Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Love my friends <3

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Jag behöver verkligen mina vänner nu! Jag inser verkligen vad dem betyder nu när dem är så långt bort. Det spelar ingen roll om dom är 10 eller 100000000 mil bort! Saknaden finns där i vilket fall. Visst, de finns ju skype, fb, & mobil... Men det är ingenting i jämförelse med en galen kväll med sina underbara vänner!
 
För ca 4 år sedan....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...tills nu! <3
 
 

Lördags mys i Götene

Skrivet:    ·  Familj, Mat & Bak, Vardag
Nu har jag äntligen fixat min praktikplatss här i Götene i blomster hörnan. De kommer bli sååå bra där :D Nu har jag inhandlat lite grönt gott te och sitter nu på ett fik med familjen :) En bra start på lördagen. Men de var lite jobbigt att gå upp i morses då man har vart chaffis i nat xD Men vad gör man inte för sin far :) Pluss att man fick köra fin bilen! 

Dagens outfit

Skrivet:    ·  Fashion
Önskar att jang kunde få min NYA jacka på posten nån gång! Men den här får väl funka ett tag xD
 
 

Lunchat och shoppat med bästis <3

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Vardag
Att man alltid ska hitta alla snygga fina kläder när man måste stressa hem! Men fick med mej ett par skor (som jag fick fel storlek på med mig hem -.-) en kjol, kavaj, smink och smycken! Alltså NÄR ska jag klara av att hålla i mina pengar? Blir ju ruinerad om jag ska fortsätta ha detta som hobby xD Skulle ju köpa halsduk och VINTER skor, men icke! Men, jag köpte faktiskt ett par handskar ;) Men bästa köpet var nog lunchen! De måste man ju ha lixom. Så jag och Ella satt på Pims och myste :) Snacka om allt som vi tjejor måste prata om och få reda på ;) Helt perfekt fredag!!!
Tack Ella för en mysig dag <3
 
 
 

Alo Vera dryck med gojibär

Skrivet:    ·  Vardag
Sååå god! smakar lussikatt. :) detta blir nog min nya favorit ;) Men dyrt. kostar ju 35 spänn lix xD
sitter nu på esspresp house med lovisa och väntar på hennes buss. Sen blir det en fika med bästa Ella :) men innan blir de att shoppa skor ;) väldigt behövligt!

Essie nagellack nailart

Skrivet:    ·  Fashion, Nail Art
Älskar verkligen mitt nya lack :) Antingen så har man det som det är, eller så kan man piffa till de lite extra med svart, vitt eller silver ;) Och varför inte lite glitter? :D Men detta är nog perfekt! Inte för vardags och inte för festligt!
 

Proteinrik frukost

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
Alltid lika gott med frukt till frukost :)
Jag har i kiwi som ger en bomb av c-vitaminer som stärker imunförsvaret! Kiwi är oxå rika på kalium och magnesium som spelar en avgörande roll för kroppens vätskereglering och nervsignalernas friktionsfria flöde.
Banan som är bra för det mästa som hjärnan, tarmar, ben, lindrar PMS och till och med baksmälla ;) Inehåller vitaminer som A, B, C, E.
Gröna vindruvor som är bra när man har för högt blodtryck. Säker blodrycket och ger bättre hjärtfunktion! 
Granatäpple som är rik på antioxidanter. Väldigt bra för huden och kan förebygga rynkor. 1 glas granatäpple juice kan ersätta 10 koppar grönt te! 

Gårdagens: Svart topp + röda läppar

Skrivet:    ·  Fashion
 

Feber

Skrivet:    ·  Vardag
Kanske inte bästa tajmingen men.. vad gör man lixom? Vill ju vara med i skolan nu när vi har ett projekt vi ska göra till öppet hus som är nästa helg! VI får väll hoppas på att jag mår bättre snart. Gillar inte att vara sjuk. Är pisstråkigt.. inge bra på tv:n heller :(
Men får ligga i soffan inbäddad i filten och glo på film och käka glass

Motionssimma en mysig höstkväll!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Ja detta var ju inte helt fel! Har simmat några längder och sedan in i varma sköna bastun. Är helt röd i facet efter xD Men detta var verkligen behövligt efter en hel dag ute med jobb o slit i skolan, trodde jag skulle avlida där ett tag ;) Nu är man fräsch för att krypa ner i sägen för att kolla på gg när man kommer hem! Måste även fixa naglarna oxå tror ja...
Hepp, nu ska jag slumra till lite på bussen innan man kommer fram. Skönt att de är mörkt ute nu, fruktansvärt mysigt :) 

keep it going

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Man kan ju alldrig klaga på vädret! På med tjockis tröja och ut och spring. Världens härligaste luft ute och svetten rinner på ryggen! Helt underbart :) Har inte så ont i axlarna längre då man har fått lite tips på vägen + att jag har börjat motionsimma (Y) I dag kännde jag att man kanske skulle tagit en längre runda, men man vet ju aldrig i början hur springandet kommer att gå.. Kom i håg att jag fick världens håll en gång och jag hade kommit halvägs! Inte så kul att ta sig hem sen xD
 
Men i dag blev rundan 4 km iaf :)

study on the bus

Skrivet:    ·  Florist, Vardag
Sitter nu och pluggar på alla blommor vi ska kunna i morgon på latin!
Tänkte ju ut och springa när jag kommer hem. Hoppade ju över gymmet i dag och tog sovmorgon.
Var en aning förkyld, men känner ändå att jag måste göra ngt ;)
I dag fick vi även tbx teknik provet! fick full pott så det känns ju ganska bra :D Gjorde min dag mkt bättre då jag mådde piss på morgonen över allt som hänt nu på senaste tiden (privata saker som ej finns skrivet i bloggen).

Pary fredag!

Skrivet:    ·  Fashion, Happy time with Friends!
Blev lite smått spontant. Men drog tillslut till tidaholm för utflyttningsfest :) Jag brukar ju alltid klaga att jag har så tråkiga fredagskvällar! Så detta var ju inte helt fel lixom :) Fick ju oxå använda min nya klänning :D
Bästa Ella på bilden :)
 
 

Måndagens look

Skrivet:    ·  Fashion
Fick bli mammas gammla jacka/ kavaj! Super snygg tycker jag :) Kul att sådant mode kommer tbx ;) Passande till en lockig hästsvans!
 

Cold morning

Skrivet:    ·  Vardag
Det blev faktiskt vinterjacka och halsduk i dag! Var så fruktansvärt kallt :S Nu sitter man i skolan och har teori prov. Blev en liten paus nu, så passar på med ett blogginlägg. Det går väll sådär bra eftersom jag kom på de i dag och han bara kolla igen anteckningarna lite snabbt xD Men det är ju mest praktiskt, så det funkar ju för mej ;)
 
Efter skolan så blir det hem för en springrunda och sedan måste jag bara beställa ett par skit snygga skor som finns på nelly :DD

Järnbrist?

Skrivet:    ·  Vardag
Det var faktiskt skönt med en springrunda. Men började må dåligt efter halva rundan. Mådde verkligen illa! Asså vad är detta! :( Tror jag måste ta några prover och kolla vad de kan vara! Är ju jämt trött och svimfärdig så fort jag anstränger mej. Järnbrist eller lågt blodtryck? Vad kan man äta för att förbättra de? Vill verkligen inte ta blodprov och få en massa nålar i sig, då svimmar jag för det ist xD 
Men men, klarade rundan iaf ;) Men långt blev de ju inte. Men alltid nått lixom! Man känner att man tappar kondisen lite om har har haft en vecka uppehåll med springandet! Då får jag gå påt i morgon igen. Men då kanske jag ska äta ordenligt innan så att jag vet att de inte beror på de ;) (som jag då inte tror att de)
 
 
 

Bords dekorationer

Skrivet:    ·  Florist
Lite saker som vi pysslar med i skolan :)
 
 

Att ha tiden med sig!

Skrivet:    ·  Fashion
Inviger mitt nya klock-halsban i dag! Köppt på Mallorca! Älskar färgen och det passar så bra till enkla långtröjor nu!
 
En aning suddiga bilder tack vare mobilkamera!


Frukost

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
Fy vad segt de var i dag då! Ändå la jag mej rätt tidigt i går! Igen lust för frukost heller... Jag som ÄLSKAR frukost annars! Men vi får hoppas på att det blir en lugn dag i skolan!


Fika mys på en tisdag!

Skrivet:    ·  Vardag
Ja de satt ju inte fel! Var ett bra tag sedan man satte sig på ett fik för att bara tjöta men en gammal vän! :) Riktigt mysigt och trevligt! Att man inte gör de oftare lixom? 
Sitter nu med brorsan och kollar på X factor! Blir att göra oss en smoothi och gosa ner sig! Tur att man har världens gulligaste bror som man kan vara social med <3 Puss på er! Dagen blev så mkt bättre!


 
 

Piss måndag!!!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Nu kan jag faktiskt hålla med om att måndag morgonar är värst! I morses gick jag upp tidigt för att åka in till gymmet innan skolan! Var ju lagon pepp på de + att min andra axel (som är den bästa) bärjade cp:a och hade as ont i den!
Men det sket jag i för ja SKA bara träna! Och på bussen in så luktade de spy för sätet framför mig låg en torkad spya!! Fräscht asså!! Mådde ju ganska illa. Som om jag inte brukar göra de när jag även är åksjuk!
 
Men väl inne på gymmet så kändes det bättre! Men passet gick åt h*****e! Jag klarade inte de nya schemat, det var för tungt! Då blev jag verkligen sur och fick värsta svackan! Redan lixom?? Men jag kämpade ju igen schemat fast med enklare vikter. Måste träna med någon som får mej på bättre tankar!!! Och peppning! Jag tänker då inte betala för pt varje gång... Kostar ju röva!
 
Men nu sitter jag i skolan och har en värkade axel (gymmet gjorde ju de inte bättre)
Funderar på att ta en springrunda när jag kommer hem om axel tillåter de. Då kanske det känns bättre!
 
Ursäkta att ni får ta del av mitt piss humör! Men så är de bara ibland!
 


Nya Klänningen från b-yung

Skrivet:    ·  Fashion

Familjen Lenngren i Lidköping

Skrivet:    ·  Familj, Fashion, Vardag
Var ju marknad i går så fyndade två skärp! väldigt behövligt! Tog ju lite tid då mamma alltid ska handla en massa blommor, och vi fick vara bärhjälp så klart! Men efter det så blev de fika på rådhuset! En fralla och mint choccolatte!
Jag hade bestämt mig för att INTE handla en massa kläder och liknande eftersom alla min pengar kommer gå till räkningar (bona parte och halens = kläder) men det klarade ju inte jag av!!! Måste söka hjälp snart kanske??
Blev en klänning, mobil väska och armband!
 
Och NEJ!! Jag är inte kort hårig ;) Skulle aldrig klara av att klippa av mitt fina hår <3 Det är bara vinden som spelar er ett spratt ;)


 


 
 
 
 
 
 

Nytt tränings schema!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Fasen vad jobbigt de var!!! Bokade ju in den bästa Tjejen på gymmet och sa att "Nu ska jag fan bygga muskler" och det var ju rätt kämpigt! Skakade av utmattning efter passet xD 
Klarade knappt av att göra armhävningar (med hjälp av en pilatusboll med bena på där och händerna i marken) och det var sååå pinsamt xD Ett tecken på att jag verkligen behöver detta! Så nu får vi se om detta kommer att gå!
Annars kunde jag boka in en personlig tränare om jag fick svackor. Men de kostade ju 500 kr/h :O Shit! Men det är de värt faktiskt! Efter så var det att ta något lätt som drikyoghurt! Skit god och Skit bra :))
Sen tog jag en sväng till Tommy! Dock var han inte hemma så länge! Men de blev ändå sent hem! Stod och tjöta med hanns föräldrar ett bra tag :) Mycket roligt!


Vandring i det härliga!

Skrivet:    ·  Florist
Så klart så skulle vi ju ut i skogen  den regninga Fredagen med klassen! Frör lite ihjäl där ett tag! Men det var väl kul, och massa kantareller hittade vi oxå ;) 


Varför sockeplast? Jo för att det ine fanns stövlar tillgängligt! ;)
Känner mig ursnygg!!!

New nail polish essie

Skrivet:    ·  Nail Art
Har vart en tripp till Lidköping i dag med familjen. Blev en del shopping (som jag egentligen inte har råd med) så fick med mig hem bla. Ett nagelack från märket essie! Alla tjötar om de nu, så måste ju testa själv :) Finns på H&M nu för endast 99:- Billigt alltså :)


Regnig fredag!!

Skrivet:    ·  Vardag
Suck! Men mysigt att sitta på bussen in till skolan och lyssna på musik och bara tänka på allt som är omkring en medans det regnar ute! 


Myyysigt!

Skrivet:    ·  Vardag
Sitter nu vid braskaminen och värmer mig :) Så perfekt att man har tv:n i samma rum ;) Här kommer jag spendera tiden resten av de kalla alvåret. Nu ska jag se på kockarna kamp. får se om de är ngt att ha! Sen måste jag packa gymväskan tills i morgon :D Ha en mys kväll med er :))


mmm... bättre än Marabou!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Håller ni inte med mej? Blodpudding och bacon! Kan fan leva på detta restev av livet :P

ÅÅÅ vad lycklig jag blev :D

Skrivet:    ·  Vardag
Har nu äntligen för första gången pratat med min underbara Amanda som nu är i USA för au pair! Hon ska vidare till chicago ikväll (ca24.00 för oss här hemma) för att träffa hennes familj :) Gu så glad jag är för hennes skull! Kan inte fatta att hon är så långt borta lixom! Och vad gör jag här i de tråkiga sverige? De kan man ju undra. Kanske ska börja utforska lite i världen jag med? Fast de e ju ja för feg för! Skulle vilja spendera dessa 3 dagar i New York som nu Amanda har gjort! Lite avis typ xD
Men jag hoppas verkligen att hon kommer till en super bra familj och att allt går bra! Miss U!

fryyyysing cold

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Ojojoj, mkt teori i skolan i dag. Teknikteori -.- Har ju prov nästa vecka, så kändes sådär kul att man slumrade till hela tiden så man fattade ju sååå mkt haha xD Men de ska nog gå bra ;) Lyckades på något vänster attt anteckna ner allt!
Men nu är jag äntligen hemma! Tänkte ju ta en spring runda som jag ska göra nu tis och torsdagar... Men jag är så fruktansvärt frusen så det fick bli att dra på sig lite tröjor xD


Dagens

Skrivet:    ·  Fashion
Fick bli min älskade western skjorta och svarta syntet? jeans!
 

Nyttig nu?

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
Nu ska jag försöka hålla mig till frukt och annat gott som inte inehåller en massa socker och flöt! Älskar verkligen goda fruktsallader. Men då kommer de ju till den saken att man inte ORKAR hålla på att skära en massa frukt som tar evigheter, när det är så mkt enklare att öppna en godispåse som man faktiskt kan ha med sig överallt om man bli sugen! Men vi får se hur länga detta håller xD Jag är ju trots allt lite sockerberoende ;)
Kvällens blev: Mango, banan, kiwi, hallon och citron cesella!


 

Tryggheten i träningen!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Fy *** va skönt det var med ett gym pass! Det känns som att gå tillbaka till sitt gamla liv som var typ för 1 år sedan xD Ne men asså, när man gick på gymnasiet och slapp tänka på vad man skulle göra nästa dag lixom! Kändes som att komma tbx till det trygga livet! Visst har jag tränan lite då och då, men nu ska det bli rutin på det hela igen.
Började såklart med lite uppvärmning på krosstarinern och sedan maskiner :) Men på Fredag blir det andra bullar när jag äntligen kommer att fixa ett nytt tränings-pass. 


 

Lila med silver dekoration

Skrivet:    ·  Nail Art
Köppte ett litet paket med 3 st nagellack från H&M härom dagen. Bland annat var ett lila (den färgen som fick mig köpa packetet). Matchade med lite glitter eftersom det lila var rätt matt i färgen ;)
Lila Nagellack
 
 

GAAAAA!!!

Skrivet:    ·  Vardag
SÅåå typiskt att det ska regna när man kommer hem. Jag ville verkligen gå ut för en promenad nu innan en massa läxläsning! Är helt trött i huvet efter en massa blomsterbinderi. Och powernap tänker jag inte ta, kommer bara vakna upp i morgon med panik för jag somna ifrån allt haha xD
Får även damp på mina plitor i pannan, vart fick jag dom ifrån? Aldrig haft de förut... Sen är jag hungrig oxå, men det tar sån förbannat tid när det ska lagas soppa! 
Hepp!!! Inge mer klagande! I morgon ser jag iaf fram emot att börja gymma :D Då slipper jag klaga på det oxå ;)
 
 

Western Festen

Skrivet:    ·  Fashion, Happy time with Friends!, Vardag
Kommer lite fler bilder från western festen :)
 


 
 
 
 
Min arbetsstatin ;)

Western outfit

Skrivet:    ·  Fashion
Blev en lyckad kväll igår fast det kanske blev lite mycket tequila? Jobbade lite i baren och dansade till livemusik! Så underbart! Tänk om det var såhär man levde i western miljö. Skulle ju inte tacka nej till de precis ;) Men vad tycker ni? Ska jag gå till plugget såhär i morgon? ;) Vet ju att det är lite trändigt nu med western stuk, så blev lite överlycklig att det finns så mycket i klädaffärerna nu!


 


 
 
 
 
Skjorta och byxor från gina tricot

Inför western festen

Skrivet:    ·  Inredning, Vardag
Nu så har jag kommit hem från förberedelserna från westen festen som är i morgon! Känner på mig att denna kvällen kommer bli såååå lyckad :)) Får äntligen ha på mig min nya blus från gina som är westen inspererad! Ni kommer att få se bilder på den senare i morgon ;) Kommer ju vara utklädd eftersom jag står i baren, och såklart så tycker ja ju att alla andra oxå ska vara de! Älskar verkligen den stilen. Man kanske skulle gå som en western tjej till skolan på måndag? haha :)


Beige stickad tröja från Bonaparte

Skrivet:    ·  Fashion
Så skön och mysig kan ingen annan tröja vara än denna! Helt underbar. Älskar färgen och speciellt att det är en stor krage så att man slipper frysa nu när det är så kallt :S Det får bli fler tröjor i denna varianten i vinter sen :D 


 

Vi hade iaf tur med vädret!

Skrivet:    ·  Florist, Vardag
På vägen hem från skolan i dag så fick vi ju såklart punktering xD Vi han typ bara 1 mil eller nåt. Nu när vi slutade tidigt och allt! Var ju mitt ute bland åkrar och inget reservdäck fanns de ju heller! Vi fick ringa efter hjälp så det tog typ 1 timma innan vi var på vägen igen. Haha! Men fint väder var de ju ial och rätt folk att hamna i denna knipa med. Vi stod bara och skratta åt allt :P Just ja! Detta var Lovisas första punka ;) Yeeeehh


 

Fredag!

Skrivet:    ·  Vardag
Oj vilken dag! Gick fort i skolan + att man slutar vi 12 på fredagar :) Men fick ju lite problem på vägen hem haha xD Berättar mer ikväll ;) Har lite brottom nu, för ska iväg för att fixa lite till western festen som är i morgon då jag ska stå bakom baren! Har även bakat äpplemuffins fram tills nu som ska med i morgon. blev ju en del! 
 
 

New Blue

Skrivet:    ·  Fashion
I dag blev det den nya tröjan från Mallorca med en snygg svart väst! Gillas! Satte även upp håret i dag, blev lite kontorsnisse där ;) Men det ser ganska proffsigt ut! Har faktiskt vart duktig i höst att köpa lite färgglada tröjor ^^ Fick nu från bona part'e en rost röd och en grön farfars tröja :D Den här hösten kommer vara färgglad för min del :)
 

Ett skepp kommer lastat med kläder!

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Asså denna stora låda med kläder från Bona Part'e (ÄNTLIGEN!) har alltså ståt i hallen sen i måndas xD Jag har faktiskt inte orkat att kolla och packa upp kläderna! Har ju vart helt slut efter skolan nu i veckan! Kan asså inte fatta att man blir de när man bara har kul med att få göra en massa projekt med blommor! xD Men det får bli i dag! :D Brukar alltid bara vilja slita upp det i affären när man precis har hämtat ut de, men nu så har jag inte brytt mej! Är det ngt fel på mej eller?? haha!


Good Night!

Skrivet:    ·  Vardag
Hepp, nu kanske man ska gå till kojs efter en hel del bloggande! Ska ju göra klart ett projekt i skolan i morgon som ska ställas ut på Liseberg till helgen. Ni kommer såklart få se resutatet ;) Då måste ju man vara något utvilad så att man kan tänka klart xD
Men först blir det såklart ett avsnitt av One Tree Hill ;))
 
Något pinsamt när man ser hur stökigt jag bor i bakgrunden! Får ta det till helgen ;)


Mys kväll <3

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Vardag
Gud vad mysigt vi hade :) Fick en skit god paj och sallad och sedan kladdkaka till efterrätt :) Snacka lite skit och kollade igenom lite bilder från Mallorca! Kommer verkligen sakna detta något enorm nu när min kära vän Amanda resert bort nu i ett år <3

Lite paj, någon? (kladdkaka) haha
 
 

Dagens outfit

Skrivet:    ·  Fashion
Nya byxor från gina tricot. Men syns ju inte så bra på bilden precis haha xD Men är typ lite glansiga kan man säga ;) Och så klart är det dragkedjor längs ner på byxbenet. jätte sköna, men dyra!

Oceanbli/glitter Nails

Skrivet:    ·  Nail Art
Fick ett supersnyggt glitter nagellack an Sofie när vi var på Mallorca :) Passade så bra till mitt blåa nagellack :) Dock blev bilderna lite suddiga! Så blir det när man ska försöka fota i bussen haha xD
 
 


Höstig bukett

Skrivet:    ·  Florist
Så ja :) Detta blev resultatet av mitt björkrede tillsammans med snittblommorna som blev en fin bukett tillslut ;)


 

Lycka till! <3

Skrivet:    ·  Vardag
Nu så är det bara en lektion kvar! Gör förtillfälligt ett rede av björk som ska vara tsm med en bukett. Får se bilder i kväll på de ;))
Efter lektionen så blir det raka vägen till Amanda för att se henne en sista gång innan hon åker iväg till USA i ett år!! Herre gud asså, hur ska detta gå? Kommer ju sakna ihjäl mej :( Men det kommer säkert gå fint, och sedan hörs vi ju på Skype (som jag måste fixa först) xD
 
Bilden tagen från sista kvällen på Mallorca

New Shoes

Skrivet:    ·  Fashion
Äntligen nya skor inför hösten :) Boots från Bik Bok 1199 :-
 
 

Smådjur på skolan

Skrivet:    ·  Djur, Florist
Sånna hära godingar har vi på skolan :) Fanns massor med smådjur som ormar, fågelspindel, råttor, möss och kameljonter mm! Man vill ju nästan ägna hela dagen med att vara där med de små sötnosarna :D


Schemalägg träningen

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Det är ju alltid bra att fylla upp sin almernacka med en massa träning! Man blir ju så glad över att man faktiskt gör något åt sina "problem" istället för att gå och klaga över hur man ser ut!
Så nu är det så att det blir gymmet 3 ggr i veckan, måndag, onsdag och fredagar! Sedan ska det springas tisdagar och torsdagar :) Har bokat tid nu på gymmet med en instruktör. Är så förbannat less på alla maskiner, så måste få lite annan inspiration så man får glöden tbx!
Men i dag så blev det en lång springrunda på 8,5 km! Sprang 5 och gick resten xD Har nog tappat lite kondis nu när man har vart LAT i 3 veckor nu :O



Fredagens look

Skrivet:    ·  Fashion
Blev lite nya kläder i dag :) En roströd tunika i spets från halens :)
Efter skolan så blev det hem för att laga taco paj och dom dära äpplemuffinsarna! Sedan drog vi in spontant till Matfestivalen där jag höll på att frysa arslet av mej!
 
 

Äpplemuffins dellux

Skrivet:    ·  Cupcakes, Mat & Bak
Gör en helt vanlig sockerkaks-smet och fyll upp formen ca 1 cm
Skär äpplen i bitar och blanda ner kanel, kardemumma och socker. Ta ca en msk i varge form.
Toppa med smulpajsdeg. Men byt ut hälften av mjölet till havre ist!
Toppa sist med kanel blandat med socker så att det blir lite frasigt!

Grädda i 15 min 200 grader. Och woalla! 
 

Design