Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Sparkel nails to the new year!

Skrivet:    ·  Fashion, Nail Art
 
 
 

Morning!

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
I dag var det ju inte meningen att vakana såhär sent. Har ju en del att göra i dag ;) Har ju en hel fest att ta hand om med mina 2 bejbs :)
Men men, vad ska bli årets nyårsklänning? Jag kommer ju inte i någon av dem jag har haft tidigare, och att shoppa (tror det eller ej) är inte allt så roligt längre... bara JOBBIGT! Inget passa, ser tjock ut i vad jag än provar, mår illa av att gå i affärer... men så är det väll nu ett tag framöver :) (men ändå försvinner pengarna, fattar inte!?)
 
Men hitta en långkläning som jag får ta, lite tråkig kanske för att vara nyårsklänning, men med lite smycket till blir det nog bra ;)
 
Förra årets klänning <3 Lite olämplig o ha nu kanske? Fast det kanske hade vart lite fint med en bebismage till denna? :P
 
 
 
 

Första sparken

Skrivet:    ·  Bebis i magen
För att vara i vecka 21 (20+5) och är halvvägs så tycker jag att magen kanske borde vara lite större? Men det är bara skönt för då får jag på mig lite kläder iaf! Men jag sparar nog mina jeans och de finsate kläderna tills efter så jag inte töjer ut dom haha xD 
Alltså det är bara 4 månader kvar, helt sjukt! Lite stressigt dock när vi inte hittat ngt boende än, men det löser sig nog :) Får nog införskaffa mig en barnvagn nu iaf.. bara ett problem... Vart ska vi ha den så länge? På mitt lilla rum hemma? haha :) Någon som vet ngt bra ställe med små smidiga barnvagnar? 
 
Att känna de första sparkarna var ju något helt fantastiskt. Var i onsdags på kvällen när vi låg framför tv:n och man ligger i sin vanliga possition och har händerna på magen och, oj!! Det kom det visst första sparken. Nu går man och känner hela tiden, men den rackarn verkar vara en liten kvälls människa ;)

Jag vill tacka alla för det fina gratulationer vi har fått här och på fb! Jätte kul tycker jag och Rickard! :) 
Vet att man kanske borde säga det face to face till sina vänner men vi tyckte att det var enklast såhär så slipper man missa någon vän, för det kan ju hända och det kanske inte är så kul för hen ;) Eller att det är ngn annan som hinner före :) 
 
Men nu ska jag iaf måla klart mina nyårsnaglar för det hinner jag inte i morgon, då blir det jobb ;)
 
Kankse ser en aning trött ut på bilden, men man är allt lite trött imellanåt!
 

Vårat lilla hjärta <3

Skrivet:    ·  Bebis i magen
God Jul och gott nytt år önskar jag, Rickard och plutten Bosse!
En liten julklapp från mig och Rickard, vi ska bli föräldrar i Maj :D <3 <3
 
Men just att vi kallar bebisen Bosse har inget med att göra att vi ska få en son. Det får vi se som det blir en liten ängel eller bosse ;) Och namn får vi allt fundera lite mer på! 
 
Jag kan ju säga att det har vart lite svårt att försöka dölja detta då man inte kan va med sina vänner på fester och så. De första veckorna låg jag bara i sägen och sov. Mådde illa så fort jag gick upp typ! Så därför blev det inget bloggade heller för det gick helt enkelt inte! Men nu mår jag så bra igen så :)
Och för mina vänner har jag sagt att jag har haft magkatarr så att de inte skulle börja undra allt för mkt ;)
 
Men nu i går så berättade jag och Älsklingen för min släkt på Julaftot att vi ska få en liten plutt :) 
Såklart så visste ju familjen om detta redan, men gud vilken reaktion alla andra fick. Blev en liten suprice för alla kan jag säga. Och det blev det säkert för er med nu :)
 
Ska inte skriva så mkt mer nu, kommer ju stå rätt mkt här i bloggen om detta framöver ändå :D 
Men en liten bild på ultraljuden som vi var på den 9 dec då jag var i vecka 17+5 dagar. 
 
 
 
 

Design