

Outfit! Western skjortan

Skrivet:    ·  Fashion
Blev westernskjortan med ljusa byxor från gina och ett rött skärp! SKulle dock suttit fint med rött läppstift till. Men då hade jag missat bussen xD Var ju frost ute i morses så det vara bara att skrapa rutorna, var inte lätt när man inte har ngn skrapa!
 

Dages :)

Skrivet:    ·  Fashion
Väst och farfarströja från bona parte :)
 

Hard work work

Skrivet:    ·  Fashion
Har gjort en fin stor krans i skolan i dag :) Så i morgon ska vi dekorera den lite med blommor :) De roliga var att de färdiga halmkransarna som vi skulle ha hade någon städat bort xD Men som tur är så fasst de ju en halm lada på skolan! Så det var bara att traska dit och fixa sig en egen xD Fasen vad kul vi hade där inne! Först så hittar vi inga lampor så de var kålsvart och alla började hosta och snuva för det fans även hö där inne (som jag är alergisk av) Men har nog inte skrattat så mycket på länge :'D Och ni ska bara veta vilka grova skämt som kan komma upp ibland! Stackars vå lärare Fredrik med alla tjejor i klassen xD Så man kan ju tacka de som städa bort alla färdiga kransar för den roliga timman vi fick xD Men klar blev den i tid iaf :))
 

äckligt höstväder brrr...

Skrivet:    ·  Fashion
Kall morgon får jag allt säga, och regnig! Men då passar jag på att avnända min nya väst som jag äntligen har fått :) Så varm och gosig <3
    
 

Möte innan skolan

Skrivet:    ·  Vardag
Då har man precis vart på möte (Stadium) för lite genomgång om krav som vi har på oss när man jobbar och lite rutiner så att vi får en trevligare och snyggare butik :) Och självklart att vi själva är trevliga och possitiva mot alla gäster (kunder) som besöker oss :) Men det är nog inga problem eftersom vi är väsra bästa timet :D 
Men nu spenderar jag tiden på espresso hous med en latte och skriver tenta medan man väntar på tågen till skolan! Vi ska skola om plantorna som vi sådde för 3 veckor sedan ;) Hoppas att mina bellis har klarat sig för mögel och skit xD
 

Hösten och saknaden

Skrivet:    ·  Photo, Vardag
En solig, kall höstpromenad fick de allt bli efter maten. Var sugen på en springrunda, men det får vänta till jag känner mej tillräckligt frisk ''/ 
Nu var de ju bara sällskapet som saknades. Tror inte att singellivet är något för mej xD Blir galen snart!! Är det så här i början bara? Var skönt första dagen, trode att detta var det jag behövde men det är ju så sjukt tråkigt! Men är ändå inte redo för en massa flirtande hit o dit, så jag får väl leva med detta ett tag xD
 
 
Hur lång tid det än tar, så kommer jag vänta..
 
 

Sy in halva garderoben

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Haha xD Farmor får typ sy in halva min garderob! Bättre de än att man ska slänga skiten! Har nog inte råd att köpa så mkt nytt xD Fast de skulle ju vart kul annars att få in lite nytt där (som att jag inte redan har de xD) Nepp!!! Nu ska jag spara till en snygg bil och dator :) Så får se om jag kan lyckas med de!
Är så bra att man har en farmor som vill hjlälpa till :) Bästa farmor ever <3
 
Domma byxorna satt tajta för 1 år sedan hahahaha xD Ofta lixom? :O
 

Berocca! Nu ska jag bli frisk och pigg!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Nu jäklar så ska jag vara frisk och pigg resten av hösten. Går ju jämt och ständigt runt och snorar och är så jäkla trött! Vill träna, vill prestera mitt bästa på jobb och skolan så nu ska de fasiken bort! Annars får jag väl gå till vårdcentralen och göra lite tester, men hels inte!! Är ju livrädd för nålar :S Så ska dricka Berocca varje dag nu i en månad så får jag se om detta hjälper ngt ;) Vet ni ngt annat som kanske hjälper så får ni gärna höra av er :P Gör vad som helst för att slippa nålarna! xD
 
 

Good Morning!

Skrivet:    ·  Vardag
Här sitter jag vid frukosten och tar de lungt efter en awsome kväll igår :) Blev att äta gott på Glädje med bästa Ella som fyllde 20 och sedan fick de bli några piggelin drinkar med Malte på Pims :) Så mysig lördag de kunde bli!
Så de passade bra med lite hjärngympa med att lösa lite sudoku nu! Tror jag är beroende haha xD Men grymt kul är de! Snart kommer farmor som ska hjälpa mej att sy in LITE kläder :D

Awsome fredag!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Nu har man äntligen gjort klart projektet i skolan inför öppet hus i morgon! Blev awsome :D Och efter skolan drog jag in för att gymma med syster. Blev även några längder i bassängen! Så nu är jag fräsch och varm efter lite bastande! Kan dagen bli bättre lixom? :) Ikväll så är jag hemma själv, då jag ska göra lite manikyr och kolla på någon lång bra kärleksfilm och äta en god fruktsallad! Köpte på mej även en mode tidning :) Blir en härlig avslappnad tjejkväll för mej själv! Är behövligt inför i morgn!

Zumba time!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Å vad kul att att zumban har dragit igång :) Så nu kör vi gärnet varje torsdag framöver :D Detta behöver jag nu känner ja! Blir ju så enformigt med både gym, simning och joggingturer! Eller aa, kanske inte enformigt xD Men det är ju alltid kul med lite variation ;) Det kan ju aldrig bli för mycket av tränandet hehe!!

Bordsdekorationen säljes

Skrivet:    ·  Florist
Nu har vi gjort lite pyssel inför öppet hus på lördag :) Ni är så välkommna till sötåsen floristutbildning för att kika på våra skapelser! 6/10 mellan kl 10.00 - 14.00!
 
Min långa bordsdekoration
 
 
Min höga bordsdekoration
 

Jobbigt

Skrivet:    ·  Vardag
ja här sitter jag på bussen med en full kasse med blommor och bröte! Lite trångt och mysigt på bussen är ju bara ett plus! Denna ska konkas på till Töreboda. Vad gör man inte för skolan ;) Haha
 

Nya Jackan! Nya pälsvästen :D

Skrivet:    ·  Fashion
JAAAAA!!!!! Äntligen så fick jag dom på posten i dag! Har ju bytt storlek och kronglat som f*n xD Men nu passar allt perfekt :D Är nog världens lyckligaste tjej just nu! (ja, utom min kompis som oxå fick sin jacka i dag på posten xD) Men nu slipper jag frysa på dagarna! Sååååå skönt med varma kläder nu <3
Kostar ju lite. Men detta var faktiskt värt för några tusenlappar ;)
Läppförstoring??? haha ne xD Men fick ju sjukt stora läppar på denna bilden! Snyggt? Kanske blir i framtiden??

Militärgrön kavaj! The new.

Skrivet:    ·  Fashion
Har införskaffat mej en millitärgrön kavaj som jag är kär i :) Bättre att vara kär i mina kläder än killar just nu känner jag haha xD
 
 

Design