Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Nu får jag gärna bli bättre!

Skrivet:    ·  Vardag
Ja i dag fick det faktiskt blir att jag stannade hemma från skolan. Gick upp och gjorde iordning mej och käkade upp halva frukosten tills jag mådde så dåligt att jag knappt kunde gå från bordet! Så i dag kände jag verkligen inte att åka bil, detta är värre än åksjuka. Så har bara sovit, kollat Tv, sovit och kollat Tv! Det ända jag orkat göra i dag. Fick i mig lite yoghurt iaf! Men nu mår jag ju något bättre, men orkar fortfarande inte göra så mkt. Mår alltid bättre på kvällarna. kontigt tycker jag!
Aja, hoppas jag mår bättre snart så att jag kan avsluta min engelska så fort som möjligt. Mår bara dåligt av att gå hemma och inte kunna göra ett skit. Blir galen snart! Jag måste ju alltid hålla på med någon för att ta det lungt är inte riktigt min grej xD
 
 

Jag är faktiskt bra!

Skrivet:    ·  Familj
I dag var det ingen vidare att vakna. Framförallt inte när man har haft världens mardröm... Var instängd i ett hus fullt med vatten med säkert 20 pers och det ända vi levde på var rötten fisk! Minns att man kunde simma hur långt som helst i det husen, man såg till och med horisonten! Men iaf så blev alla så galna så de tog fiskyxan och högg av sig bena och sedan dog! Där simmade jag blad alla äckliga ben och man kände hur man stötte emot det äkliga ötna benen när man gick på botten.... Ne fy fan! Vad fick jag allt det där ifrån?
 
När jag väl hade vaknat så kände jag mej så värdelös. Känner så vissa morgonar när jag inte kan se hur min framtid ser ut. Vad är det jag håller på med lixom? Jag vill ja jobb! Jag vill veta vad jag vill jobba med! Men just nu vet jag inte och det gör mig så stressad och då klandrar man ner sig ännu mer! Att man är värdelös i precis allt! Vet att man inte får tänka så, men jag är en sådan människa som tänker för mycket tror jag. Jag för börja tänka att "allt löser sig" som jag gjorde förut. Jag lever ju iaf! Man får helt enkelt tänka på vad man har ist för det man inte har.

- Jag har världens bästa familj <3 Kan äta mig mätt och har tak över huvudet.
- Jag har det bästa vänner man kan få som bryr sig om en.
- Jag har kommit så här långt i livet tack vare mig sj!
- Jag har ett extra jobb iaf som jag är sjukt nöjd och trivs med.
- Jag har den bästa pojkvänen man kan få <3

Men dessa saker så kan man leva ett bra tag till på!
 
 

not a good feeling

Skrivet:    ·  Vardag
Sönt att man slutar snart. Har haft en intensiv dag med massor av engelska, hoppas bara allt stannar i huvet oxå! Var så grymt sugen på att träna efter nu, men jag mår konstigt, typ en aning ont i huvet, illamående, men ändå inte. Maten sitter typ i halsen på en. Så ja, ja mår typ kontigt! lika konstigt som jag typ mådde i morses då jag knappt kunde få i mig ngn frukost! Typ sådan dära illamående man får i bilen! Åksjuk heter de ju xD Typ så!
Okej, jag får nog sluta med typ nu innan ni dapar er på det ;)Men jag åker till Rickard ist, så förhoppningsvis kommer jag må bättre! :)
My man!

Tutti frutti och Äpple macarons!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Ja men för att vara första gången med macarons så blev jag helt klart nöjd men mina fina små kakor :)
Har ju hört en alla adnra som gör dessa att i börjad blir det skit av allt xD Men nästa gång vill jag nog få dom mera flyffiga eller vad man kan säga, dom blev en aning lite för platta. Smeten var nog lite för lös. MEn annars tycker jag at dom blev skit fina. Har inte smakat på dem än, men familjen har tydligen gjord de, så tutti fruttin blev favoriten hörde jag :)
 
Så är det någon som vill komma hem och fika med mig? :)
 
 
 
 

Värsta morgonkicken ever!!!

Skrivet:    ·  Vardag
Ja i dag kan man säga att man är vaken! Trodde jag skulle dö ett tag påväg till skolan.
Var ju en poliskontroll precis innan man körde in i skövde. och såklart så vinkade dem in mej! Jag bara shit!!! Allt bara snurra i huvet. "har jag med mej körkortet?" Jo, det har jag ju alltid lixom. men ändå blir man så misstänksam mot sig själv. Sen var det även blåskotroll oxå. Jag bara satt där och hoppades på att det skulle lysa grönt FAST jag vet att jag är helt toltalt nyter! Fick värsta adrenalinkicken och trodde att detta var sista dagen i friheten! Ne, men alltså kännslan av att bli stoppad av en polis är ingen hitt xD Men jag överlevde och var helt klart godkänd för att köra vidare :)
 
 

Nytt i bakverksataden

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Å så kul med lite nytt i bakverkstaden hemma! Blev bla. lite sådant inhandlat i går när jag mammsen och syrran gjorde en shoppingtripp till mariebergs shoppingcenter i örebro :)
 
Blev såklart lite nya cupcakes formar, aromer för att smaksätta bla smörkrämer eller frostingar. En Macarons "plåt" :) SÅÅÅÅÅÅ supernöjd!!!!
Så nu har jag bakat både Tuttufrutti och Äpple macarons! Bakning kan verkligen få mig på bra humör. och det behövde jag just nu känner jag! Skulle ju åkt till Emms i dag och firat henne, men det hände lite skit i mellan och jag blev totalt opepp på att gå utanför dörren i ikväll. Så det får bli tv mys med familjen och macarons <3
 
 
 
 
 

Frukost på sägen

Skrivet:    ·  Familj, Mat & Bak, Vardag
Fick ge min lilla älskling frukost på sägen i går får han mådde u lite sämre än vad jag gjorde tydligen. Men sen när jag kom upp igen så log han där och spela x-box.... ja man undrar ju lixom ;) Ne, men vi mådde inte så bra på hela dagen faktiskt. knappt att vi orkade sätta oss i bilen för att handla lite mat! lev ju åksjuk efter några meter xD Men känner att man mår något bättre i dag så det går ju åt rätt håll iaf! man ska ju vara hemma i typ 36 timmar efter eller vad är det? 
 
Man kanske ska gå ner och göra lite frukost nu, börjar bli lite hungrig.. Men Rickard sover ju fortfarande som vanligt med andra ord. Då passar jag på att plogga lite hehe.
Ne han  kan sova så länge han vill i dag! Det nya NHL spelet kommer ju ut i dag så han ska ju tydligen spela det hela dagen -.-  så desto senare han vaknar, desto senare börjar han spela xD
 
 
 
 

Tisdagslyxen?

Skrivet:    ·  Familj
Dålig uppdatering?
Kan vara för att både jag och älsklingen ligger magsjuka hemma. Eller ja tror de? Det måste vara så!
Hade lite Tisdagsmys med kina mat :) Men det var inte så jäkla trevligt med att spy upp allt igen :( Mådde piss! Kan de vart kina maten? Eller kan det vart Rickards jobbarkompis som har haft magsjuka?
Aja, det räcker iaf med kina mat ett tag framöver för min del xD Fast det var så jäkla gott med dom dära friterade räkorna i den supergoda sötsura såsen.... Men blåbärssoppa är ju inte fel det heller ;)
 
Äta i sägen med serien Orange is the new Blak!
 
 
 

Mellis time

Skrivet:    ·  Vardag
Ja här sitter jag och knaprar i mig nötter min nöt! Haha, ne det var allt ett för dåligt skämt...
Men jag är faktiskt på bra humör nu :) Tror jag vaknade under tegelstenen i morses eftersom jag bara störde mej på allt och lite till xD
Men engelskan går rätt bra nu eftersom jag får läraren att prata lite svenska imellanåt hehe ;)
 
Men snart ska jag även sluta för dagen. skönt att komma iväg lite tidigare då jag måste till Ungdomsmottagningen!
Sen får man se om det bli några längder i bassängen med Rickard om han har lust och ork ;)
 
Ändast 10 spän på willys! Innehåller bland annat valnötter som oxå är bra för håret ;)
Skitbra mellanmål eller den lilla godispåsen!
 

Inte bekväm med dessa ändringar!!!

Skrivet:    ·  Vardag
Inte nog med att men blir cp på engelskan så var vi tvungna till att byta lokal... det gjorde så att jag först kom försent eftersom jag ej kunde hitta hit för de hade gett mej fel beskrivning. Sen fick vi ett skit litet rum som ekar och är i allmänhet som ett isoleringsrum. Blir lite störd ja! Men hittade allt en bekväm soffa. Men det går fortfarande inte att koncentrera sig för jag fryser arslet av mej fast jag sitter med jacka. Men det absoluta värst är.... att nu är det sååå mkt längre till willys, så nu sitter jag här hungrig oxå! kan verkligen denna dagen bli bättre? Ja, mitt liv är inte så jäkla fancy! 

Black autumn

Skrivet:    ·  Fashion
Festklädseln från helgens kräftis! 
 
 
 

Fredagslyx och det blir bara bättre!

Skrivet:    ·  Familj, Mat & Bak
Ååå denna räkmacka alltså! jag och pappsen kan vi!
Men men, det blir även lakrits till efterätt och sen så kom Rickard precis <3 Lyckad Fredagkväll! Behövligt inför en dag med jobb som väntar i morgon! Dock börjar jag 11 så lite sovmorgon har man ju oxå :D
 
 

Bra eller dålig humor?

Skrivet:    ·  Vardag
Min familjs roliga humor när vi sitter vid matbordet! Ja man börjar ju undra lite om man har hamnat i rätt familj :S Haha xD Man hör ju bara mammas tjut av skratt :P
 
Pappa: Den måste jag ha på min speliste, nerkabbat och högsta volym på Olstorp i morgon!
 
Ja herre gud säger jag bara ;) Ja ni hör ju när min farsa kommer att anlända iaf xD
 
Och nej! Jag är inte rasist xD
 
 

Förberedelser..

Skrivet:    ·  Mat & Bak
... till lilla kräftisen i morgon. Ist för mina små söta cupkaces som jag alltid brukar bjuda på så blir det en testing på pannacotta ;) Hoppas det duger lika bra! Fattas bara de söta bären som dekoration sen är det klart!! :D
 
 
 
 

Black and White By nelly

Skrivet:    ·  Fashion
Vet du inte vad du ska ha på dig på höstens fester när kläningen känns för sommrig? Tights och en snygg lite genomskilning skjorta är min favorit! Känns inte för kallt eller för vart! Och sjukt bekvämt! Våga matcha mönster med mönster!
 
 

Fredag!

Skrivet:    ·  Vardag
Yepp! Här sitter man igen då! Tror nog att denna veckan har gått ganska dåligt när det gäller engelskan! Haft myckt annat i tankarna kan jag ju säga! Och sömnen behövs förbättras något.
 
Men men. I går blev det iaf att storhandla stuff till Lenngrens kräfftis som är nu på Lördag :D Och det sista ska inhadlas i dag! Blir en liten suprice till efterrätt sen som jag ska koka ihop ikväll! Och sedan har jag och syster planerat in lite aktiviteter! Måste ju hända lite lixom ;)  Så jag har fullt upp hela dagen för det måste ju bli klart eftersom jag jobbar i morgon innan festen hehe!
 
 

Day 14 In prison

Skrivet:    ·  Vardag
Dagens lunch fick bestå av lite naturgodias som är minst lika onyttigt som vanligt godis, jag vet! Och en loka!
Har inte direkt hungersuget känner jag! Blev ett liten snackis med Ella oxå i telefon <3 Saknar mina vänner!
 
Men ni som vill hålle er uppdaretade så har jag ändast lyckats plugga på mina 48 glosor och knappt hälften sitter. Ska detta vara så jäkla svårt? Suttit i typ 3 - 4 timmar med det snart xD Jag måste verkligen vara rätt kass alltså! Och seg om inget annat! Men ska försöka göra klart en stecil som jag fick av läraren oxå så slipper hon klaga haha!
 
I dag blir det inget gym heller! Nepp nepp! Jag lever faktiskt inte ett perfekt och hälosamt liv! Man har sina latdagar och det ska man ha utan att skämmas över det! Jag har mina deppdagar oxå och allt går inte så jäkla bra jämt! Jag är ju bara en människa lixom! Lev livet medans ni har ett liv så att säga ;)
 
 
 
 

Dr Denim in!

Skrivet:    ·  Fashion
Äntligen så har jag skaffat ett par nya, men kvaliten verkar vara bättre då tyget är lite tjockare och sen är den svarta färgen mer blå i nyansen än brun som de var på mina gamla. Och dom är ju bara så urtvättade! Så tråkigt att man man typ bara kan ha don ca 2 år nappt innan det är på gränsen att de ska spricka vilken sekund som helst xD Men de sitter ju så jäkla snyggt. Är nog de bästa jeans jag har köp. AAa förutom dom jag har på mig nu då, men dom kostade ju även en slant haha xD
 
Såå, ska man passa på att köpa ett par vita oxå? Eller är det kanske försent nu när hösten är påväg? Har ju lixom mina ljusrosa som typ ser ut som att dom vore vita hehe :)
 
BTW!!! Nu har jag laggt ut en hel del på tradera oxå! Kläder (usa linne, NYA Dr Demin), hårförlängning (blond med clips) och träningskläder (cykelyxor, Nike linne)! Alias: Lenngren_92
 
 
 

Frukost tips!

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
Min dag började med kvarg, blåbär, pumkakärnor, valnötter och limförn. vad började eran dag med?
Sen hade jag sådan fruktanvär huvudvärk oxå. Sedan såg jag på FB att säkert mint 5-6 andra vänner oxå hade vaknat upp med huvudvärk eller annat symtom haha xD Nått som går nu serru ;)
 
 

Fina slappekläder!

Skrivet:    ·  Fashion
Hittade lite skit i garderoben som man kanske ska änvända ist får att ligga o damma? Helt okej byxor och sjukt sköna :D Dock är alla plagg i mediun. kanske lite stort xD hihi
Kanske ska skaffa mig en bättre kamera? sjukt trött på alla suddiga pixliga bilder nu..
Byxa från Bik Bok
 
 

I'm totally normal

Skrivet:    ·  Vardag
Morning. Nu har jag anlänt till plugget efter ett läkarbesök. Det var inga fel på mina tuttar haha! Det var jätte fina ;) Ne men ni förstår vad jag menar va? Har haft lite ont och stickande känsla ett tag, men det var tydligen helt normalt. Hon sa att det kunde ha med stress att göra tydligen. Inte första gången jag får det svart! Måste stressa väldigt mycket tydligen xD Sedan tog de ett EKG test oxå i fall de skulle vara ngt med hjärtat! Men det såg bra ut de med. Så om inte jag får några provsvar inom en vecka så är jag helt normal hehe. Tror nästan jag är stammis där snart. har vart där typ 3-4 ggr på ett halvår :S Dyrt är det med. Aja, bra att jag är friskt iaf!
 
Nu ska vi se om det blir något pluggade på engelskan i dag oxå. Måste säga till min lärare sen när hon kommer att hon måste verkligen ta gramatik delen på svenska för mej för jag orkar faktiskt inte lyssna på någon när man inte förstår ngt av det! Jag typ somnar xD
 
Btw, viste ni att aprikoser är en av de bra grejerna få i sig om man vill att håret ska växa fortare och bli starkare?
Kanske ska skriva ett inlägg lite senare om vad man bör tänka på och att äta så man får i sig alla vitaminer och ämnen så man får det långa fräscha håret tills nästa sommar :)
 
 
 
 

Poor him

Skrivet:    ·  Familj
Haha stackarn... ;) Blev lite hemmaspa i gårkväll typ. Inte nog med att han fick pinas med att noppra ögonbrynen så fick han även testa på supermasken!! Gör så jädrans ont att dra bort skiten sen xD Aja, nu vet han hur det är att vara tjej iaf ;) Och fin blev han med! Inga ihopväxande ögonbryn längre :) Mitt hjärta <3
 
 

Ny start!

Skrivet:    ·  Vardag
Morning! Första lektionen avklarad! Pluggar inför provet i eftermiddag så det är bara att köra på! En ny vecka, nya tag! Dock sitter jag här nu med en godispåse... såååå bra start!! Not.Blir gymmet efter skolan. Jajjemen.
Men känner att jag behöver en lite sockerkic. Hört att man blir smart av socker ;)
 
Mennnnn, vad hände i hegen då? Jo bloggade har det ju inte blivet så mkt av. Har jobbet hela helgen och sedan var man på matfestivalen i fredas och käkade sig proppfull, ändå så skulle man köpa med lite godis till Bion. Blev filmen the heat! Den rekomenderas starkt! Sååå sjukt kul! Om man gillar komedi, action och lite kriminal ;) 
 
Men nu ska jag jobba vidare och käka meh fet! Puss o hej!!
 
 
 
 

Design