Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Inlines Torsdagen 20/6

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Träning och hälsa, Vardag
Förra veckan så drog jag och Sofie ut på våran inlines tur! Typ den varmaste dagen hitils och xD Men vi hade iaf kul och man var helt slut efter! Och nu får vi fasen göra om det denna sommaren och inte vänta i två år haha!!
 
Sedan blev det gymmet medans man väntade på älsklingen för några längder i basängen :)
 
Såklart så måste man ju ta en Shake på max ;)
 
Ligger dör i karstorp
 
Blev en fika paus :)
Riskaka?? xD
Haha lite ont på smalbena, annars blev de inga skrapsår ;)
 

Fräscht och rent. I like it!

Skrivet:    ·  Inredning, Vardag
Ja nu har man hunnit med en del under dagen! När man är ledig ja då får man passa på att storstäda rummet! Damma damsuga och byta sängkläder! Synd bara att man inte ska sova hemma i natt xD Får ta de i morgon! Men egentligen gillar jag inte att ligga i en nybäddad säng! Det är så hårt och helt strävt och luktar inte mej! A ja är lite knäpp xärna
 
Blev även att tvätta av bilen lite nu när det har regnat så mkt och det blir inte bättre av att man åken på leriga grusvägar :( Men nu är den ren och damfri :)
 
Sedan forstätter jobbandet med tradera då jag ska uppdatera lite nytt som ska säljas! Kika gärna vettja! På Lenngren_92. Men snart! SKa bara hinna lägga ut lite fräscha kläder först :)
Sedan ska en del paket postas i dag oxå! Love work haha :)
Hatar att ha en ledig dag då man inte har ngt att göra lixom.
 
 

Lediga fredag!

Skrivet:    ·  Vardag
God morgon! Ser på sommarlovsmorgon med den godaste frukosten och ansiktmasken på som jag precis fick hem från posten. Just den som alla snackar om och testar. Får se om den hjälper nu när jag har fått ackne skit! Varför just nu och inte när jag var 15 som alla andra? xD aja...
Senare i dag måste jag ta ingen lite bloggande nu när jag har vart upptagen med att jobba hela veckan
HHavregrynsgröt med linfrön, hallon o russin :)
 

Fika + gym = bra kombo

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Det blev allt en sväng in till gymmet i dag med syster! Behövdes efter fikastunden med Börsholt som även stannade kvar på lunch :) Ena trevlig pöjk för jag säga! Det får bli fler tillfällen + att vi ska springa ringleden oxå ;) haha!
Blev lite shoppande efter gymmet då syster köpte fina skjortan till hennes boy! Blev även en tripp till systemet, kände att det var dax att fylla på innan midsommar och allt :D I morgon ser jag fram emot en dag med Sofie på inlines och hoppas på att vädret tillåter det! Premiäråket i år :D Sen blir det nog några längder i basängen OCH SEN blir det att åka hem till älsklingen som man har längtat efter <3
 
 

Brutet finger!

Skrivet:    ·  Vardag
Stackars lille plutt! Men han kan fortsätta sitt sommarlov med tv spelande iaf ;) Skillad o spelar med en hand xD Det går bara man vill ;) Så går det mär man ska hålla på o tacklas på fotbollsmatchen ;)
Men nu blir det fika med Börsholt! Var ett tag sedan sist :D
 
 
 
 

Festa i Stöpen 15/6

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Hihi, ja vart ska man börja? Men huvudsaken är att det slutade bra ;) Sen får bilderna säga resten!
Men får även gratta igen för Johanna som fyllde år och tacka så mkt för festen :)
 
Gustav är redan midsommar fin :)
Och David är lika charmig som vanligt :D
Stjärtgossen!
Men det såg inte lika gött ut i fram xD Stackars Wille
Vet i fan hur Gustanv hamnade där, men en gissning på fönstret xD
 
Skjortan blev lite blodig bara xD
Muppar!
Älsklingens rosa kallingar :)
Tyckte att den skulle dammas av lite ;)
 
Älsklingen <3
<3
Wille och Sofia :)
 
Hittade ju ett skärp tillslut ;)
Sofia fick sig allt en åktur ;)
 
Snygga Emil och Jag ;)) hehe
Älsklingen bara braka ner i sägen xD Lite trött kanske?? Då har du gjort söder en säg iaf utan mej ;) HAHA
Suprize? Ne ;) Undrade hur allt slutade efter vi drog? xD
 
 

Tommys Student

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Blev en fin kväll i Väring och kul att träffa alla igen :) Bjöds på super god mat och tårta. Måste verkligen testa att gör den dära goda "tacopajen" hemma nån gång :D På kvällen tog Tommy fram guran och körde lite! Mkt bra för jag säga sen senast iaf ;)
Kommer inte ihåg riktigt allt senare på kvällen, men vi hade säkert skit kul :) Spelade ölspelet oxå ju. Ägde ju :D Haha! Sen var det dax att åka hem tyvärr, men det var nog bara bra! Lyckades komma till sägen iaf med lite hjälp av älsklingen tydligen xD <3
 
 
Mamma, lillskiten och Pappa ;)
Hihi, Äger på att fläta skägg :D
Skål för en underbar kväll med studenten
Haha är la som vanligt då xD
 
 
Och normala kan vi faktiskt oxå vara ;) (ibland)
Fixar frillan! Skitviktigt att se fin ut ja :)
Snygging!
Detta kallas för alkoholmissbruk TOMMY!! och du är skylldig mej en ny ;)
Kake time :)
 
Klart att det går att spela i vilket tillstånd man än är i ;)
StekarN
Haha, minns första gången jag skulle dricka och att du blev så jäkla sur på mej xD Ja du blev vist ingen nykterist ;)
 

Blommig rosa sommartopp

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Detta var Fredagens outfit :) Blev en gullig blommig topp som jag har fått av min syster :) Passade bra till brors skolavslutning och sen Tommys student :)
Som ni ser så har jag inte ombré längre, blev mkt bättre när jag gjorde blonda slingor ingen nu när det är sommar. Kanske bli dip dyes ist :)
 
 
 
 

My little black pearl

Skrivet:    ·  Vardag
Har nu testkört hela kvällen i denna lilla bubbla :) Och jag har bestämt mig, den kommer bli min! OM dom fixar det ena framljuset först xD haha! + att det ska omregistreras. SEN är den bara MIN! Första bilen och känner att jag gör ett bra köp! 
 
Volkswagen Beetle 1,4 75 hk Miami Edition
 
 
 
 
 

Emo picture

Skrivet:    ·  Vardag
Haha har ju fortfarande min bilddagbok kvar xD Hittade både emobiler och överredigerade bilder på mej xD samt en på mej som liten med min mysiga saknade katt <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't wasting your time to nothing

Skrivet:    ·  Vardag
Sitter just nu själv hemma hos Rickard medans de är på inne bandy! Tänkte ju uppdatera lite om studenten i fredas och festen i går, men behöver ju min dator känner jag till de, så det för vänta tills i morgon när jag kommer hem :) Skulle egentligen dratt till Picknickfestivalen hos Ella i går, men kände att Tidaholm får vänta ett tag till innan man är redo för det! Bilden får säga resten helt enkelt! Men bara så att ni vet mina fina darlings så är det inte riktat till er som ni kanske redan vet (hoppas jag) ;) <3 Så därför blev det att hänga med älsklingen till Stöpen för fest med sötåsenfolk. Riktigt trevliga får jag säga :)
 
 

Skolavslutning för bror <3

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Det var inte länge sedan man stod där med sin klass i den kyrka! Vill va lite igen känner jag. Var så fint med dom traditionella sågerna som sjöngs! Min bror var sååååå snygger i dag alltså! Nu är det bara ett år kvar i Timmersdala, sen börjar han 7:an :)
 
Lika som bär?
 
Finast <3
Adam blev sp på varge klassbild, men denna får duga xD
 
Blev såklart jordgubbstårta efter i skolan :)
 

Torsdag!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Här är man inte ledig på sin såkallade semester ;) Gick upp vid 7 för att köra Bror till skolan. Sedan var det bara att sätta igån med tvätten, var i och för sig inte så mycket ;) Men sen var det dax att hämta bror igen eftersom de fick sluta tidigare. Tänk att pöjken får sommarlov i morgon :D Sen har han bara 1 år kvar på Timmersdala, sen blir han en stor man :') Stolt!
Han bara hem och sedan drog jag och Frida in till staden för att träna innan vi skulle gå till hennes avslutning! Var inget märkvärdigt kanske. xD Bjöds på tårta och skit, men det avstod vi eftersom vi har förbud just nu! (om det kommer att hålla lixom).. Alltid en början ;) Nu har jag iaf förberett lite inför morgon dagen tror jag, fortfarande lite beslutsamhet på vad jag ska ha på mig på Adams avslutning samt på kvällen då det är studentfirande hos Tommy, Men en sak i tagen :) Antingen har man inga kläder alls, eller för mycket att välja på.. xP
 
Nu ska jag spela lite gura som var evigheter sedan :O Typ igår xD Efter blir det nog läggdags. Upp kl 7 i morgon igen ;)
 
Ser ni föresten att jag är blond igen?? :) Super gött!
Frida tränade för hårt tror jag när hon då tappade armen :O
 

Go Yellow

Skrivet:    ·  Fashion, Nail Art
Har blivet helt besatt i gult. Dock måste det vara ljus gul ;) Men att kombonera ljusgul med ljusrosa och mintgrönt är sååå fräscht! Sattsar på en ljus sommar <3
 
Gina nagellack 39:-
 
H&M REA! BH 50 :- Trosa 30:-
 
 

New summer clothes in!!

Skrivet:    ·  Fashion
Eftersom Frida ville till elins en sväng efter gymmet så var det svårt att motstå allt shoppande :( Men blev lite fina sommarkläder inne på gina och sedan blev studentpresenten inköppt till Tommys student, bara 2 år fösenad haha ;)
 
Armlös orange skjorta 199:-
Topp 59:-
Shorts med spetts i fram 349:-
Luftig stickat tröja 199:-

Starten

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Äntligen blev det lite tid för gym i dag! Jag och siss pumpar på som vanligt. Skulle ju egentligen lägga fokus på magen i dag, men armar är ju mer intresant haha! Man ska lägga fokus på magen en gång i veckan och sedan ska man äta sunt! Hjälper inte så mkt om man tränar magen varje dag. Det är 30% träning och 70% på vad man stoppar i sig! DÅ får man den magen man vill ha :)
 
Gillar min kappmuskel hehe! Detta kommer vara mina "för bilder". Ska bli kul o se hur det ser ut efter sommaren :D
 
 
 

Tänk på de ni!

Skrivet:    ·  Vardag
So true ;)
 
 

Cupkakes done ;)

Skrivet:    ·  Cupcakes
Cupswiss (cupkakes med marängswiss topping) och Caffekakes (cupkakes men kaffetupping) Super goda :D
Nu är frysen fullt med godsaker.. får bara se till att jag inte är i närheten nu när mitt sockerfria liv börjar i morgon xD mina 4 kilon som jag har gått upp nu ska banne mig ner igen! Så är det bara! Ska inte sitta här o klaga, man måste ju jobba fört oxå. Så nu blir det träning varje dag, gym eller springa. Så i morgon kör jag och syster gym och ev en springrunda på kvällen! I dag var det iaf behövligt med springturen kände jag, så nu kan jag sova gott :)
 
 
 
 
 
 

Dagens inköp

Skrivet:    ·  Cupcakes, Mat & Bak
Var ju inte så billigt, men nu har jag veckan ut iaf ;) Kan ju inte klaga på att jag inte har ngt att göra hihi!!
Började baka drömtortorna och insåg att florsockret var slut, var ju bara att dra ner till affären, men kom tbx med lite fler grejjer xD
Inte viste jag att svart karamellfärg fanns, blir att testa den någon dag, eller så sparar jag det till halloween! Bra att ha iaf tyckte jag xD
 
Blev iaf en satts med vanilj/chokladkross smet och en chokladsmet till grunden av cupkaksen! Dom blev superfina och supergoda! Bra start på mitt sunda liv känner jag ;)
 
 
 
 

Söndagsmys

Skrivet:    ·  Vardag
Blev en slappesöndag i sängen medans Rickard spela x-box, jag får börja vänja mig helt enkelt.. Men slutade med att vi hamnade på biltema för att köpa cykel. Rickard har fått för sig att cykla till jobbet nu mera, kanske funkar första veckan? haha xD
Träffade på hans mamma och barnen så blev en kväll hos dom med grillade burgare :D
 
Lille Simon med storebors keps :)
 
Emma som har lärt sig att cykla nu :) Och Simon som ser almänt busig ut xD
 
 

Itchy eyes

Skrivet:    ·  Vardag
Ne i dag var jag faktiskt trött. Har redan panik oxå över att jag börjar att jobba on 2 veckor. Måst hinna med massor  nu ju!!! Det ända som är planerat är lillebrors skolavslutning på fredag samt Tommys student på kvällen. På lördag är det picknick festival hos Ella till söndag. Sen måste jag bara komma iväg till syster i Helsingborg!! Midsommar blir firad hos moster med vänner. Ja men se där, lite planer har man ju ;) I dag får jag helt enkelt sysselsätta mig med att baka lite! Var ju ett tag sedan nu. Drömtårta alá päron och cupkakes står på menyn!! :D
 
Frukt är ngt man bör ha till varje frukost tycker jag :D Gott och nyttigt
 

Spontan utekväll med tjejorna <3

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Ni är allt mina snyggingar :D Trode att det bara skulle bli en go fika på Rådhusen med en massa snack, men vi förflyttade oss till Glädje där det blev några glas rose i fredas ;) Träffade på några trevliga pojkar där oxå haha! Blev lite spontand då vi stannade hela natten ;) Detta var inte sista gången! Blev tillsist lite folk på dansgolvet så där var vi resten av kvällen.
Nästa helg kör vi påt igen tjejjor <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Light pink jeans

Skrivet:    ·  Fashion
Kvällens outfit i Fredags som blev i pastellens färger. Mintgröna klack från DNA 699:- Ljusrosa byxor från Bik Bok 199:- Och ett snart genomskillnigt linne med pastellmönster från Bik Bok 299:- I like it ;) Kände mig sommrig fast samtidigt ett bra klädval då man fortfarande inte riktigt vet om värmen håller i sig på kvällen!
 
 
 
 
 
 

Morgon passet med fräsch frukost!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
I fredags morses så var allt på sin platts på gymmet ingen såklart! Här tar man inte sovmorgon minsan nu när man är ledig. Är ju lika bra att vänja sig nu innan man ska börja jobba snart lixom. Efter blev det hem igen för att göra en god frukost och såklart stod bananplättar på menyn ;) Blev sedan en dag ute i solen för att få lite färg till kvällen då det blev att träffa mina brudar i staden :D
 
 
 
 
 
 

Nationaldagen!

Skrivet:    ·  Vardag
Haha ja bilden berättar rätt mycket hur jag och Rickard spenderade dagen! Ville att han skulle få bort bonna brännan men lyckades dock bara få lite gnutta färg på ryggen ist ;) Stackarn xD Blev inga röda jordgubbar utan en rödbränd rygg, funkade lika bra :)  
Det var en dag med Rickards syskon ute i solen med bollspel, solning och sist lite grillning :) Slappedag kan man ju säga!
 
 

Go kväll mina damer och herrar!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Springrunda check! Man kan ju säga att det var andra motoinsrundan i dag (Y) Har ju ingen bil för tillfälligt så då blir det hemmagym ''/ Måste fasen köpa bil nu känner jag, speciellt nu innan man börjar att jobba!
Annars så har jag tagit ett stor-röj i rummet och slängt en massa onödiga saker som jag egentligen vill spara (i fall om att lixom...) Så får man inte tänka längre! Då måste jag skaffa mer förvaring i så fall xD
Så det blev en innedag i det fina vädret. Blev lite solning i någon timma på eftermiddagen, svårt att vara ute när det är pollen i luften nu känner jag :( Men lyckades ändå få lite färg (brände mej nästan xD) Oopss :)
 
Skickade denna bild till Rickard för att jag skulle muntra upp honom lite. Han vill tydligen göra mej fet i sommar....
 
 

Ny start på veckan!

Skrivet:    ·  Vardag
God morgon härliga måndag! Äntligen morgon efter en trött natt med mardrömar... Fattar inte varför jag helt plötsligt börjar drömma så werda läskiga drömmar just nu när jag aldrig har haft problem med det innan? xD Aja... gick iaf upp vid 7 för att göra lite frukost åt bror som fortfarande går en vecka till i skolan!  Blev en cykeltur ner till bussen. Vet inte när jag cyklade sist! Men jag klarade allt dom dära förbaskade uppförsbackarna hem utan problem. Dagen motion kan man säga. Var helt slut xD
Men i dag blir det att städa och tvätta och börja rensa ut en massa skit som sammas på som bla kläder!!! Bloggadet om hädelserna i helgen får vänta lite tills senare under dagen ;)
 
Ha en trevlig måndag alla <3
 
Bananplättar med färsk annanas ofc ;)
 

I'm home again

Skrivet:    ·  Vardag
Ja nu har jag kommit hem igen. Det som har hänt mellan onsdags och tills nu är bland annat en nationaldag hemma hos Rickard som brände upp sig den dagen, alltså en dag ute i solen blev de ;)
Sen så har vi haft en tjej kväll med mina efterlängatde brudar i Fredags, slutade med att vi stannade kvar på glädje och festade! Lite spontant sådär :D
Fick då ta bussen till Rickard (eftersom jag ville stanna längre och festa xD) Vaknade upp på lördagen då man inte var på humör och att Rickard inte ville med till olstorp längre... Blev ju en jobbig eftermiddag kan ja säga, och envis som jag är så skulle jag promt gå hem! xD Men det blev icke så! Blev en kväll hos Rickard mamma och syskonen men Pizza och flöt :P Och sen i dag så var det en slapp dag och en cyckel inhandlad. Så det var lite smått och gott! Bloggar mer i morgon med bilder som blev under dessa dagar med mer detaljer. Nu blir det att se på Hannah Montana the movie ofc ;) haha!! I morgon blir det upp tidigt för att cykla till bussen med bror, lite städning och fix hemma! God natt <3
 

Biomys!

Skrivet:    ·  Fashion
Nu ska jag iväg igen xD Inte länge man stannar länge i mellanåt :)
Blir att jag och Rickard går och ser Baksmällan 3 på bio kl 9. Hoppas bara det är lika rolig som de andra 2, men de tror jag nog :)
Ska äta lite innan oxå... bara undrar vart? Vill absolut inte ta donken eller pizza, Men man har ju bara en timma på sig typ xD Kan ju aldrig bestämma mej heller. Finns ju många bra matställen i skövde lixom :O
 
Kvällen look! :)
 

Lite firande med gubbar o glass!

Skrivet:    ·  Vardag
I går köpte jag med mig lite jordgubbar och drog till Rickard. Vi, Magnus, Therese och lillen Emilia skulle vidare till Rickard mamma (min klasskamrat) För att fira lite för att vi tagit examen. Köpte med lite glass oxå! Mumms :) Blev lite fikande och ett kik på nya huset de har flyttat in i :) Trevligt!
 
Söta Emilia :)
Mamma pappa barn! 
Busfröna! Markus o Emma
 
Fråga mej inte xD Men hon ville allt ha vintermössan på sommaren!

The Examens day is over!

Skrivet:    ·  Florist, Happy time with Friends!
.. ja tyvärr! Har ju haft en sådan underbar klass och detta året har vart så jäkla kul! Klart att det hat vart lite deppiga dagar, men det hör till! Om inte jag hade börjat på denna underbara utbildningen så hade jag alldrig mått så bra som jag gör nu! Alla människor är så jäklas underbara. Hittade ju även kärleken lixom :) <3
Ja detta året kommer jag aldrig glömma. Tänk att detta är över nu.. Men vi får se till att vi ses o partajjar loss i sommar så ska det nog gå bra!
 
Vi firade den sista dagen med äventyrsgolf i Töreboda och sedan blev det lite jordgubbar, ost och cider samt utdelning av presenter och betyg. Efter det så drog några i klassen och fika tsm en sista gång, kunde ju inte riktigt släppa tagen om varandra efter avslutiningen ;)
 
 
Lovisa och Sivan :)
Haha som vanligt då ;) Lovisa, sivan och Silvia :)
 
 
AK och Freddan fick var sitt bigaråträd :)
Vi spexade till ett kort på oss så AK bröt ihop av skratt xD
Och Fredde fick en fotobok på alla "fina" kort på oss under året ;)
 
HAha ingen avsluting utan ullabellas dumheter xD
Fcik en groda som bar en stor sten, ska spegla något budskap, men vi tyckte ngt annat vi ;) haha xD
ÅÅÅÅÅåååå!! Kommer vara saknad till tusen den lille skiten! <3

The summer dress

Skrivet:    ·  Fashion
Då plockar jag fram klänningen som är 2 storlekar för stor haha xD Hade den för 2 sommrar sedan på midsommar, men det gick ju fixa med att skärp ;) Blev lite gulddetaljer till som nya smycken från ur o pen. Klänningen är ifrån casells :) Dock var det lite kallt i Töreboda i går, men är det examen så är det! Då ska man vara lite fin :D <3
 
 
 

Go morron go morron (eftermiddag!)

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa, Vardag
Nu har jag kommit hem från Rickard! Blev en springrunda i det fina vädret, dock lite svettigt xD haha! Men jag förbättrade min kortisrunda med 45 sek :D jihoo :)  Så nu blir det gofrukost ute på altaten och sola mina neger ben! Blir att göra mina 60 squats snart oxå.. ;)
Sedan blir det lite mer bloggande om gårdagen då jag tog min Floristexamen :D <3
 
Jordgubbar, kiwi och ANNANAS!!! haha! (internskämt i klassen)
Idag blev det kortisbyxorna på!!

Det drar i hop sig nu!

Skrivet:    ·  Florist, Träning och hälsa, Vardag
Började dagen med att jag försov mej och min lillebrorsa blev stressad xD Var ju mitt ansvar att skjuttsa honom till skolan i tid i dag. Vi han på pricken kan ja säga ;)
Blev sedan frukost på mammas kondis med klasskamrater för att göra klart en fotobok till våran kära magister! Den blir fett nice alltså :D HAHA!!! Han kommer inte glömma oss på ett bra tag!
 
Fick reda på mitt slutbetyg oxå! Så nu är jag gladast än gladast. Fick ju ett stort fett A!!!! :D <3 
Det firades med en pringrunda och 50 squats! ;) Och ist för tårta blev det omelette al'a Hanna ;) Alltså man tager det man haver! Gött mos på den!
 
Nu har jag fixat fram min outfit tills i morgon då vi ska avsluta utbildningen med äventyrsgolf :D Kommer passa perfekt till mina rosaglittrande nya naglar hihi <3
 
God natt my friends!
 
Lämnade in alla grejjer i dag. Då såg jag att jag hade haft Rickard Ekonomibok hela denna terminen... Vilket öde alltså <3 haha :D
Detta skulle ju vart ett fint träningskort efter springturen, men när det ärpollen ute så blev det såklart ett "atsho prosit kort" ist  xD
 

FREE

Skrivet:    ·  Fashion
Ny topp från Bik Bok :) 49:-
 
 

Sunny Sunday

Skrivet:    ·  Familj, Happy time with Friends!
Rickard kom ju till mej redan på lördagskvällen, blev att vi fastna framför Robert Gustavsson på Tv:n ;)
MEn på söndagen så vaknade jag upp bredvid en gulliputt :) Haha, man få passa sig när jag är i farten med kameran ;)
 
Eftersom det var en varm dag spenderade jag o rickard med min syster och hennes boyfriend nere vid sjön :) 
 
Sedan var det dax att skilljas åt.. :( Dock blev han lite försenad till innebandyn haha! poos :O hihi <3
Då blev det en springrunda för min del och sedan tagga inför de sista 2 dagarna i skolan!
 
Frida o Fredrik med sina konster! xD
 
 
Ja o rickard tyckte att det räckte med chilla ist xD
Puss i puss
En av mina nya toppar från Bik Bok :D
Oj oj oj... inte var dag man får skåda detta? Han var så duktig så med all hjälp jag fick i köket <3

En solig lördag med lillkusin <3

Skrivet:    ·  Familj
Efter shoppingen blev det hem där lillkusinen satt på altan med mamma och käka glass. Tänk att det kan vara så gott. Var ju såklart lite blyg som alla småbarn är i början, men sen blev det ner till sjön för lite bad och sol. Tror det eller ej, men det var riktigt skönt med ett dopp! Malte gillade allt att bada han :D
Blev lite studdsmattehoppande och såklart blev han nyfiken på vad Adam ghorde uppe vid laddgården. Där satt ju han sketen som en gris och skulle försöka trimma sin såkallade gräsklippare xD Vet dock inte om han lyckades men. Malte ville iaf provsitta såklart! Söttaste plutten ever alltså :)
 
 
 
 
 
 
 
Tungan rätt i mun såklart ;)
 
 

Lördags shopping

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Det vara bara att gå upp tidigt hos Rickard för att dra hem och fixa sig i ordning och hämta syrran för att dra tbx till stan för att träffa Martina för lite shopping :D Var en mysig dag med fina kläder som fyndades och god mat på Gräddhyllan!
Hände även en incident på vero moda dock haha!!! Frida la en värsta brakare i omklädningsrummet så det stank i hela affären!! Ja herre gud, Här är man inte blyg inte xD Vi stanna inte kvar så länge där inne sen ;)
Ngt kul måste man ha i staden eller xD
 
Min nya favo, affar inte varför alla tycker den är så äcklig??
 
 
 
Bikinis från stadium ;) Blev även mycket mer, men de kommer senare på bloggen ;)

Shopping outfit

Skrivet:    ·  Fashion
Lördagens Outfit:
Boots bik bok. Linne o väska gina tricot.
 
 

Brudbukett till Hannah Montana

Skrivet:    ·  Florist
Den tredje och sista provet var att göra en brukbukett till en kändis. Såklart så blev det en till Hannah ;) Tyckte att jag lyckades väldigt bra :D Allt gick ju ganska bra i Tisdags, man hade ju humöret med sig så att säga :)
 
 

Onsdagen den 29/05

Skrivet:    ·  Familj
Är en dag jag inte kommer att glömma! Vist gick det fort, men när det känns så rätt så kan inte tiden bestämma!
Älskar min Rickars så mycket! Bara min lilla tös hihi :) <3
Men nu är det officiellt och till o med på fb :O Haha! Inte för att det är så viktigt, men nu för tiden så ska ju allt hända på fb xD suck!  ;)
Men det roliga var att det ändas ( 90% iaf ) var Rickards vänner som gillade de inlägget... Då är frågan vad mina vänner tycker om detta??? Eller vänner o vänner... kan man kalla det så? Haha!!!
Men det spelar faktiskt ingen roll, för inget kunde förstöra denna dagen för nu är jag den lyckligaste tjejen i världen och ingen kan ta det i från mej <3
Jag har inte mått såhär bra på så länge nu, och Rickard är bara bäst <3
 

Onsdag!

Skrivet:    ·  Florist, Träning och hälsa, Vardag
Passar på att ta igen lite bloggande nu på en söndag kväll ;)
 
Börjar med Onsdagen så det gick förjävligt på det andra provet! Har ju haft examensprov 3 dara i rad,... pust o stön men nu är det över!!
Såklart så var man så stressad så man nästan skar av sig tummen! AJ! Viste att detta skulle häna mig klant arslet.
Aja fina färger iaf? haha!!!
Sedan blev det träning, tänkte att jag kanske blev på bättre humör, men det kunde ju ja ta o törka mej i röven med! Jag pallade inget... Var så deppremert på skiten xD Ja herre gud, vad skulle man göra?
Såklart så märkte ju Rickard att det var ngt då jag var så kort på smsen, stackarn <3 Så kan kom o hämtade mig och åkte hem till honom. Allt blev såååå mkt bättre <3 :D 
 
Började iaf med en god o nyttig frulle, var ju länge sedan xD
 
 
 
 

Design