Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Love my brother soooo much!

Skrivet:    ·  Familj, Fashion
Så jäkla kul att han äntligen börjat spela gitarr! Men mindre kul att han snart är bättre än mej -.- haha :)
Sedan så var han ju tvungen o visa upp sina nya kläder oxå, blev både oranga chinos och gula chinos shorts och hatt o solbrillor! Riktigt cooling ;) När han har vuxit upp med 3 tjejjer så förstår man vad han har fått de ifrån ;) Inte lätt alltså! :P Fast han kan vara riktig jävlig ibland så är han söt ändå :) Lillebrorsan börjar bli stor nu tuvärr!
 
 
 

I'm a human again!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Tänka sig att jag fick med lillsyrran ut på en springrunda! Det gick ju ganska bra ändå för henne ;) Kände mej verkligen i form i dag då jag nästa tänka springa ett varv till! xD Så nu är jag människa igen och nu är det bara att ladda upp inför i morgon. Så nu lbir det att packa gymväskan, fixa morgondagens outfit och sen bara sjunka ner i sängen med en film eller nätt! Är så fruktansvärt pigg... hur ska detta gå? måste ju vara utvilad tills i morgon xD
 
Nyduschad o fräsch!! :) (nomakeupp)

I'm ready!

Skrivet:    ·  Florist
ÅÅÅååhhh! Så sjukt gött att den förbaskade röv-buketten är gjord! Kanske inte min starkaste grej lixom xD Men men, sparade ju de fina blommorna till begravningdekorationen och brölloppsbuketten ;)
Var stressigt i dag, skyndade mig ganska mycket, ändå håll jag på att missa bussen hem xD Men aja, det är ju bara 3 dagar examensproven håller på så det är snart över :D
Jag hade bunkrat upp iaf så jag klarade mej ganska bra :)
 
HAHAHA!!! Hoppas jag blir godkänd iaf xD

Fast and Furious 6

Skrivet:    ·  Vardag
Var ett tag sedan man besökte biosalongen! Blev en tripp dit med Rickard och hans äldsta syskon och deras partners! Innan blev det donken och efter kom vi ut från hemmakväll med en stor bunke godis :S Aja, man lever väl bara en gång antar jag :)
Har ju sett fast and furious 1 och 2 tror jag haha xD Men men lite förklaringar så fattade jag precis! Grymt sugen på att se de andra som jag har missat haha!! 
Jag gör ju alltid misstaget att käka så jäkla mkt godis tills man mår illa xD Men när vi kom hem fanns det allt små busfrön som var nyfikna på vad det var i burken! Godisgrisar där! Lätt att sysselsätta barn med ;) :P
 
 
 

Ölstörp

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Ja nu var det ju premiär för mig att dra dit! Nu har jag iaf sett Rosenström live, det var ju på tida haha :D Grymt bra får jag säga :) Blev lite förfest med Rickards vänner! Skit trevligt ;) Nu siktar vi på den 8 juni oxå ;)
 
Skräll minen lixom ;)
 
Våran fotograf! Klart att han oxå ville vara med på ett kort haha :)
Puss i puss :)
 
Fän vad gott det var men cyklingspett o keso ;)
Tror det eller ej, men det ÄR faktiskr Björn Rosenström, dock lite suddig, precis så det var den kvällen hehe :D

Fågelfän på burk!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Alltså detta var ju kanske ingen hitt xD Jag och Rickard skulle ju testa lite. Smakade som fanta men mer utspätt. Och pluss att min paradise (den gula) smakade pommfritt! alltså jag skojjar inte xD Den skulle smaka mandarin och annanas... undrar om de hade friterat frukten innan eller nått haha xD Något otur då jag inte är direkt förtjust i pommes ;) Ja man blir verkligen angry haha!
 

Klassfotbollen

Skrivet:    ·  Familj
Ja det var ju inte länge sedan man var med själv med sim klass o spela! Lite nostalgi ju :)
Men nu så är det lillebrorsans tur! Dock så förlorade dom den sista matchen innan finalen.. men men, de gick ju hyffsat lång i alla fall! Stolt syster faktiskt :D Dock fick jag ju inte se den sista matchen då jag o Rickard var tvugna att dra vidare innan affärerna stängde xD
 
Bror och hanns polare valle :) Gött med fika ;)
Och här har vi en annan som är väldigt social ;) Men söt ändå :) Haha
Här precis så gjorde Brors lag 2 - 0 Yeh ;)

Love

Skrivet:    ·  Vardag
Håller på för fullt att uppdaterar min florist blogg... Har ju typ några månader att ta igen nu. Hoppas att han inte har satt betyg på den ännu haha xD
http://hannabellis.blogg.se/
 
Har ju även lita att uppdatera här oxå ;) Har juh hänt lite grejer det senaste. Får börja uppdatera lite oftare nu igen kanske? Ni får nöja er med denna fina bilden så länge :D <3

Brudbuketter

Skrivet:    ·  Florist
Jag det flödar allt på bar i skolan nu! Jag har äntligen kommit in i det igen och känner att humöret är på topp :D
Nu är det inget som gör mej ofokuserad längre!
 
Här är det både en rundbunden och en droppforman bukett! :)
 
 
 
 
 

Hatar rubriker

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Nämen tjäna tjäna!! Haha jag borde verkligen uppdatera lite oftare va? xD
Har haft lite annat för mig kan jag säga hum hum... hihi <3
Men kan ju säga såhär att träningen går ju framåt iaf! Var på mitt första Yoga pass i Måndags och det var ju verkligen behövligt för min stela/oviga kropp xD Jag får ge det några gånger så blir nog min balans bättre ;) Det var verkligen avslappnande och musklerna fick sig en riktig utsträckning! 
Men i dag blev det minsann en springrunda, var ju hyfsat fint väder oxå :) Men har ju lite att plugga, men träningen är ju oxå viktig! Lika viktigt som att jag var tvungen att ta en stor städning på rummet oxå -.- hej då plugg och hej IG haha xD Ne men jag har ju hela helgen på mig ;)
 

Helgen <3

Skrivet:    ·  Vardag
Ja då var denna helgen slut.. Att det ska gå så jädrans fort jämt då.
Har jobbat röven av mej typ haha :) Ne det har faktiskt vart rätt lungt nu när det är helgen innan löning!
Men jag tror jag har fått en ny bästis i helgen minsan ;) Lilla Emma som är sötast och finast i världen :D Alltså Rickards lillasyster! Så helgen har vart väldigt bra får jag säga :)
Nu blir det att kika lite hockey.. alltså lite bara! Sen blir det nog att lägga sig så man är rätt så utvilad till Yogan i morgon bitti ;)
 
Söt nöten själv :)

Festa i Böja skogen 11/5

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Haha så jädrans kul att träffa sina vänner, speciellt dom man inte ser så ofta lixom! Men festen blev ju mer än lyckad tycker jag. Tror jag iaf xD haha!! Det får allt bli nyktert ett tag framöver tror jag :S NEE!!! Klart man ska leva i nuet lixom ;)
 
Gjorde ju godaste drinken ;)
Grillmästarn nr2! Jag är ju 1 lixom, och bäst :D
 
 
Så jädrans kul att Markus och Tommy bommy kom :D!!!
Haha satt nog och tjöta med dom hela kvällen.. stackrs min andra friends xD
Klart att mor och far ska vara med ;)

Träningsvärk here u come!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Första gången jag testa på spinning på gymmet! GUD!!!! Jag trodde att de passet aldrig skulle ta slut xD fasen vad svetten rann, eller ja det kändes så iaf! Var ju en torris när passet var över :S Aja, bra att man inte svettas som en gris iaf xD Men jag har redan träningsvärk, så vi får hoppas på det bästa i morgon när man går upp ur sägen ;)
Jag och Johanna ska även testa på Yoga nästa vecka, det ska bli riktigt spännande :D Nu kör vi gym igen! Älskar verkligen att träna nu när man har vart i från de ett tag :)
 

Kornblåa Blusen

Skrivet:    ·  Fashion
Fick bli min outfit i lördags. Bytte faktiskt om till blusen från klänningen, kände att det var lite kallt xD Vill inte bli mer förkyld nu känner jag! Har ju vart de i några veckor snart, så snart ska la den försvinna hoppas ja :)
 
 
 

Släktkalaset i Lördags!

Skrivet:    ·  Familj
Alltså jag fyllde ju år i går, men vi frade den i Lördags istället. Så det blev en lätt men super god frukost! Sedan var det bara att fixa lite inför släcktkalaset då det vara både jag och min syster som vi firade. Vi fick gå ut en sväng och plocka vitsippor till borden som dekorerade så fint :)
Fick även min älskade moss tårta som amma gjorde på jobbet! Hallom och choklad moss trårta :D
 
 
 

I'm back at the gym

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Äntligen får jag säga! Klarade ett lungt gym pass i dag med syster!! Så i morgon blir det högre tempo med ett spinnings pass med Johanna :D Kommer ju vara död, men skönt att träningen ska komm igång igen :)
 
 
 

Happy Birthday! Tomorrow..

Skrivet:    ·  Vardag
Känner att jag är något morgon pigg i dag haha :) Men måste ju hinna få i mig lite frukost innan alla sötsaker, för kl 11 kommer släckten för att fira mig och simone. Jag fyller ju hela 21 i morgon :S Och simone är det en hel månad kvar för, men hin ska ju åka tbx till Helsingborg i morgon :( , så klart vi måste hinna fira henne lixom.
Sedan ikväll kommer gänget för då blir det grill party :D Känner att jag fortfarande är lite bakis sen onsdagen :S Kan man verkligen vara de? :O
Men ikväll blir det all in igen ;) Får se om det hinner att bli ett till inlägg innan kvällen så att jag håller er uppdaterade ;)
 
Från min 20 års dag! Dock blir det inga cupcakes i år :(

Tidaholm crusingen

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Haha bättre sent än aldrig va det ja? Eftersom det var Tibro crusing i går så kom jag ju på att jag har glömt att visa er alla bilder från Tidaholm crusingen haha! Blev även lite failbilder med de ser ni ju vilka de är, får ju bjuda lite på sig sj tycker jag!
Det underbara gänget bestod av Jag, Emma, Becca, Linus, Putte och John i bilen!! Sedan träffade vi ju på resten av gängen såklart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brunch is tha shit

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Fick väldes bästa frukost i dag! Kännde verkligen att jag behövde den inna jobbet så att man kunde stå upp iaf :) Frikost är ju den bästa måltiden på hela dagen! Men i morgon blir det nog mina favisar bananplättar :D
 

Ja det slutade ju lyckligt ändå!

Skrivet:    ·  Florist
ÅÅÅ vilken klass man har då! En sak har jag lärt mig.. inte skämta om botten upp med Åsa, för då är det verkligen botten upp xD Ja man minns det man minns som sagt. Tror detta är det grymmaste klassen jag har haft. Och då menar jag verkligen de! Hur ska jag klara mig i livet utan mina florister??
Vist, de var ju lite segt att gå till jobbet i dag, men de var de värt! Låg deckad inne på toan ett tag innan jag kunde pallra mig till jobbet hysat fräsch xD Nu blir det sägen tidigt i dag känner jag haha :) 
Gårdaskvällen var ju bara bäst med alla som var där <3
 
Botten upp var det ja... ;)
Det bjöds ju även på underbara drinkar av gulliga Daniel :)
Mor och son! Underbart :P
Turterduvorna :)
Ja man blev verkligen glad av alla drinkar ;)
Snygga grabbarna då :D
 
Finns det inte mickrofoner tillgängliga så går det även bra med Ulrikas snören ;)

Finns det så mkt mer o säga om detta?

Skrivet:    ·  Familj
Stackars bil... tänk att den får vara med om så mkt redan xD Inte nog med att jag råkade backa in i något så att bakljuset förstördes och att det blev en rejäler buckla (den blev ju PRECIS lagad för två veckor sedan) Fast denna gången var det mammsen som missade infarten :S Ja herre gud.. Stackars mammsen, helt förtvivlad/förstörd :( Det skulle jag oxå blivet. Men detta kan ju hända vem som hälst? Ja pappa blev ju inte så glad. Mkt förstårligt eftersom vi precis har fått tbx den från förra skadan. Men jag har lärt mig att köra en bil som bogseras, inte dåligt ;) haha!! Så nu är den åter på lagning! Sedan säljer vi skiten!!
Men men, det som var meningen med dagens inlägg var ju från början att lägga upp lite bilder från ryds ängar! Blev en mysig prommenix med mor och bror! Älsklingsstället får jag säga :)
 
 
 
 
 

Back to school!

Skrivet:    ·  Vardag
Det var verkligen inte kul att komma tbx till skloan i dag, men kände vibbarna lixom! Eller oxå är det bara jag som inbillar mej! Men hellre att jag stannade hemma i söndgs än att åka fast för rattfylla. Så kände jag iaf! Men mår verkligen dåligt av detta... Jag klara inte av sådant här. Räcker redan med ångesten jag har.. Och jag är faktiskt glad över tat jag lyckats vara i skolan så mkt som jag vart nu det senaste! Men men, bit i sura äpplet och gå vidare antar jag. Är det verkligen så som jag tror att det är så skulle de ju komma raka vägen till mig och säga det ist för en massa omvägar.. Så detta måste vara inbillning, som vanligt!
 

Sunny outfit today

Skrivet:    ·  Fashion
Vist så kunde ju molnen flytta sig ngt, men det är ju fint väder för det ;)
 
Skinnjacka från Clarks 599:- Blus från Ellos 249:- Jeans från Clarks (något fansy märke) **** :- haha :)
 
 

Så värt det!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Är rätt mör i dag kan jag säga... Gick upp ur sängen för någon timma sedan haha xD
Men får säga att det var de värt! Fast det kanske blev en aning för mkt. Skulle ju egentligen åkt till Liseberg med klassen i dag, men jag kom i säng kl 2 i natt. Det var verkligen inte planerat att det skulle bli såhär. Men nu ska jag käka frosen yoghurt och bara flöta till en film så man kanske förhoppningsvis blir människa igen!. Jag bjuder på en bild nu från igår, får se om det kommer upp fler ikväll.
 

Mysiga sommarkvällar...

Skrivet:    ·  Vardag
..och en massa crusingar och festande ska det allt bli i cadillacen som vi hämtade hem i dag :D Blir dock ej att vi tar den i morgon till Tidaholm! Behövs poleras upp lite först ;) Men sen jädrar! Då blir det både Olstorp och strög på gatorna!
 

Fredasdrinken!

Skrivet:    ·  Familj
Inviger fredaskvällen med drinkar med far och John! Tsm med att storstäda huset! YEY!
Annars skulle jag egentligen åkt till lager 157 med mådde ju piss i morses :(
Men men kvällen behöver ju inte förstöras pga det ;)
I morgon taggas jobb och sedan blir det Crusing med dom bästa i Tidaholm <3
 

Fårutsläpp eller fårsläpp?

Skrivet:    ·  Florist, Vardag
Ja vad säger man? Men jag tror ni fattar vinken, annars är ni dumhöven som en viss annan ;) hihi!
Var ju en sån sjukt fluffigt vitt lam som jag bara ville ta med mig hem i sängen o gosa ner mej i :O Kanske ska bli ena bonde? haha :)
 
Härligt väder var det ju med! Tänk vad mycken man får vara med på skolan när man går en floristutbilnding tsm med naturbrukare :D TREVLIGT!
Annars har dagen vart lugn! Bara lite stressigt och ett brännmärke på köpet! Inget ovanligt alls att jag klatar te mig ;)
 
 

Barba(ra) dekoration!

Skrivet:    ·  Florist, Vardag
Ja i dag blev det lite saker gjorda i skola iaf :) Blan annat denna snyggisen :D Den ska sättas i en giganstisk kruka som är typ 2-3 meter hög eller nått? Kallar dom för Barbakruka eftersom de är formade som en barbapapa typ :) Då kommer även murgrönan och hängsparrisen hänga ner så fint så!
Skulle även skriva skyltar till den oxå, Vet inte hur många gånger jag var nära på att skriva "barbara" ist för "barba" haha xD sa de typ hela dagen oxå... Ja det skulle ju vart kul, eller hur? :D
 
 

Första 05!

Skrivet:    ·  Vardag
Glad första maj då? BARA 11 dagar kvar tills jag fyller år :D
 
Har inte direkt hänt ngt vidare i dag, blev lite solning och filmtittande. Skulle ju egentligen dratt en storstädning av rummet, men det skjuter vi upp som vanligt ;) Blev ist en springrunda! Gu va skönt de var. I morgn är det ju dax för plugget igen, så blir att dra en dursch och sedan sova. Har fortfarande ont i magen. Haft det hela veckan nu. Vad beror det på? Mår ju prima annars :) Blir även att ta sig en skopa glass! Måste ju få i mig mitt sockerintag! (Som om jag inte gjort de nu när mamma o pappa kom hem med 5 kg godis från irland haha xD)
 

Design