Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Uppdatera dig inom sminktrenden!

Skrivet:    ·  Skönhet
Letar du efter mascara, nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX kan du prova det bästa inom make up, men även spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat.

GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Tjänsten riktar sig primärt till kvinnor mellan 18-45 år och går att beställa månadsvis eller som en prenumeration som sträcker sig över 3-12 månader. GLOSSYBOX har redan hunnit samarbeta med över 100 skönhetsvarumärken, till exempel Yves Saint Laurent, Victor & Rolf, Matrix, Chloé och Dermalogica.

Om du är intresserad av kosmetika och vill prova bäst smink online är GLOSSYBOX det smidigaste och mest spännande sättet – du håller dig enkelt uppdaterad på de senaste sminktrenderna, får nya sminktips och lyxiga tester från välkända tillverkare varje månad, utan att behöva prova i affären.

Låt dig inspireras av ett urval av minst 5 produkter varje månad, antingen i travel-size eller full storlek, eller ge bort GLOSSYBOX i present.
 
Jag själv ska självklart testa detta. 139 kr är ju ingenting för 5 produkter lixom. För 139 kr kan man ju få ändast en mascara ut i affärerna. Ne detta är verkligen en självklar grej till mig!!
 
 

Kladdkaka med chillikräm

Skrivet:    ·  Mat & Bak

En klassisk kladdkaka med fyllig, smakrik chillichokladkräm. En favorit för alla chokladälskare! Lika god till kalaset som till efterrätt.
Så detta var en perfekt godisbit till helgens mello!

 

Receptet gäller för 10 bitar

 

Ingredienser

 

100 g Svenskt Smör
2 st ägg
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
1⁄2 dl kakao
1 tsk vaniljsocker

 

Chokladkräm:
1 dl vispgrädde
100 g mörk chillichoklad (Lindt)
1 tsk vaniljsocker

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker och häll i äggsmeten. Häll i det smälta smöret och rör om. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Koka upp grädden i en kastrull. Hacka chokladen. Rör ner den och vaniljsockret i grädden. Rör om till chokladen har smält. Låt kladdkakan och krämen svalna i kylskåp. Bred krämen över kakan och servera.

there was drama

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Sååå, blev visst lite drama igår på denna blogg om man ser på kommentarerna. 
Jag visste att det skulle komma någon dum kommentar så jag var helt berädd på det. Men att de skriver att de är Anonyma och att de tror dem känner miej bättre än vad jag själv gör så blir det bara roligt av det hela!
Gissar att det är killar eller tjejjer utan evfarenhet av dessa hormoner. Men när jag tänker efter så måste det nog vara killar, för ni tjejjer vet ju hur humöret kan vara när man har sin så att säga "period!. I gess...
 
Men sedan har jag mina underbara vänner som får mig att må så mycket bättre och är förstående. Så jag sattsar på att ta den energin ist ;)
 
Bättre sent än aldrig! Mina alla hjärtans dag pressenter av Rickard <3
 
 
 
 

Ett Freak

Skrivet:    ·  Bebis i magen, Vardag
Just nu är jag pist på Rickard! Ville att han skulle komma till mej i dag för jag ville inte vara själv.
Men han kom inte just då när jag ville. Han skulle väll se på hockeyn som alla andra. Men sedan efter 2 timmar så bad jag honom att inte komma eftersom jag inte kände för det längre. Ville bara vara helt sj!
Haha jag kan verkligen inte bestämma mig. Detta är värre än pms känner jag. Är det verkligen såhär när man är gravid? 
Läser ju många mammabloggar just nu, och jag ser ju tydligt att det inte bara är jag som har ett vridet humör!
 

Sedan har jag aldrig tyckt om kort snaggat hår på killar! Har inte brytt mig speciellt mycket om de. Men just nu så har Rickard gått o snaggat av sig håret. 
Jag kan inte änns se på honom just nu! Blir irriterad och förbannad bara på den saken. 
 
Haha ja kan man tänka sig att en sådan lite sak kan irritera en? xD Tur att det växer ut igen :)
 

Videoinlägg! Bebissparkar

Skrivet:    ·  Bebis i magen
Bebisen rör sig för det mesta såhär hela tiden just nu. Får aldrig någon lugn stund! Underbart men samtidigt väldigt jobbigt får jag säga!
 Helt fantastiskt att man verkligen kan se att det är en liten krabat inom sig!
 
Brukar inte göra videoinlägg speciellt ofta... Tycker ni att det är roligt och  intressant? Kanske jag ska fortsätta med de?  

Baka med Blåbär

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Sitter hos syster en regnig dag som denna. Skulle ju ut och ta en prommenad, men får se vad vändret tillåter!
I går blev det lite ärenden på stan med f-kassan och af. nu är allt snart klart med mammapeningen. Super skönt!
 
Alla hjärtans dag var ju för en vecka sedan, men bara måste lägga upp bilder på de fina bakelser jag gjorde hemma då :)
 
 
 

Den perfekta studentklänningen!

Skrivet:    ·  Fashion
Detta är mina 3 absoluta favoriter By Nelly! Av egen erfarenhet så vet jag hur tight det är med alla dessa utgifter som t.ex flak, resor och fester och ev bal, så har ni ändå chans till en fin söt klänning. Alla dessa 3 är för ändast 399:- Ni hittar fina studentklänningar HÄR 
 
1# HÄR                                                   2# HÄR                                               3# HÄR
 

Mer nytt i vårgarderoben!

Skrivet:    ·  Fashion
Blev lite mera nytt i garderoben från H&M 99:-
Super skön pncho aktig topp med fint brodyr. Visst, sitter lite tight nu, men såg ändå bra ut!
Tar alltid st S eller 36 som jag brukar ha i vanliga fall. 
Ett väligt lätt och fint tyg, så denna kommer funka fint i sommar oxå när jag kommer att få tbx min vanliga figur :)
 
 
 
 
 

V.29 (28+0)

Skrivet:    ·  Bebis i magen
Då har jag kommit i 3:dje och sista trimster som de heter. Bebisen väger nu runt 1,5 kg, och det känns verkligen!
Blir lite lätt trött imellanåt så får vila en del.
 
I dag ska vi även in och fixa lite med faderskapsintyget. Vet inte riktigt varför vi skulle göra detta just nu. Man brukar väl göra de efter förlossningen? Men F-kassan ville ändå de nu. Kanske har någon betydelse för att kunna planera pappadagar mm?
 
För övrigt mår jag ganska bra i dag! Lite trött, men piggare än vanligt.
Blir att besöka vännen Johanna efteråt i sin nya lya. Mysss <3
 
 
 
 

Vårnytt i garderoben!

Skrivet:    ·  Fashion
New in By H&M! Gräddvit blus 249:- 
Passar perfekt för min gravidmage med ett snyggt brunt flätat skärp runt.
Till sommaren blir den bra till en "lätt klädd" klädsel till en par slitna shorts <3
 
 
 
 
 
 

-innan ni flyttar ihop!

Skrivet:    ·  Relation
 

3 frågor att ställa innan ni flyttar ihop!

Det här med att flytta ihop med sin parter är ett stort steg, iaf för mig.
Är DU säker på att ni är redo? Här är 3 frågor som DU borde ha ett bra svar på innan ni packar flyttkartongerna!

#1 Tänker du praktiskt eller är du jättekär?
Den viktigaste frågan att ha ett bra svar på är såklart varför ni vill bo ihop. Att man måste lämna sitt nuvarande boende och att ni vill spara pengar  genom att flytta till ett gemensamt och betala en hyra ist 2? Eller att resorna kostar fram och tillbaka till varanda? Att ni flyttar tsm för den praktiska anledningen?
Men i ett förhållande ska inte handla om vad som är praktiskt. Fundera på varför du vill bo ihop med honom/henne. Är det ändast för det praktiska anledningarna mer än dina känslor för honom/henne?
Eller känner DU dig pressad att ta nästa steg för att det förvänas av er?

 

#2 Vem betalar vad?
Att flytta ihop innebär inte att ni kommer spara pengar. Det handlar inte om att betala ändast en hyra. Det tillkommer så mycket mer än vad ni tror, som elräkningar och sina egna utgifter som mobil och tex bil kostnader. Och hur gör ni med maten? Ska ni del rakt av trotts att den andra tjänar mer än den andre?


#3 Är du redo att få veta allt om din kärlek?
Så fort era nycklar leder till samma ställe kommer mystiken i förhållandet försvinna. Klarar DU av hanna vanor med att han aldrig fäller ner toalettringen eller att han lagar mat på sitt sätt? Ni kommer att upptänka varandras udda vanor och att ni kanske ser på saker och ting olika. Kanske kommer DU tycka det är sött, eller väldigt irriterande... Är ni redo?

 
 

 

Blev att följa modet ändå!

Skrivet:    ·  Fashion
Haha detta trodde jag verkligen inte, men det fick bli ett par ändå!
Tror jag sa de till Rickard faktiskt (eller om det var till någon annan, minns inte riktigt) att jag ALDRIG skulle ha på mig sånnadära fula lediga byxor!!!!! Men de hade jag fel. Har haft sådant problem med byxom nu när magen börjar växa! Har gått i Tights i, ja vet inte hur länge, men ett bra tag nu! Men nu fick det allt bli ett par sådanna hära byxor ändå tillslut! 
Är lite som harembyxor fast bättre tyg och kvalite. Hänger inte så mycket i röven iaf xD Ja tror ni vet vad jag menar.. typ byxor som alla går i just nu men olika mönster o färger!
Skitt gött med resår i midjan och det är faktiskt fickor på dessa. Tog den storlek jag brukar ha, så ett par 36or blev de! Vill inte slänga ut pengar på kläder som jag bara kommer att ha i några månader till lixom.
 
Nog om de! Har vart hos Rickard och firat hanns 20 års dag. Visst, han fyller ju år i morgon. Men grattis i förskott då <3
Om jag ska vara ärlig så var jag liiiite nervös över att våra föräldrar skulle träffas för typ första gången. Men det gick ju fint :)
Fast jag satt mest och pina på en stol för fick både ont i rygg och i magen :( Men är mycket bättre nu när jag fick vila lite med film i säger när jag kom hem!

I morgon blir det att gå igenom sjutusen-kassor-med-bebis-kläder.... ÅÅÅÅ!!!
Tror vi inte behöver att köpa kläder de första vi gör iaf!
 
 
Gött att inte magen syns så mycket i dessa blusar!! Slipper jag känna mig fet iaf!
 

Just me

Skrivet:    ·  Vardag
Tycker ni att årets mello är bättre än förra året?
Lite tveksamt faktiskt... har inte vart en låt än som jag verkligen har fastnat för.. men det kanske kommer!
Måste bara hälsa till mina syskon om de nu läser detta inlägg! De jobbar där borta just nu, och de har säkert skit kul!! Önskar att jag kunde vara med dom, skulle ju vara suveränt!
 
Annars har det vart en vanlig dag på jobbet och efter gav jag mig till morfar för kalas! Får säga att det blir ganska mycket firande nu när nästan hela släkten fyller år under våren. Gäller att hålla sig till lagom prtioner, annars kommer jag ytterligare gå upp 10+ xD
 
På tal om kalas så blir det att fira Rickard i morgon som fyller 20! Så då blir det påt igen haha xD
Sedan är det på tiden nu att våra föräldrar träffas oxå. Att de inte har blivit av än lixom? Hallå.. vi ska ha barn snart! xD Detta blir säker skitbra!
 
Puss puss och god natt <3
 
 
 

Okej att ljuga?

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
Gud vad skönt! Visst, det är väl inte så komplicerat att söka lite jobb, men gör ju alltid de i siste sekund. AF vill ju nu mera att vi skickar in en aktivitetsrapport på alla jobb så att de ser att vi är aktiva. 
Jag känner att jag måste forstätta vara med där till jag blir mamma ledig för de extra pengarna man får. Extrajobb på stadium räcker inte i längden lixom.
Så nu har jag suttit och hittat 3 jobb som jag sökt. Och för första gången så VILL jag faktiskt ha dessa jobb :( Men så blir de ju inte. Känns även dumt att man typ "ljuger" för arbetsgivaren att man KAN ta jobbet! Får ju inte skriva att jag är med barn i brevet för AF...
 
Men men. Nu ligger mina små bakelse och väntar på att bli ganerade med lite gottigt som blåbär o mm.
Blir perfekt alla hjärtans dag bakelse ska du se ;)
Bilder på bakverket kommer senare under kvällen eller i morgon. Har lite fullt upp. Vill ju kuna slappna av nu ikväll och i morgon blir de jobb och sedan kalas på kvällen.
 
 

Glad Alla Hjärtans Frukost <3

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
I dag är dagen då man ska vara lycklig över hur många det är som älskar en runt omrking! Men känner verkligen inte den lycka/gladheten i dag! Inte för att jag inte har några som tycker om mig, de tror jag allt att jag har <3 Utan att jag själv helt enkelt har en sådan dag då jag bara vill krypa ner i sägen igen och bara vara sj.
 
Men idag blir det att baka och fixa. Kanske blir något uppmuntrad av de.
 
 
 
 

Blir en grön kväll

Skrivet:    ·  Vardag
.. med en varm dursch!
Sedan mys i soffan framför mästerkockarna! I morgon blir det ev. staden med mamma och syster.
Skönt att komma ut och gör något. Sitter ju bara hemma mest och har så fruktansvärt tråkigt, men samtidigt vill jag inte göra ngt heller.. vilken dilemma lixom!
Ja det var ju andra tider förr när jag trände och hade mig innan graviditeten. Så är väligt stor skillnad för mig nu när jag bara degar! :(
 
 
 
 

Ekologisk gravidolja för bristningar

Skrivet:    ·  Skönhet
Blev lite nät shopping mitt i veckan! Har länge velat beställa en olja som förebygger bristningar för gravida. Så hitta en ekologisk olja i märket Estelle & Thild som ska vara bra. 
Sedan hittade jag lite andra bra ekologiska naturliga ansiktsprodukter, som en lättare foundation från Madera som jämnar ut hudtonen mm. Sedan rengörings och återfuktande kräm från samma märke som jag slängde med.
Ville ha så mycket mer, men detta får räcka. Berättar lite mer om produkterna när jag har fått dom :)
Jag får la unna mig nu medans jag kan haha!
 
 
 

V.28 (27+1)

Skrivet:    ·  Bebis i magen

Idag är en sådan dag då inte allt är ok! Vill egentligen inte skriva inlägg om "min dåliga dag" eller något liknande. Men jag är ju faktiskt bara en människa, så allt är inte prima ballerina jämt och ständigt. Specielt inte när man är med barn som alla tror.

Var på besök på Mvc i dag för rutinkontroll så att allt funkar fint där inne hos bebisen.
Då tog jag upp lite saker som bekymrar mig.

1, Jag är inte alls glag över att jag är med barn, känner inte den känslan alls. Fast jag verkligen vill vara glad! För att vara med barn ångrar jag inte.

2, Jag sover dåligt på nätterna och jag har ingen matlust de flesta dagar.

3, Jag tvivlar starkt på mina känslor och blir almänt ledsen och deppig mer än vad jag är glad.

4, Jag vill helst vara för mig själv och vill/orkar inte ha kontakt med tex, Rickard, kompisar, och vissa dagar med familjen.

Det jobbigaste kommer när folk frågar hela tiden hur det är, och om det ska kännas kul att bli förälder. Speciellt släkten.
Då får man stå där med fejk smilet och bara säga hur fantastiskt allt ska bli... fast jag egentligen bara vill säga att jag tycker detta är fruktansvärt jobbigt och är inte alls glad över detta.

Min barnmorska sa då att detta var helt naturligt att tycka och känna såhär under graviditeten. Men att hon ändå ville råda mig att gå på föräldrarrådgivning ganska snart.

Jag har alltså fått ett slag av deprition och brukar försvinna strax efter förlossningen. Så hoppas att det gör de. Men hon sa även att det är från person till person.
Men ska ändå gå på familjerådgivning så blir det nog något bättre.

Så nu fick jag ett svar på allt detta, o det känns så skönt.  Så nu finns det iaf en förklaring till allt, som att jag inte har något motivation till något eller vill direkt umgås med folk. Men det får jag försöka att ändra på!

 

 

Skidresan i Vemdalen

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
 
 
 
 
 
 
 

Hej hej skidsemester!

Skrivet:    ·  Vardag
Nu har vi precis passerar Filipsstad och det är en bit kvar till Vemdalen som kommer att spederas där några dagar i backen.
Än så länge är vi på rätt spår efter lite felkörning xD
Frukosten är intagen med mackor och Mickis varma choklad med marshmellows ;)




Design