Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Långfredagen!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Härliga långfredagen började på gymmet med mina syskon! Både bror och syster :) Sedan kom Emanuel och gjorde oss sällskap! Gick med träningsvärk hela dan på jobbet efter xD Men det känns skönt! Annars har det vart rätt lungt i dag. Blev lite städning hemma efter och äntligen är min *** ihop byggd oxå, så det får ni kanske en bild på i morgon ;) Nu ska jag sova med min värkande rygg för i morgon blir det jobb igen och efter det blir de lite påskfirande hemma med släkten :D
 

Skärtorsdagens kaos!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Japp! I dag var det att stiga upp vid 8 för att dra sig till gymmet! Måste ju passa på när man är ledig på morgonen. Så skönt att det inte heller är så mkt folk då oxå :) Så då kunde jag bygga armmuskler i lugn och ro :D
Sedan blev det en tripp till bolaget och kom därifrån tomhänt! Hade ju inte Vicktoria vinet kvar :( Så blir det om man ska hjälpa till med påskmiddagen hemma xD Får bli en sväng in på lördag igen innan jobbet!
 
Men i dag på jobbet var det kaos! Kaos i kassan och kaos på golvet! Men jag och mina arbetskammrater är ju ett suveränt team så stress är ju inget för oss! Allt gick fin fint ;) Men lite huvudvärk i mellanåt xD
 
Så nu har jag bara tagit det lugnt med blodpudding och ett glas vitt medans ni andra super in långhelegen! I morgon blir det gymm och jobb igen! Så natti natti :) 
 
 

Morgonens snickeri!

Skrivet:    ·  Inredning, Vardag
AAAAh :) Lite hemma bygge på morgonen innan jobbet skadar ju inte :) Ser ni vad det ska bli? Tyvärr så kan jag ej bygga klart det nu eftersom det saknas en hammare som pappa har låst in i garagen... så får la fortsätta ikväll efter jobbet xD 
Var ju på IKEA och A6 med John och Coffe så blev ju allt lite inköp ;) Är typ pank nu redan  :S Haha, men detta behövdes verkligen!
 
Nu ska väll jag chilla lite med frukost framför tv:n. Rätt gött ändå att börja 12 och sluta 19! Är ju trotts allt en kvällsmänniska ;) Men i morgon blir det nog gymmet innan jobb!!

Insta veckan

Skrivet:    ·  Instagram
Jag och John på bio - Croodarna
 
 
 
 
Zumbapasset dödade mig lite i veckan
Insteband :D
 
I am the NERD
Längtan tbx till Mallis
Huvudvärk hela veckan
 
 
 

Croddarna da da daaaam!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Hihi! Alltså jag bara måste se alla nya anemerade filmer! Är ju galen i dom. Känslan att känna sig lite igen är ju inte helt fel :) Tror jag och john hördes mest i salongen med vårt flabb xD Är ju allt lite vuxenhumor i filmerna!
Men jag rekomenderar denna starkt! :)
 
Blev ett mysigt slut på söndagen :)
 
Glasögonen minskar mysfaktorn något när dom bara är ivägen!! xD Men coola
Brukar det oxå seut såhär efter er? Eller är det bara vi som är överdrivet grisiga på bio xD Men det värsta är ju poppkorn som åker ner mellan brösten :S

Daddys Birthday!

Skrivet:    ·  Familj
Nu är min käre far ändast 48 år!! Firades med våfflor och paket i lördas! John köpte ett helt flak öl till "25 åringen" haha ;)
Av mej fick han faktiskt nya träningskläder då han har börjat gymma! go pappa!! Sattsar på beach 2013 tror jag ;)
 
 

Chill på Hotellet

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Mat & Bak
Ja i Fredas så blev jag och John sittandes på hotellet hela kvällen med "mat" och öl :)
Medans han tog en köttigare rätt så blev det en efterätt för mig ist! Klart man tar det godaste på menyn lixom :) Tycker att man kan döpa om efterrätt till förätt ist ;)
 

Crem'e brule med hallonsorbet. m mmmmm
Jag körde ju, men denna ölen var helt okej :) + att deras alkoholfria drinkar ju såååå top notch ;)

Fridays look

Skrivet:    ·  Fashion
Fredagens outfit!
Linne från Bik Bok
 
 

Floppis/bloppis!

Skrivet:    ·  Fashion, Inredning, Vardag
Nu i veckan så har jag äntligen rensat ut en massa kläder! 2 kassar fulla xD Så nu få jag typ platts med nya kläder som kommer inhandlas under våren och sommaren! Tror säker jag kunde rensat ut mer, men som sagt så är det svårt för man vet ju allrdig om det KAN komma till användning nån gång under åren haha xD Får se om jag vågar mej på det lite senare ;) Men snart drar jag till IEKA och köper en till byrå så slipper mina älksade kläder resnas bort! I am smart! :D
 
Mycket platts man fick nu i garderoben :)... kanske inte
Lite skit som jag känner att det är dax att ge sig av med :) Har tagit kort på det mesta och laggt upp på fb om någon skulle vara intresserad ;)

Hitta vårens träningsoutfit och mkt mer HÄR!

Skrivet:    ·  Fashion, Träning och hälsa
ÅÅÅ Fick hem Stadiumtidningen! Perfekt morgonläsning :) Jag tycker verkligen att de har fått in så jäkla snygga kläder så som till träning och till fritid! Mkt mintgrönt och pastell! Jag gillar skarpt :) Blir att shoppa lite nu när jag jobbar hela påsklovet där :D
 
Fyller ju även år snart! Lite mer än en månad *host host* kvar, men detta kan ni väll lägga till minnet ;) hihi
 

Heeeelt spyfärdig!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Som jag skrev på instagram förut! Zumba/pulls pass kombinerat med huvunvärk och illamående kan inte sluta lyckligt! Jag hade en föväntan av en spya eller en duns rakt ner i backen medvetslös! Hade jag rätt???
De sista låten som vi körde ett pulspass till (BARA 14 min lång låt) så fick jag faktiskt spyan upp i halsen. Tänkte väl att det var för bra för att vara sant! Men där kom det! Dock bet jag ihop och svalde skiten och körde slut på mej! Kan tänka mej att jag såg ut som ett spöke efter! Säker helt kritvit i facet! Men så går det när man inte hart trännat ngt denna veckan :( Och har käkat isterband innan! Jäkla flötkorv alltså! Men måste ju ha ngt i magen innan träningen... har bara levt på te typ hela dagen, det ända jag kunnat få i mig! Men nu mår jag hyffsat bra, utom huvudvärken som inte ger sig xD I'm dead!
 

Ekonomibrist? Få en fin påsk i alla fall :)

Skrivet:    ·  Inredning
Påsken är ju snart här så varför inte förbereda sig lite ;) Om man inte orkar eller har ekonomi för att köpa den perfekta vasen/krukan till sitt påskris så kan man lika göra en själv med det man har hemma! Så blev en allt en efterlängtad pysseldag :))
 
 
 
 
 
Det man behöver är en flaska (I mitt verk en vinflaska) Lim (går även bra med de flesta lim som tex trälim, beroende vad man har hemma) Och sist servetter med ett häligt mönster som passar i ditt hem :)
Gjorde även två krukor till mamma :) Bra att man får användning av de stora IKEA ljusen när de har brunnit ut ;)
Återanvänding är ju inte fel :)
 
 

Protein med lite extra protein!

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
Ja det blev ju dom fantastiskt goda banan plättarna igen :) Så smidigt och änkelt lixom! Blev nu med lite kvarg som jag blandade med hallon! Blev ju super ;) En mycket proteinrik frukost! Helt i min smak. Lyckades att INTE bränna kanterna denna gången ;)
Annars i dag så har jag levt på huvudvärken och te... får ju verkligen mycket gjort här hemma... not!
Ja, förutom lite gitarr spelande så har min dag vart rätt kass! Så hoppas att ni andra har haft det trevligare än jag. PUSS
 

13-03-16 -5.4 grader och solsken. sko st 39

Skrivet:    ·  Familj, Mat & Bak, Vardag
Gick upp tidigt för att det var dax för hemfärd från Skövde! Home sweet home!
Så min Lördag bestod av en dag med mammsen eftersom frida skulle iväg på fest och bror, pappa var i Säfsen! (lite avis, vill ju oxå åka skidor...)
Blev såklart gofika (7 sortes kakor tyå xD ), lagade värdens godaste lax och blev en skön vinterprommenad för att plocka lite påskris med mamma! Så nu ska jag bara storstäda rummet och göra det påskfint .)) Småpyssel hemma är nog det bärsta!
 
Stekt lax med pressad potatis, parmesan/bacon sticks och purjo/citron/ört sås!
 
Ja här försvinner nog inte snån på en månad eller så! suck!

Fredagsmyset!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Sååååå... hur var min fredag då? Jo den spenderades med Svärd och Markus! 3 rätters och Gladiatorerna. yehh :) Det var vi värde efter att pass på gymmet! Eller ja, blev två pass för mej faktiskt ;)
 
Bye bye porter... och hej världens godaste öl :D Fått en ny favorit!
Lite nyttiga var vi allt. Avokado med egengjordskagen!
kykling, vitlökspotatis, sparris och champinjonsås
Sist men verkligen inte MINST! Marängswiss :D  Lite nostalgi <3

Friday

Skrivet:    ·  Vardag
I dag blev det att iaf gå upp tidigt (typ 9 xD) för att möta siss på gymmet! Dock har jag haft fruktansvärt ont i magen hela dagen, Satt i fosterställning ett tag mitt i gymmet hihi, så kanske inte var passande att träna då? Men det blev faktiskt lite armar ;) Sedan "bjöd" hon på lunch oxå! Ett plus i kanten där :) Så nu sitter jag här igen framfötr tv:n och käkar godis medans man väntar på svärd så man kan gå till gymmet IGEN :D och hoppas det går bättre då! För efter ska vi fira fredagen med 3 rätters alá oss! De ni :) Sedan blir det hemfärd för mig i morgon, saknar min familj lite :)
 
I can not write it here, but I know what it should be

Proteinpannkakor till frukost! (LCHF)

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Guuuuud så goda dom faktiskt blev :) Hittade detta recept på Insta så var ju bara tvunget o testa såklart!
Det är alltså bara en banan och ett ägg som man sedan mosar och vispar ihop! Igen annat! Sedan stecker man de i små plättar i olja. Jag råkade få lite brända kanter dock, oopsss :O  med de kanske ni klarar bättre än mej ;) hehe.
Men detta är ju perfekt om man går på tex, LCHF eller GI dieten. Vet sj hur svårt det är att hitta på en god frukost än dom dära torra flinorna eller mackan.. suck!
Och om man inte vill ha bär till så ka man ju alltid lyxa till det med kvarg ;) Tror det eller ej, men detta är just nu min favo frukost!
 

Solsken i livet ska det va!

Skrivet:    ·  Vardag
JA ni! Fint väder i dag? OJA! Det hurrar vi för tycker jag. Har precis kommit hem från storhandlingen med Svärd, för i morgon serveras 3 rätters! Mumma asså :)
 
Innan så har jag spenderat tid med lilla Metis! Var ett tag sedan nu. Får säga att det är allt en trevlig prick de där ;) 
 
Men nu ska jag slänga i mig varma mackor och sedan blir det sängen. Måste ju orka upp till gymmet i morgon bitti lixom ;)
 

Mys pys med Sofie :)

Skrivet:    ·  Vardag
Ja nu när man är i skövde så blir det en del sittandes på Pims rätt ofta kan ja säga :) Blir säkert att man befinner sig där i kväll igen ;) Deras Cafe Pims är ju bara sååå topp notch!

Så det fick allt bli en pratstund med bästa Sofie när hon ändå var i skövde! Får ju passa på lixom när hon nu förtiden bor i Jkp med världens sötaste pojk ;) Så detta får inte hända allt för sällan tycker jag :)
Lite mys pys med vänner är nog det bästa som finns <3
 
Men nu ska jag inte sitta här o tjöta. Nu ska jag allt ta en härlig prommenad i det fina soliga väder till gymmet! Tjarå.
 
 

Gör om, gör det snyggare!

Skrivet:    ·  Fashion
Så nu är det ju så som ni kanske har märkt att jag nu "bor" i skövde ett tag hos Svärdis :) Känns ganska skönt när man äntligen kan gå till gymmer när man vill och man slipper då passa en massa bussar! Men det är rätt segt att få tummen ur att GÅ till gymmet nu ist xD Speciellt nu när det har kommit mer snö :(
 
Men men, vad tycks om min nya tröja?? Tog min älsklingströja som var ngt för liten i armarna och klippte bort skiten! Jag gillar :D
 
 
 

NERD

Skrivet:    ·  Fashion
Hihi kunde ju inte låta bli shoppandet i helgen när man ändå var in the mood så att säga ;) Så fick bli denna snyggingen. Ngt ovanlig tröja dock. Men sånt gillar vi!! Blev även en fräsch t-shirt och :)

Så detta fick bli min lokk for the evening. Fick ju åka hem efter shoppandet för att skjutsa mina päron till Tidaholmsparken. Så det blev ju lite fram och tbx i helgen till Tidaholm kan man ju säga :) Men det gjorde ju inte mig ngt eftersom jag ändå skulle vara där i helgen så ;)
 
Så vad tycks om min nya college tröja? :)
 
 

Gamla sjöviksvänner!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Så kul att träffa några gamla vänner som man spelade fiol med när man var en liten skit på den tiden xD Gick ju på fiolläger med Ella i Sjövik varje sommar typ. Men såklart så är det ingen som kommer ihåg mej :( HAHA, ja undra varför? Var ju så fruktansvärt blyg xD A förutom John då som tydligen spanade in mej redan då xD Ja han fick ju de som han var ute efter tillslut ;) Men men, Var ju inte helt bortglömd iaf ;) Sedan har man ju vart där o hälsat på nu det senaste så :)

I alla fall så blev det lite brännvin och tjöt. Trodde ett tag jag skulle bryta i hop! Mimmi du är ju störtskön typ!! :D Men kunde tillslut få ner det dära tacosen efter någon timma med luftpauser xD
 
Blev bowling och shopping på lördagen sedan. Och Falks grav, men tyckte att det inte var så speciellt som alla säger att det är.. lite läskigt i mellan åt, men inget mer lixom.
 
Men säger bara en sak!! I CAN BE THE ONE la la la la laaaaaaaa!! :D
 
 
 
 
 
 
 
 

UF mässan på arena skövde

Skrivet:    ·  Florist
Ja det var ju Ung Företagare mässa på arenan i helgen som var. Så jag och min andra hälf av klassen stod där på Fredagen och byggde upp skiten! Hade mkt fint att erdjuda. Fick lite sålt, men det gick tydligen bättre på Lördagen så det var mer äldre folk där lixom! Så vi fick nästa slutasålt fick jag höra :) Inte dåligt pinkat lixom ; ;) 
Fick även träffa Hero! Eller träffa o träffa, fick se honom iaf ;) HAHA
 
Våran moter var nog snyggast hehe ;)
 
 
 
 
 

Gott men ont! :S

Skrivet:    ·  Vardag
Det är ju allt speciellt att äta granatäpple höll jag på att säga xD Alltså, ja vad heter frukten nu igen? Typ torka här! eeeee....ee?! Grape heter de ju ;) Det är alltså lite speciellt att äta GRAPE med sked som man alltid ser i alla filmer och så. Men det finnt en nackdel och den gör ont och svider! Kan ni gissa vad? JO man ska ju försöka att käka med käften men såklart så skvätte de till i ögat och jag bara for upp och skrek :O Trode jag skulle bli blind där ett tag xD Jag är ju världens klat (som ni redan vet). Detta ser man ju bara i komedifilmer eller? Synd att ingen spelade in mig, kanske hade vinnit en slant i Sveriges roligaste hemma filmer ;)
 

Veckans insta!

Skrivet:    ·  Instagram
Veckans instabilder!!! Det ända jag orkar uppdatera just nu xD Har legat konstant i sängen och kollat klart på alla gossip girl avsnitt nu :(( De som var så fruktansvärt bra! Och jag kunde verkligen inte fatta att det var *** Som var självaste gossip girl :O 
Men men, ska käka räkmacka nu så får vi se om jag har orken sen att blogga om helgen som vart ;) xoxo haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ångest, panik och vad allt heter!!!!

Skrivet:    ·  Vardag
ÅÅÅÅÅ!!! Jag har sådan jäkla ångest över att jag tryckte i mig en hel semla och en massa påskgodis i skolan i dag! Vill bara gå och spy upp skiten! Sedan käkade jag aldeles för mkt bröd till maten oxå... Tänker bara på hur mycket äckligt fett jag har stoppat i mig de närmsa veckorna som pizza o dom dära jäkla chees heartsen :S Men det är ju så gott tyvärr! Jag ska strejka med flötmat o godis, försöka iaf. Och nu ska jag leva resten av livet på att gå o knapra morötter! PUNKT SLUT!
 

new yankees

Skrivet:    ·  Fashion
Nu har stadium fått in new yankees keppsar i vårfärger: Vit, Risa, Mintgrön och pastell lila! Så sjukt snygga. Ska nog köpa mig en mintgrön nästa gång :))


Så min helg spenderades med jobb på kära Stadium med gubbar som frågar om XL kalsonger skulle passa bra? Har alldrig den gubben köppt underkäder till sig sj tidigare eller? Man måste ju ändå veta vad man har i st lixom tycker man xD Men jag tänkte då inte spana in hanns paket och granska om XL skulle passa honom ;) HAHA!! Kul på jobbet är ju aldrig fel!
 
Sedan fick man va chaffis åt päronen hella kvällen/ natten, så melodifestivalen missade man oxå :( Men fick lite sälskap av John i helgen iaf :) Trevligt trevligt!
 
Kepps? eller inte kepps?
 

PAKET!!!!!!!

Skrivet:    ·  Familj, Fashion, Vardag
ÅÅÅÅ Äntligen fick jag mitt LILLA paket från Nelly i fredas oxå :)) SÅÅÅ överlycklig. Har även bestämmt vilken klänning jag ska behålla, men det får ni ju se senare haha ;)
Men alla skor ska jag iaf ha! Måste ju variera sig lite :)
 
Sedan skulle min kära lilleplutt ner till discot o ragga tjejjer. Han är ju så söter så, inga problem för den grabben! Är en stolt syster :)
 
Sedan var det bara att bege sig till kusin som firade hela 16 år! oj va tiden går fort...
 
 

Kornblått med röda accessoarer

Skrivet:    ·  Fashion
Fredagens stylich! Hittade mitt röda skärp längs in i byrån, och jag tyckte faktiskt att detta var ganska snyggt med lite rött till den kornblåa skjortan! Dock lite 80-tal över det xD Passar jag i mettbena föresten?
 
 
 

Design