Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Då har man flyttat ut!

Skrivet:    ·  Vardag
Hej!
 
Nu i helgen har vi flyttat till hus! I dag så skrev vi även på hyreskontraktet så nu är det officiellt :D
Men gud vad mycket skit vi har i huset nu... vet inte vart man ska börja packa upp! Och trött blir jag oxå väldigt fort eftersom det är pollen i luften nu oxå. Aja, man hinner det man hinner ;)
 
Är hemma (hos föräldrarna) nu för tillfället. Har betalt lite räkningar och så. Lite grejjer kvar att ta med sig till huset oxå.
Får passa på nu när vi inte har något nät hemma än i det nya huset. Så ville meddela det med detta inlägg att det inte kommer bli så mycket uppdaterat de kommande två veckorna :(
 
Har lite panik över att inte ha ngt nät. Mobilen funkar inte heller så bra då det är lite dålig motagning xD
 
Jaja, bara två veckor att stå ut ;) Får åka "hem" hit imellamåt och kolla läget och kanske slänger in ett inlägg ;)
I morgon blir det iaf Mvc igen. Kanske sista gången innan BF? :O 
 
Ha de gött i fina vädret så hörs vi ;)

V.37 (36+0)

Skrivet:    ·  Bebis i magen
Här kommer det lite bebis-mag-bilder som togs i Tisdags då vi började gå in i vecka 37 (36+0). 
Alltså 4 veckor kvar :D Eller 2.. beror ju på när plutten är redo för att komma ut :)
 
Jag mår faktiskt väldigt bra och orkar en hel del fortfarande, men det skadar ju inte med en liten paus mitt på dagen i sängen några minuter ;) Annars kan huvudvärken komma.

I dag ska jag försöka få allt nerpackat i lådorna så att det bara är att flytta allt i morgon! Sjukt tråkigt att packa får jag säga... tar sådan tid när man ska rensa igen allt skit man har sammlat på sig nu under de 22 åren jag bott hemma xD
Så nu under påskhelgen så blir det storflytten och även barnvakt till mina söta kusiner. Full rulle ;)
 
 
 
 

Nytt till bebisen <3

Skrivet:    ·  Bebis stuff
Får börja med att skriva att jag har så otroligt fina släktingar som hjälper mig med saker nu som te.x bebiskläder. Så jag behöver faktiskt inte köpa en massa kläder + att det är lite svårt när det kan vara en liten flicka eller pojke som kommer :) Så pengarna kan läggas på andra bra nödvändiga saker.
 
Men som jag såg så var det lite grejjer som behövdes köpas till som pyjamas, liten filt (kan vara nödvändig i barnvagnen), nya sockar och dregglisar. Sedan får man ju tvätta, och det kommer bli väldigt ofta har jag på känn ;)
 
 
 
 

Shopping med Syster <3

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Gött att ha magen som datorbord/stöd :) Haha! Dock kan jag faktiskt inte riktigt än använda den som dricksglashållare ''/ Skämtosido ;)
 
I går iaf så var jag och syster inne i stan för att checka av det sista grejjerna innan bebisen kommer :) Fick tag i allt faktiskt. Utom tofflor då... Tänkte att det kanske vore bra att ha inne på bb sen ;)
Lägger ut lite bebis-mys-kläder sen som jag fick med mig hem!
 
Var även en liten äggjackt inne i köpcetret som jag och syster tyckte var kul att va med på. Ett presentkort på 1000 kr är ju inte fel att vinna!
 
Sedan blev det lite gofika innan Rickard kom till staden för att fixa tv/bredband och soffa.
Ja, vi flyttar faktiskt på Fredag ;) De ni!
 
 
 
 

Babyshower med bästa vänner <3

Skrivet:    ·  Bebis stuff, Happy time with Friends!
Har så otroligt fina vänner som fixar och ordnar en lite överraskning som denna. Bjöds på supergod annanaspaj, cupcakes och massa andra goda sötsaker!
Fick bäste presenterna till lilla Bosse och nu känner man verkligen att man längtar till plutten kommer <3
 
Igår var ju det exakt en månad kvar till BF och nu har alla vänner gissat på kön, längd, vikt, tid och datum. Så för se vem som har rätt ;)
 
Min gissning är: En liten pojke som kommer den 16 maj kl 01.48. 52 cm lång och väger 3400 g :)
 
Tack än en gång för denna suprice! Ni vänner är helt fantastiska och så söta <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Mvc besök 8/4

Skrivet:    ·  Bebis i magen
Ja dessa besök blir ju allt oftare nu. Varannan vecka ska den lille undersökas så att allt är bra :) Denna gången tog det lite längre tid eftersom vi pratade mycket om förlossningen! Kan inte fatta att det verkligen kommer att ske snart!!
 
Allt var helt perfekt och livmodern växte perfekt och låg perfekt i kurvan. Även min vikt var helt perfekt. Ja ALLT verkar vara perfekt! Så sjukt skönt att höra :) Lillen låg oxå perfekt i magen ;)
Man ska vanligt vis gå upp 10 till 12 kg. Och det har jag gjort nu, så det får gärna stanna där ;) Från 63 till 75 kg.
Hjärtslagen låg på 138/min och det har pendlas mellan 145 och 135 under graviditeten. 
Ja tänk att på lördag när det är den 12 april, ja då är det exakt en månad kvar :D <3 SJUKT!
 
Efter Mvc åkte jag och Rickard vidare till second hand och kika på om vi kunde få tag i ett runt käksbord och måla om eller om vi hitta ngt i vitt, men dock fanns det inget... Finns ju på Mio o jysk har ja sett, men få då ge mellan 3-4000 för de med fyra stolar... Ska ju även köpa soffa! Ja detta blir dyrt! Men det är ju ändå saker som har i livet några år ;)
 
Har ni testat de olika Alovera dryckerna? Vet, har ju funnits ett tag, men jag får säga att mangosmaken var suverän!
 
 
 

Borås

Skrivet:    ·  Vardag
Jag har vart en riktig soffpotatis hela veckan om jag ska vara ärlig! Har inte haft lusten till att göra något mer än att ligga i sägen/soffan och glott på film. Tråkigt att vara ensam på dagarna oxå när resten av familjen jobbar osv. på dagarna. Har ju massor att göra lixom. Men ändå orkar ja inget. Aja, detta är snart över som tur är ;)
Har inte änns orken/viljan till att blogga heller.
 
Men nu känner jag att det kanske är dax ;)
Börjar med detta inlägg då vi familjen drog en sväng till Borås för att hälsa på syster och hennes kille i helgen för att hennes födelsedagspresent, en cykel som hon har tjatat om ;) Blev sedan en god middag på Jensens och efterrätten var ju inte helt fel heller. Mjukglass med olika tillbehör och man fick ta så mkt man ville. Men dock blev det lagon med en omgång för mig. Men Brorsan sprang fram o tbx. Trodde seriöst att han skulle spy i bilen påväg hem xD
 
 
 
 

Gratis Converse!

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Så ja! Nu kan jag koppla av framför tv:n ikväll med familj. Eller ja, blir ju bara med mammsen och pappa eftersom brorsan åkte in på biodate hihi ;) 
Annars har arbetsdagen vart bra och precis lagom med folk fast det är shoppinghelg i skövde. Sedan blev det lite fika på stan med trevligt sällskap!
 
Kom hem med dessa godingar efter jobbet oxå. Får ju passa på medans det finns kvar i storlek ;)
Fick dom helt gratis :D Fick ju min årsbonus på stadium + att man får personalrabatt, så 2 par skor för 0 kr är ju som hittat!
Är ju dock lite osäker på storlek då mina fötter är ngt svullna just nu, men fick gå ner till 38 när jag brukar ha 39.. konstigt xD Aja, är ju annars att byta sen när mina fötter är normala igen om någon månad ;)
 
 
 
 
 
 
 

God natt!

Skrivet:    ·  Vardag
Ne denna dagen kanske inte har vart någon höjdare direkt.. Man har ju sina dåliga dagar helt enkelt, speciellt nu när man blir irriterad för det minsta lilla och är allmänt ledsen utan att veta varför. Eller ja, jag vet ju varför iofs!

Så det ska verkligen bli skönt att jobba i morgon så slipper man att tänka på en massa onödigt.
Hoppas jag bara kan få sova i natt och att man slipper ha så fruktansvärt ont i magen. 
Får även se om man kanske stannar kvar i stan och hitta på ngt med vänner eller om det bli en lugn hemma kväll. Det återstår att se ;)
 
 
Saknar gymmet där man verkligen kunde fokusera på sig själv och slå ut alla aggressioner. Var verkligen skönt med egentiden där!
 
 

Mycket att ordna innan BF!

Skrivet:    ·  Bebis i magen, Vardag
Då har man tjaffsat lite med försäkringskassan denna morgonen då!
Ne hon var faktiskt väldigt trevlig och rar den lilla tanten jag fick prata med :)
Strula lite när jag skulle ansöka om föräldrarpenning nu när jag har gjor de första stegen med att skicka in (gravid)/moderskapsintyg och även fixat med arbetsgivaren om årsinkomst uppgifter.
Så det sista steget var att själva ansöka om Fp med gick då inte eftersom "barnet inte ännu är fött".
Men man ska ju söka om detta i god tid... men då var det som så att FK hade glömt att registrera självaste moderskapsintygen fast jag lämnade in de i Januari. Aja, nu är det iaf registrerat och ansökningen är klar :D
Nu får jag bara vänta i någon månad innan jag får besked om att allt är godkänt. Känner att det är precis på pinnen, men nu kan jag iaf inget mer göra :)
 
I dag ska även jag och Rickard på föresläsning på KSS om förslossningen (tror jag iaf) xD Stod bara någon "inspirationsföreläsning" så antar att det kan va något sådant eftersom det är på KSS :)
 
Ja nu växer magen riktigt ordentligt! Redan inne i vecka 35 (34+1). Syns det?
De flesta blir helt chockade när de får reda på att det bara är 1 och en halv månad kvar. "Va?? Du är ju inte alls stor!" 
Haha, väldigt tacksam över att man inte har blivet större än vad man är med tanke på att jag tycker att detta redan är för tungt att bära omkring på xD
 
Har ju inte blivit så stor på bredden så syns inte direkt att jag är gravid varken bakifrån eller frammifrån direkt som ni ser ;)
 

Vad är på gång nu tro? ;)

Skrivet:    ·  Vardag
Gud vad skönt det var att varva ner lite i sängen framför datorn efter lite jobb :) Behövligt mot min rygg.
Magen växer ju förfullt nu kan jag meddela, märkt att den blir tyngre och att fisen där inne inte har så mkt utrymme att röra sig i. Börjar göra lite ont nu när hen ska sparka o ha sig xD
 
I går när jag var ledig så passade jag på att börja flyttstäda rummet lite och fick ner lite i flyttlådorna. Mer om flytten säger jag inte just nu hihi ;) Men vi är påväg nu iaf!
Hittade massa gamla grejjer som bland annat mina gamla noter och musikböcker.... Kanske ska damma av fiolen lite? ;)
 
Nu ska jag iaf ta och skära upp lite god frukt och bara slappa till en film med Rickard som kom precis hem till mej.
Ha en trevig kväll alla :)
 
 
 
 

Design