Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Flyttstädat - Check!

Skrivet:    ·  Vardag
Jag vet inte vad det är med mig just nu alltså! Jag blir så trött bara av att tänka haha xD
Ne men dessa veckor som varit har vart så ansträngande för mig så att just nu vill jag bara gå i ide i typ en vecka eller två.
 
Det började att jag och Jack blev sjuka, alltså ingen sömn på några dagar. 
Och nu så har vi flyttat och storstädat huset. ÄNTLIGEN! Fattar ni vad mycket skit man sammlar på sig bara på några månader?
Att knöka in allt i en liten etta var inte det lättaste heller. Men nästan alla möbler fick platts :) Trångt men mysigt. 
Nu är det bara att packa upp resten ur de förbaskade kartongerna och börja fundera på vart allt ska vara... detta tänkande går mig snart på nerverna. Har ständigt haft ont i huvudet nu i en månad minst. 
Åhh, vill bara att detta ska vara över!
 
Men nu är ju ett problem borta, huset!
Nu har jag bara min lägenhet kvar som ska fixas iordning. Men det går inte i högsta tempo när man måste planera in allt med Jacken. En sådan liten plutt, men fasen så mycket tid :) Ni kan föreställa er själva att när man knappt hinner gå på toa, så kan ni tänka er vilken tid detta tar med flytten!
Men jag får tacka mamma och farmor som ställt upp som barnvakt. annars hade det nog tagit en månad till ;)
 
Bye bye huset! Nu blir det andra äventyr på Långgatan!
(ska bli förbaskat skönt att slippa de äckliga tusentals flugorna som prickar ner överallt med sitt bajs)
 
 

Hjärtans dag

Skrivet:    ·  Vardag
Just nu håller jag på att planera lite för morgondagen! Vad händer då?? Jo då får jag mina nycklar till lägenheten och ska börja flytta in mina kartonger i mängder! Kommer bli väldigt intressant detta hur jag ska kunna få platts med allt i en etta :O haha!! Mysigt blir de ju iaf ;)

Men vad gjorde vi på alla <3 dag då? Jo som sagt så firade vi Rickard lite på dagen. Sedan fixade vi barnvakt så att jag och Rickard åkte iväg för att äta på olearys! Mycket gott får jag säga :) Skönt att komma iväg i några timmar! Behövdes efter en vecka av feber och förkylning. 
 
Känner fortfarande att jag inte riktigt är helt ok än. Eller så känner jag efter för mkt? 
Gör väldigt ofta de, speciellt på kvällarna. Som just nu när jag känner att ena skinkan håller på att domna bort :O och nu halva ansiktet :O Gör ont i revbena osv. osv..... Tillslut tänker man, jag kanske har canser? kommer jag dö i natt??? Ne men ni fattar.. Man bara spinner vidare hela tiden och skrämmer upp sig själv! Det är jag det som oroar mej och tänker för mycket som vanligt!! haha
 
 
 

Vit Chokladkladdkaka med blåbär

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Det fick bli Rickards "tårta" som jag bakade ihop när vi firade honom i Lördags på alla hjärtans dag hos hans familj. Blir att jag och Jack firar honom även på Tisdag då han egentligen fyller år :)
Blev dock kanske lite föööör kladdig haha xD Men som sagt, är ju en klaggkaka oxå. Var ju första gången jag testade en vit kladdkaka då inte Rickard är så förtjust i vanlig brun choklad... finns det verkligen sånna människor??? Jag skulle ju dö om det inte fanns choklad typ! Är ju himmelriket att få smaksa i sig choklad av alla dess sorter :D
 
 
 

Alla Hjärtansdag planer...

Skrivet:    ·  Vardag
Hur känner ni med att "fira" alla hjärtansdag? Överskattat kanske?
Själv vill jag att det ska vara som i filmerna, en stor överraskning eller något liknande! Men blir besviken varje gång då det slutar med bio... haha xD Ne som sagt, det händer ju bara i filmer, så jag har slutat med att fantisera vad som skall komma ske på den dagen!

Så nu blev det så att jag bokade bord på kvällen åt mej och Rickard! Då vet jag ju redan vad som kommer hända :) Just nu räcker det med att bara komma ut och äta i några timmar. Uppskattar verkligen att man får göra något själva utan att behöva ha med barnvagnen som ska knökas in mellan borden och den stora skötväskan som man inte vet vart man ska göra av den. Sen är det trevligt att kunna äta maten när den ändå är varm ;)
Ne det ska bli så kul att komma ut en kväll :D

Sen har jag precis skickat iväg en beställning på en väldigt bra alla hjärtans present, inom rimliga priser :D Hoppas bara den hinner att komma hem med posten innan nästa helg! Annars får han den när han fyller år som är 3 dagar efter hehe ;)
 
 

Model Kevin

Skrivet:    ·  Photo, Vardag
I dag så kom Malin och lilla Kevin på besök :) Vi var ute i snön och fota fina bilder. När vi sedan kom in och skulle kolla på bilderna via datorn så upptäckte jag att jag hade glömt att sätta i minneskortet i kameran!!!! xD Jahapp... då var det bara ut igen och knäppa några kort till då innan kevin tröttna ;) Stackars kille :) Jobbiga vi ska vara haha :) Men vi fick några fina bilder tillslut! Finfina Kevin :D
 
 
 
 
 
 

Supermaten gör hela dagen!

Skrivet:    ·  "Bosse", Vardag
Får säga att han allt har blivit en riktig liten flörtis :) 
Bilderna togs i dag efter lunchen precis innan vi åkte vidare till Bvc där vi spenderar onsdagarna tsm med andra unga föräldrar och deras bebisar/barn :) Blir roliagre för varje gång :D
 
Nu var han ju extra pigg och belåten efter förmiddagsluren och mat på de ;) Men jag får säga att han allt är en glad och go kille för det mesta ändå :)
 
 
 

kvalitetstid

Skrivet:    ·  Vardag
Pappa-tid är ju alltid uppskattat :)
Var på fk i går och fixade de sista grejjerna innan flytten mm. Så skönt att ha ett "måsten" mindre att tänka på!
Innan var vi och hälsade på lilla Miranda och fotade lite, får se om de kommer upp någon bild på de :)

Väl hemma hos pappa sen så blev det ju såklart att titta på de stora maskinerna på surfplattat. Tydligen så ska det läras i tid xD

Har alltid vart lite emot med att barn ska sitta framför tv, dator, surfplattor mm. Men det går ju inte att undvika hela livet. Små korta stunder går jag med på, men inte en hel disney film direkt xD Inte för att de kommer sitta stilla direkt under hela filmen ändå ;) Hur ser ni andra på de, ni som har småbarn? :)
 
 
 

Jag är iaf ingen superkvinna!

Skrivet:    ·  Relation, Vardag
Det här med att hitta sin livspartner och att leva ihop utan en massa motgångar går nog inte. Jag känner nog inte ett ända par som jag vet, som inte har grälat om småsaker. 
Man vill visa alla andra att, vi är så perfekta för varanda. Att jag som tjej tillåter x-box spelande hela dagarna och serverar middag i soffan åt han. Att han ska skryta om vilken underbar tjej jag är. Nej, det kan jag inte säga att jag är.. inte ofta iaf ;)

Men nu till saken som jag tänkte skriva om, och framförallt berömma Blondinbella om.
Hon skrev här om dagen ett inlägg om att hon hade sett bl.a på fb att någon hade skrivit att hans partner, som hade fött två barn och bildat familj med, inte gnällt eller vart sur en ända gång!
Jag bara WHAT???!!! Hur går det till då eller? Värdens superkvinna skulle jag nog säga att hon är om det nu stämmer.
Men för att citera Bella:
"Själv har jag åkt till psykakuten två gånger under min tid med Odd, jag har stundtals varit en våt fläck i hans famn och säkert gnällt massor så att det ryker ur Odd öron."

"Jag tror att en av framgångsfaktorerna med att Odd och jag fungerar så bra ihop var att vi sänkte garden direkt mot varandra och tillät oss vara dom vi är. Vi är både ett Chips och dipp-par men också ett par som har väldigt höga mål och stöttar varandra i det."

"Jag tror att det är viktigt att våga vara en person som gnäller, är ledsen och arg i en relation. Det tyder ju på en trygghet. Att man vågar vara urbalans. Få avreagera sig på hemmaplan när allt annat i ens liv går i 110 (var annars ska man ladda batterierna?)."
 
Med detta så vill jag säga att man ska visa alla sina sidor till sin partner, framförallt att våga att göra det.
Jag vet att jag kan vara super gnällig, envis som ett litet barn när det gäller vissa saker. Alla har sina brister, det får man leva med. Sedan om jag och Rickard klarar av att hantera varandra när vi har våra dåliga dagar, det är något som vi behöver bygga på. Under ett år så har vi både vart med om nya utmaningar som vi inte visste hur vi skulle reagera på. Flyttat ihop, flyttat till hus, skaffat Jack. Det blev för mycket på samma gång. Just nu känns det skönt att vi fokuserar på Jack så att han har det bra!
 

Design