Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

-innan ni flyttar ihop!

Skrivet:    ·  Relation
 

3 frågor att ställa innan ni flyttar ihop!

Det här med att flytta ihop med sin parter är ett stort steg, iaf för mig.
Är DU säker på att ni är redo? Här är 3 frågor som DU borde ha ett bra svar på innan ni packar flyttkartongerna!

#1 Tänker du praktiskt eller är du jättekär?
Den viktigaste frågan att ha ett bra svar på är såklart varför ni vill bo ihop. Att man måste lämna sitt nuvarande boende och att ni vill spara pengar  genom att flytta till ett gemensamt och betala en hyra ist 2? Eller att resorna kostar fram och tillbaka till varanda? Att ni flyttar tsm för den praktiska anledningen?
Men i ett förhållande ska inte handla om vad som är praktiskt. Fundera på varför du vill bo ihop med honom/henne. Är det ändast för det praktiska anledningarna mer än dina känslor för honom/henne?
Eller känner DU dig pressad att ta nästa steg för att det förvänas av er?

 

#2 Vem betalar vad?
Att flytta ihop innebär inte att ni kommer spara pengar. Det handlar inte om att betala ändast en hyra. Det tillkommer så mycket mer än vad ni tror, som elräkningar och sina egna utgifter som mobil och tex bil kostnader. Och hur gör ni med maten? Ska ni del rakt av trotts att den andra tjänar mer än den andre?


#3 Är du redo att få veta allt om din kärlek?
Så fort era nycklar leder till samma ställe kommer mystiken i förhållandet försvinna. Klarar DU av hanna vanor med att han aldrig fäller ner toalettringen eller att han lagar mat på sitt sätt? Ni kommer att upptänka varandras udda vanor och att ni kanske ser på saker och ting olika. Kanske kommer DU tycka det är sött, eller väldigt irriterande... Är ni redo?

 
 

 
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design