Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lenngrens är lyckade!

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Glad valborg på er! Här "grillas" det hos systrarna lenngren och lille plutten! Insåg dock att kålen saknades och mina syskon blev besvikna då de trodde att gamla kålen kunde återanvändas haha :) Blev att slänga i lite veträn med docj så blev det bara rök haha! Men nu är kycklingen inne i ugnen! Bra att man har en plan B ;)
Nu när vi kollar ut så är grillen faktiskt igång och ser riktigt fint ut xD Men det bli att grilla bananer sedan! Måste ju ha användning av våran fina glöd ;)
Ne, nu ska jag gå o dansa vidare till Elvis som vi alltigd gör när vi lagar mat eller stryker. Ha en bra valborg alla ;)
 

Det ska ju vara fint vettu! :)

Skrivet:    ·  Fashion
Jahapp, fick bli en liten finer blus i dag. Är ju trots allt Valborg :) Blir en hemma kväll med syskonen och grillning! Blir ävet ett glas vitt så kanske magontet går över oxå xD Eller kanske 2 ;) haha
 
 
 

Före och efter omvandlingen

Skrivet:    ·  Fashion
Jag får verkligen tacka Sandra på headlites får den fin fina ombren och omvandligen från mitt tunna äckliga svintohår till prinsesshåret :D
Köpte ju löshår o klipps från Rapunsel för ca 900 och sligning o förgning + klippning för ca 1300! Gör ju verkligen inte detta ofta, så man får unna sig när man väl får en feting lön lixom :)
 
 

Balen 2013

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Lite bilder jag tog från gårdagskvällen, dock inte så många men bättre än inget ;) Får faktiskt vara ärligt och säga det att den här balen var ju något roligare än min för 2 år sedan alltså :D
Sjukt kul att få träffa nytt underbart folk!
Blev en lyckad kväll fast jag fick rött läppstift på klänningen och var så sjukt pissenödig i limon dit så jag nästan dog haha xD Annars var det inget som gick fel! :)
 
Jag och min snygge kavaljer i limon :)
 
 
 
 
Haha Rickards miner alltså! Det kan jag leva på ett tag ;)
 
 

Queen at the prom

Skrivet:    ·  Fashion
Klänning: Nelly 599 :- Väska: Glitter 249:- Halsband: Bik Bok 199:-
 
 
 
 
 

Mysipysi

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Mat & Bak
Fasen vad en härligt tjejkväll kan göra! Har ju inte träffat min underbara tjej Emma på ett tag, så vi hade lite att prata om man kan säga xD Känns så jäkla skönt att man verkligen har en vänn som man kan snacka om allt! O då menar jag verkligen om ALLT! Haha! Så jäkla kul hade vi tills vi både fick nog av frukten som gjorde oss stumma! Ne, men gött var det!
 
 
 

Gala kvällen i bilder

Skrivet:    ·  Florist
Ja gala middan var ju suverän i tordags kväll/natt! Hade bästa kavaljern och allt ju :) Jo jag kom ju hem ganska sent den natten som ni såg på bloggen xD
Men får ju säga att förfesten blev ju lyckad alltså ;) Var bara det att man var ju redan mätt efter alla sötsaker man han stoppa i sig innan haha!
Kommer verkligen sakna mina florister i sommar :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chilledill

Skrivet:    ·  Vardag
Blev en hemma dag då man mår som man gör efter en fantastisk kväll på slottet <3
Blir att vila upp sig så man är frisk resten av veckan från förkylningen så att man kan ge gärnet till Liseberg projektet i skolan.
 
Nu blir det daim kladdkaka som mina sysrar bjussar på och cola till PPL avsnitt.
Blir att ta igen litte bloggande efter de då ni får bilder från gala middagen och balen och allt där imellan ;)
 

Den lilla svarta till Gala middagen!

Skrivet:    ·  Fashion
Ja nu har jag iaf kommit hem. Blev en lång kväll/natt detta xD Ska ju upp om 4 timmar igen då man ska tillbaka till plugget! Men nu kör vi bara. Får säga att jag hade skit trevligt. Men ser verkligen fram emot balen nu på söndag :D
Kommer lägga ut fler bilder om Middagen i morgon på mina kära klasskompisar, nu orkar jag inte kl 1 på natten om ni fårstår xD
 
Min klädsel för ikväll:)
 
 
Såklart med de lite toa pix ;) haha
 

Flower decoration

Skrivet:    ·  Florist
Ja nu är flower decorationen klar! Kommer ju bli så snyggt på borden ikväll.  Men alla kommer ju stirra på mej mäst ändå faktiskt haha xD ;) Ne, mem nu blir det attsofta lite i skolan fram till klockan fyra, sedan blir det att locka lite hår och även läppstiftet kommer på plats. Då är man redo för kvällen :)
 
 
 

Working to Gala dinner

Skrivet:    ·  Florist
Håller på med våra SMÅ bordsdekorationer till kvällens gala middag! Kommer ju bli super snyggt av alla dessa "gamla" blommor! Vi alla var lite osäkra med alla blandade färger vi fick, men det blir faktiskr riktigt nice detta ;) Vi är ju bättre än bäst får jag säga :D
 
Resultat av min stora blomdekoration kommer senare i dag när den blir klar ;)
 

Lediga outfit med ändå fräsch

Skrivet:    ·  Fashion
T-shirt från Gina Tricot 99:-
 

Gala outfit klar!

Skrivet:    ·  Fashion
Ja detta tar ju tid får jag säga... Har nu suttit med mitt jäkla hår i över en timma och typ kommit hälften haha xD Vill man va fin får man lida pin ;)
På tal om pin så var det något fruktansvärt jobbigt på gymmet i dag, trodde jag skulle svimma faktiskt.. Som ni vet så tog ja ju blodprover förra veckan så har ej fått svar ännu, så hoppas att de hittar något så att jag får piller eller nått så att jag kan träna ordenligt igen!

Men nu har jag iaf valt vilka kläder jag ska ha på Gala middagen i morgon med skolan! Ska bli så jäklans kul och att man får klä upp sig oxå hihi :) Får bli en enkel och stilren outfit med röda accessoarer till!
 
Svart klänning från Bik Bok, Halsband Bik Bok, Pumps Din Sko, Läpstift Dior.
 
 
Nu ska jag fortsätta med håret och fårhoppningsvis hinna se ett PPL avsnitt! Hoppas man kommer i säng innan 12 tack ;)

I'm naked in my bed..

Skrivet:    ·  Vardag
Halluuu godingar! Ne helt neck är jag faktiskt inte riktigt! VAd tror nu eller? haha :D
Ja nu är det tax för PPL :D Gud vad jag längtat! Typ hela dagen. Fick även tips om serien Girls av min kära klasskamrat Silvia. Kan det vara något att börja glo på efter PPL?

Men nu har jag iaf läst på exponeringsprovet. iaf hälften xD Hade ju bara upphovslagens häfte hemma, självaste exponerings häftet ligger ju kvar i skolan. Såååå typiskt mej :D Men de går nog bra ändå haha!
Sedan är väskan packad med gymkläder. I morgon får jag se om jag klarar av detta. Har ju längtat som en galning ju. Men jag ska börja lungt så får vi se vad jag orkar. Proteinshaken är även fixad ;) Fast mår ju lite illa av den dära mint choklad smaken tyvärr.
Börjat fixa löshåret tills fredag? Not check, får ta de efter gymmet i morgon ist.
 
Men nu ligger min outfit på mordet redo tills i morgon (Tar ju minst 30 min för att leta fram vad man ska ha på sig) Önskar att man hade en egen stylist hemma som kunde fixa sånt! Nån som vill bli min assistent? :)
 
Puss puss o god najt
 
 

Paket paket paket :)

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Äntligen kom mitt efterlängtade paket! :) Jag vad kan det vara i detta tro? Ja ni tjejer vet ju, men ni killar som är lite efterblivna så är det faktiskt löshår ;) Har ju alltid sagt att vara naturlig är ju finast att vara, men just nu så känner jag, när det är bal och allt i helgen, så vill jag faktiskt ha normalt tjockt hår då jag tappar mitt just nu :( Hoppas jag även får svar på proverna jag tog förra veckan så att jag vet varför och kan ta några pills för de. Vill absolut inte bli flintis :S
Men på Fredag så ska Sandra på Headlites fixa i mitt hår och även färga lite :) Kommer såklart lägga upp förvadligen sen ;) Så ha tålamod! Jag kommer bli snyggast i stan, och på balen såklart haha :)
 

Dagens look i look

Skrivet:    ·  Fashion
Blev något varmare kläder i dag. Passande när det är storm ute!
 
 
 

Gofika

Skrivet:    ·  
Ja det går ju riktigt bra detta med sockerförbudet! Inte nog med att det serveras negerbollar av klasskompisen så har jag ätit sötsaker varje dag. Mer än vanligt faktiskt :S Säkert bara för att man går o tänker att man INTE ska äta något haha xD Pluss att jag inte har tränat på två veckor för att jag inte är så pass stabil ännu.


Mat som är bra för din hud

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Ja det är ju så att vi alla kommer att bli äldre och jag själv känner att man inte vill bli en gammal rynktig tant i 30 års åldern. Här är lite enkla småtips som kan hjälpa med lång avsikt:
 
Blåbär, hallon och andra röda och blåröda bär inehåller kraftfulla antioxidanter (vitaminer), vilka hjälper             kroppen att motverka fria radikaler som bryter ner kroppen och får huden att åldras långsamt.
 
Paprika, vinbär och jordgubbar är fullpackade med vitamin C, en vitamon som kroppen behöver för att kunna tillverka Kollagen.
 
 
Uppvärmda tomater innehåller lykopen som fungerar som en sorts innre solskyddsfaktor. Lykopen kan enligt många forskare räknas som en av de starkaste anti-ageing-livsmedel som finns.
 
 
Lax och annan fet fisk bjuder på omega-3 vilket kan hjälpa torr hy att bli smidigare och därmed mindre rynkig på sikt.
 
 
Visste du att...?

Den unga huden består till ca 70% av kollagen. Sedan minskar kollagenmängden successivt med ungefär 10% per tioårsperiod.

My green favorite

Skrivet:    ·  Fashion
Blev min fina gröna slappe tröja och tights i dag. Lämnade även klackarna hemma oxå :O Orkar inte direkt klä upp mig eftersom man bara gick en halv dag. Men känner verkligen att jag är i behov av ny vårgarderob. Blir ju alltid lite roligare att gå till skolan då!
Men har sagt till mig sj nu att denna månaden blir det inget sådat, så jag får hålla mig borta från stan. Får önska mig presentkort i så fall, fyller ju år snart :D hihi!
 
 

Ett HAT inlägg

Skrivet:    ·  Vardag
Jag är intydag om att ordet hat är ett ganska stark ord. Men vad tänker folk med när de trycker upp hela facet mot fönstret i alla bussar? Har stört mig på detta sen... ja, när jag började åka buss helt änkelt i grundskolan. Alltså hur frächt är detta på en skala? Tror jag pratar för de flästa om att detta är ganksa så motbjudande att ta fönsterplatsen , som man så klart alltid gör! Kan man inte vara normal och sitta men huvudet i stolen? Och speciellt om man vet att man har en massa gäggel/gele i håret? Men nej då.... Inte nog med det så såg det ut som könshår som hade klistrat sig fast! BLÄÄÄÄÄ! Ja vem vet, de kanske allt var ett snigelspår.
 

Chill

Skrivet:    ·  Florist
Haha såhär kul har jag och Lovisa i skolan!! Vi vill hem och dega framör en massa serier! 
Ne, men nu kör vi igång ingen med blommsterkläderna och hattar o massa mer, Ny blir det att sy lite, om vi nu hittar en symaskin de vill sänga..
 

Flower Fschion

Skrivet:    ·  Fashion, Florist
Update från skolan! Nu ska vi alltså göra klänningar av blommor, kommer bli ett intressant projekt detta känner jag :)
 
 
 

Kameleont Nails

Skrivet:    ·  Fashion, Nail Art
Kameleont nagellack från Gina Tricot 39 :-
Får säga att det sätter piff på sin outfit ;)
 

Bananfrukost is the shit!

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
God morgon, eller ja... god eftermiddag kanske? Sitter nu iaf i skolan igen. Skönt att komma tbx, men är ngt trött fortfarande. Gött att man bara går halvdag faktiskt. Vill bara hem och lägga mig i sängen lite död sådär och kolla serier, men det får la vänta! Blir ev en prommenad med syrran oxå, skulle ju tagit den i morses, men har man sovmorgon så vill man ju sova så länge som möjligt xD
Idag blev det en morgon med bananplättar med mango! Fortfarande min favo frukost :)
 

Nu är sommaren här, byta däck och sådär!

Skrivet:    ·  Vardag
Så där ja. Efter att ha kört "olagligt" i en vecka så är nu sommardäcken på platts och några spänn fattigare!
Det gick ju faktiskt ganska bra för att vara första gången. Får se nu om hjulen håller sig kvar haha xD
 
Ahhh, gud vad sketet det är då!! haha xD
De jobbigaste var ju att pricka rätt xD Blev allt lite skavanker på fingrarna, så det ska va vah?

Lidköpingst trippen

Skrivet:    ·  Familj
Var ju i Lidköping i går med mammsen och John! Vi fick vara blommbärare åt mamma och sedan blev det att kika på nya bågar till John! Hittade några fräscha faktiskt :)
Sedan besökte vi Nostalgeek som är ganska känt! Gud vad fräna saker de har eller? Hade även en glassbar. Sånna som man bara ser i gamla filmer annars, som Greas tex. Men kännde att det inte riktigt var väder till en glass, så gick till hennrys, ett nytt cafe ist! Blev kakor, kakor, och mer kakor xD :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunglasses on!

Skrivet:    ·  Fashion
Dagens!
Skinjacka: H&M Blus: Bik Bok Jeans:DrDenim Skor: Din sko
 
 
Måste verkligen köpa nya jeans snart då dessa är min favo. Är just nu blågrå när de var bläcksvarta förut xD
Jonny boy kan han med ;)

Tapas kväll med mina darlings

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Hade en grymt mysig kväll i går med mina efterlängtade tjejor! Blev tapas och cupkaces men en massa tjöt bla om sex, vad annars lixom? haha xD Måste inflika att vi pratade faktiskt om lite seriösa saker oxå ;)
Ne men får säga att Johanna bor väldigt fint! Man blir ju bara mer sugen på att skaffa sig eget kryp in snart. 
 
 
 
 

Ho hey

Skrivet:    ·  videor

Ja ni ska ju inte tro att jag är värsta rhianna på något sätt!. Ni vet ju att jag spelar gitar, och sjunger när det väl låter "bra". Alla kan ju sjunga bra... eller mindre bra lixom. Alla kan ju inte vara bra på allt! Med man ska ju hålla på med de man tycker är kul, fast man inte riktigt är så bra på just den saken! Jag skäms inte hur jag sjunger iaf! Vet att ni tycker om mig lika mycket ändå :)

YOLLIBOX my new favorite

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
Jag som är så helt galen i glass och ben and jerry så har jag nu hittat (hittat o hittat, funnits typ en månad eller så redan) en mycket bättre ersättare som inehåller ca 90 cal per 100 ml. Och det är inte alls farligt! Finns även i choklad och vaniljsmak, men dom har jag ej testat ännu. lite kontigt eftersom jag är galen i choklad annars xD
Dom är väldigt söta i smakerna får jag säga, precis i min smak med andra ord ;) De kostar ju en slant för en halvliter, men är någon spänn billigare än ben and jerrys.
 

Making cupcakes to my cuties friends

Skrivet:    ·  Cupcakes
Lolli pop
 
 

Efter regn kommer solsken

Skrivet:    ·  Vardag
...men nu gick det i moln! Att det aldrig kan vara perfekt! Faskt då skulle världen va tråkig.
Så vad håller jag på med i i dag då? Jo jag är hemma i dag oxå. Har inte mått nått vidare på hela natten. 
Ska nog ut på en prommenad senare, om jag orkar xD. Har ju inte vart utanför dörren i princip hela veckan. Måste få lite frisk luft. Har även intre tränat på hela veckan, not good!
 
Blir annars en dag inne med lite småpyssel. har MASSOR att göra. men vart ska man börja? Är så jäkla tråkigt, men det är tråkigare att inte göra ett skit!
 
 
 

Killars kärlekslögner

Skrivet:    ·  Relation
Tror du på allt han säger?  De kanske du inte ska göra. Vad menar han egentligen? Känner sj att detta stämmer ganska bra oxå ;) Känn er träffade boys!
 
"Bussen var sen"
Hittade inte min skjorta. Sedan tar det faktiskt tid att få håret att ligga så här perfekt jag-bryr-mig-inte-rufsigt oxå
 
"Mitt batteri dog"
Jag hörde inte mobilen... Eller så valde jag att inte höra.
 
"Du ser inte alls tjock ut i den där kjolen"
Kanske ser du tjock ut, kanske inte. Jag bryr mig inte.
 
"Japp, jag har städat"
Om att gömma högarna med gamla otvättade strumpor under sängen kan räknas som städning, så visst.
 
"Den är perfekt"
Privar du en klänning till så orkar jag inte mer.
 
"Dina kompisar är toppen"
Och i alla högsta grad när de börjar snacka om barn och förlovning, kryddat med menande blickar åt mitt håll, då är de aldeles fötjusande.
 
"Megan fox ser ganska alldaglig ut"
Precis som Channing Tatum inte är något vidare.... Eller hur?
 
 
"Jaha, vad intressant"
Pratar du fortfarande?
 
"Mitt ex var dålig i sängen"
Hon var helt ok, till och med fantastisk. Men om jag säger det finns risken att du berättar att ditt ex var en muskulös sexgud som du aldrig kommer att glömma.
 
"Nej, jag tog bara en öl igår"
Plus fem, Plus en halv flaska vin.
 
"Parmiddag med lena och Stefan? Absolut!"
Skjut mig!!
 
"Vi kan prata om det senare"
Hoppas ämnet snart är glömt.
 
"Du borde gått ut med tjejerna"
Jag ser en solklar win-win framför mig. Jag kan ligga hemma och slappa framför tv:n för mig sj ikväll och nästa gång jag ska ut så kan inte du klaga.
 
"Gillar du min nya tröja?"
Jag är verkligen i behov av lite bekräftelse nu. Du tycker väl om mig?
 
"Du är väldigt... kännslig"
Antlingen är det PMS på gång eller så är dy helt galen.
 
"Alla killar kollar på dig hela tiden"
Snälla, säg att du bara har ögon för mig.
 
"Vi kanske borde ta det lite lungt med vår relation"
DU borde ta det lite lugnt.
 
"Nej, du har inte gått upp i vikt"
Jo, kanske. Men du ser strålande ut ändå.
 
"Nja, jag tänker inte så mycket på hur hon såg ut"
Hon var sjukt snygg
 
"Din mamma är jättesnygg"
Nu vet jag hur du kan komma att se ut i framtiden. Det känns sådär.
 
"Ingentig är fel, jag mår bra"
Du har sårat mig djupt och förstår inte själv vad du har gjort så är inge ide att snacka om det.
 
"Hur många killar har du varit med?"
Jag är bäst, eller hur?
 
"Jag har aldrig porrsurfat"
En vit lögn då och då håller alla på gott humör.
 
"Du är underbar"
Du är underbar.

Svar på tal!!!

Skrivet:    ·  Vardag
Detta tyckte jag var ett ganska fult påhopp, speciellt när man är anonym!
Fick denna kommentaren igår när jag då la upp inlägget om att jag har mått dåligt en tid.
Detta måste ju vara någon jag känner eftersom han/hon vet att jag bär small och har tydligen koll på vad jag äter?.
 
Du vet faktiskt inte hur mycket jag äter. Inte så att jag bloggar om det. Äter normalt och rör mig regelbundet som man ska göra om man ska leva hälsosamt! Tänker framförallt inte på vikten, spegelbilden går jag efter eftersom jag vill bygga muskler. Om du nu vill veta så har jag gått upp 2 kg! Och det lipar inte jag för!
Antingen så bryr du dej om mitt bästa, eller så är du en fet ko som bara är svartsjuk eftersom du är anonym!
Vad ska jag tro?

H&M Bitchen

Skrivet:    ·  Vardag
När jag ändå var i staden få passade jag på att göra lite ärenden när jag ändå väntade på bussen hem.
Gick in på H&M För att köpa hårfärg och när jag stod och väntade i kön till kassas så bara "ooo en spegel, kan ju klämma ett kort lixom" (tjejer u know) NEHE! då den dära bitchen inne på H&M stirra och blängde på mig. Vadå? Får man inte ta kort? Ni ska vara glada för att jag handlar hos er lixom! Hon typ trodde att jag skulle skäla eller nått. Stod ju för fasen i kön till kassan... Jaja, det var inte så välkomnande i alla fall. Eller vem vet, hon kanske hade PMS, och då förstår man ju.
 

6 stick och ändå vid liv!

Skrivet:    ·  Vardag
Äntligen så är detta över. Ja dom som känner mig vet hur jobbigt detta är med dessa nålar! Och som jag alltid säger till dom "Bara så ni vet så är det väldigt svårt att ta prov på mig eftersom mina blodådrar vill inte visa sig" Och denna gången hade jag ju såklart rätt med! Men efter mycket provstick och efter 4:de man prova så kunde jag tillslut fylla upp 3 rör! Fick ligga kvar lite i sängen för att vila upp mig. Ja detta var ingen lek! Att va spänd i nån timma tar rätt mycket kraft! Men jag lipade faktiskt inte denna gången :) Brukar alltid klämma ut en tår! Var ju själv oxå, så mycket impad får jag då vara på mig sj :) De stack inte så farligt många gånger heller än vad de vanligt vis brukar få göra.
 
Summera: 3 stick i vänster armen var 1 funka typ. 2 stick i höger då ingen funka. och sedan fick jag då sticka på handen då jag fick droppa ut blodet, funkade väldigt bra efter jag fick stå med handen i varmvatten ett tag så att de skulle kunna se boldådran! Så nu har jag lite blåmärken här o där!
Så hoppas de för gunds skull hittar vad det är som är fel så slipper jag detta på ett tag! Får resultat nästa vecka.
 

Prover ger resultat

Skrivet:    ·  Vardag
Nu har jag precis ringt till vårdcentralen så fick redan en tid vid 11!
Nu jäklar ska det tas en massa blodprov (Jag som hatar nålar :( ) ska kolla sköldkötteln och även kolla hepatit A eftersom jag har käkat en massa frysta bär för ett tag sedan..
Så snart ska mamma skjutsa mig till bussen (vågar faktiskt inte köra bil just nu) in till stan. Har egentligen ingen lust att åka ända in dit, men det är tydligen bara där man har göra dessa tester, vore ju mycket bättre om man hade fått en tid i timmersdala ist, men aja
 

Hur sexig är din livstil?

Skrivet:    ·  Relation
Här är tre grejer som kan få din sexlust att sjunka som en sten!
 
1, Rökning
Rökning sänker din östrigennivå, vilket i sin tur kan medföra att blodflödet till ditt underliv minskar.
Det kan leda till torra slemhinnor och dämpad lust.
Så fimpa ciggen nu!!!
 
2, Viktproblem
Över eller underviktig är inte hälsosamt, vilket du såklart redan vet.
Och det krävs inget geni för att räkna ut att den osund vikt också kan få din sexlust att minska.
Så håll dej fit och rör på dig varje dag och ät mycket grönt!
 
3, P-piller
Sexlusten kan dippa på grund av p-piller. ( i know!)
Så byta sort kan hjälpa för somliga, medan andra behöver se sig om efter ett hormonfritt preventinmedel.

Be strong!

Skrivet:    ·  Fashion
Blev en dag hemma i dag med! Jag orkar verkligen inte det här mer! Satt och käka frukost framför tv:n lungt och skönt tills jag känne mig helt yr och svimfärdig, blev då så jäkla rädd och illamående så jag bara sprang in till sängen ( viste inte vart jag skulle ta vägen) Panik fick jag alltså. Låg bara i sängen och viste inte riktigt vart jag var! Men det gick över lika fort som det kom. Så hämskt att det bara kan komma när som helst! Vågar man verkligen äns ut på en promenad sj ute i skogen? Ne inte jag, blev en slappar dag igen framför tv och jag blir bara mer galen av att inte ha ngt annat att göra.
I morgon ska jag ringa ner till vårdcentralen och hoppas verkligen att det har en tid till mig redan i morgon. Skönt att mamma även är ledig oxå, vågar ju verkligen inte vara själv hemma om det skulle hända ngt, sedan så är det skönt att hon kan skjuttsa mig och om jag får en tid i morgon, vågar inte riktig köra själv i detta skick.
 
Jag vill ju vara frisk och träna innan jag får värsta dampet!
 

Lenngrens är ju som vi är..

Skrivet:    ·  Familj
helt enkelt! Lite dans och lite cp ryckningar så är det som det ska va! Vi är helt enkelt normala :) Och det är jag glad för! Härligt när storasyster är hemma :D Har vart en riktig slappar dag och gött att vila arslet lite!
Men i dag blev det att gå in mina klackar som jag KANSKE ska ha till balen, äller ett par röda, det återstå att se.. tillsammans med mina nsygga outfit i dag som bestod av tights och pyjamas tröjan! Som nu luktar lite svett! 
Nu blir det i alla fall Big brother tänkate jag skriva.. menar ju biggest loser haha xD Sedan blir det förhoppningsvis lite sömn i natt!
 
 

Beach style 2013 inspiration

Skrivet:    ·  Fashion
Man längtar ju lite till sommare får jag säga. Att använda shorts och lätta linnen. Gå på stranden o spela beach volley boll eller varför inte bara sitta vid strandkanten och se på solnedgången? <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovanligt!!

Skrivet:    ·  Vardag
Vet inte vad det är frågan om, men fick något panik när jag skulle lägga mig igår. Blev yr, illamående och det stack i bröstet! Fick panik och vågade verkligen inte somna. Tänk om jag skulle dö? Ne det vill jag inte vara med om igen.. somnade till slut. Det är inte första gången, är det panikångest? Inbillning? Ne detta orkar jag inte med längre...
Så dagen spenderas framför datorn med PPL och glass. Blir även en lite städning av rummet nu när man har tid!
 

Personalfest 13/4

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Ja då var det dax igen :) Blev en kväll men pizza och sjukt roliga lekar! Ja ni vet ju sj hur det blir när man har fått i sig lite ;) Men kvällen slutade sedan på Glödje, docj så hade vi det så jäklabs trevligt innan så kom inte ut fören vi 1 haha xD
 
 

Sex on the beach

Skrivet:    ·  Florist, Inredning
I skolan denna veckan så hade vi exponerings prov! Får ju säga att det var den roligaste dagen på länge för vi hade det bästa teamet ^^ Hade temat "sex on the beach" Och vi blev ju väldigt nöjda får jag säga!
Vi blev klara ganska fort så blev att glassa lite på strande med ett glas viss ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skatt på godis!!

Skrivet:    ·  Vardag
Efter att ha kollat på en dokumentär om socker, hur de påverkar oss, så ska jag från och med på... Lördag eller efter helgen sluta med socker!!! 40%av kvinnliga befolkningen i sverige har fettma (inte för att jag har det men) Tycker det är sjukt :O och nästa hälften av alla barn i dag är överviktiga. Så jag tycker verkligen att vi borde börja med skatt på godis och läsk och istället minska priset på frukt o grönt! Men det kommer väl inte hända i detta landet då vi är störst konsumenter av godis! :( Har ju dubblas om inte mer, på intaged av godis o läst från 80 talet rram tills nu. Alltså pixarfilmen Walle speglar framtidens människor så jäkla bra, en massa fetton som sitter i då tidens fotöljer som åker omkring och kan knappt orka röra en tå! Så kommer det ju bli garanterat!!! Jäkla allt godis som ska vara så förbaskat gott!
 
bjussar på denna bild från mallorcatiden! ;)

Kort frill av långt hår funkar oxå bra :)

Skrivet:    ·  Fashion
Eftersom jag ska bli korthårig till sommar´n så varför inte vänja sig? Blev alltså en kort frill i dag :)
Känner mig ganska bekväm med det faktiskt!
 
 
 
 

HemmafixarN!

Skrivet:    ·  Inredning
För några veckor sedan så la jag ju ut en bild på e ja..... en massa virke? Ne men jag hade ju vart på IKEA och inhadlat lite förvarings skit till rummet! Blev ju iofs klar innan påsk, men nu får ni äntligen en bild på mitt hemma snickeri ;)
IKEAS varor är ju inte så komplicerade att sätta ihop, men kul att akvända hamma o spik i bland! Jag kan ja!!!
Den har ju inte brakat sönder än iaf haha xD
 
 
 

Systrarna Lenngren är samlade igen!

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Nu har jag kommit hem minsan efter att ha tagit en tripp till Skövde för att hämta syster från tåget från Helsingborg! Så nu kommer hon vara hemma en tid framöver :) 
Så nu kommer det kännas som förr igen! Tjaffsar om kläder, vilket som är ditt och mitt, schampoo flaskor som tar slut och inga strumpor i lådan igen! Ja det är ju för härligt :)
 

599 cal på en dag, NOT OK!

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa, Vardag
Nu har jag pinat mig egenom hela dagen. Den gick ju..ööö...ja.. bra typ! Var helt död i skolan hela dagen. Men det var ju inte så konstigt.. Kollade i dag hur mycket kalorier som jag har fått i mig i dag på den bästaste appen ShapeUp Club (bara att scana in streckoden och skriva hur många skivor/gram som man har käkat av produkten, skit bra tycker jag) Tycker det är kul att kolla de imellanåt. Men i dag så har jag alltså bara fått i mig 599 cal... Kanske inte så bra xD Från 6 på morgonen framm tills nu 6 på kvällen. KONSTIGT att man mått piss! Tänker ju inte speciellt på mat i skolan + att jag har vart så nervös och spyfärdig pga redovisningen som jag sedan inte fick göra sen iaf. Så nu blir det en bit paj o sallad framför tv:n, Sedan blir det att sätta igång med lite plugg innan jag ska hämta syrran på station vi halv 11.. kommer bli en lång kväll känner jag på mig!
 
 

Mr överkännslig!

Skrivet:    ·  Vardag
Sitter nu i skolan och håller på med min redovisning om renässansen.. Power point kan ju gå o slänga sig i väggen eller nått. Inte alls på humör + att jag spyr snart! Är ju det minsta lilla kännslig nu för tiden (Hatar det, Vart kommer det ifrån?) Redovisningar är verkligen inte min bästa grej. Och har ju så mkt kvar oxå. Vill bara hem och gräva ner mig i sägen just nu och bara försvinna från omvärlden ett tag!
Viste det! Var verkligen ingen bra dag för att gå till skolan i dag! Skulle gått på magkännslan.
 

Have a new lover!

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Ja som ni alla vet så blev det ett trassligt slut mellan mej och John. Andledningen till det är lite för privat för bloggen kan jag ju säga ;)
Men nu så har vi hittat tillbaka ingen, efter mycket om och men, men inget är officiellt ännu eftersom vi både vill kunna lita på varandra innan man ska gå längre som sagt!
Men just ju så tycker jag att vi beter oss som ett par och kan verkligen inte vara utan varandra. Jobbigt att bo så långt ifrån varandra :( Men vi har faktiskt lite planer på förändring till sommaren om allt går som det ska :D
Nu går bara lyckan frammåt känner jag! <3
 
Bilder från DÅ (2009) tills NU (2013)
 

sunny side up

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
PPL och mat i sägen! Är ju bara bäst! Ska alldeles strax se ett till svasnitt. Alltså det blir ju bara weirdare och weiradre :S Är i början av sesong 3 nu, fattar inte så mkt xD Men ser ju utan swesub så får la skylla mig sj! Men ett bra sätt att lära sig engelska på, som jag då behöver ;)
Men först nu så ska jag packa ner lite grejs till skolan. Har ju exponerings prov på onsdag så blir att blocka med bikinin då vi har temat "sex on the beach" haha :)
 

My weekend

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Då blev det jobb i lördags! Gött de :D Men var ju något stressigt får jag säga xD Fick vara på sko avdelningen hela dagen och fick till och med jobba över för att vi skulle kunna städa undan rätt så när tills dagen efter! Ja det är så det ska va ;) Då går affärerna bra!

Efter blev det att jag och john satte oss på vallemans i skövde för lite käk! Kände att jag behövde lite avkoppling :)
Det blev Grekist grilltallrik för 2. Det var inte sista gången de inte!
På kvällen blev det mys med vänner på gränden i Tidaholm och då blev det ju såklart ett glass vitt och lite öl till de! En bättre lördag kan man leta efter? JA!
 
Men söndagen bestod av biltvättande och en massa kalas! Så nu känner man sig rätt så mätt på sötsaker på ett tag framöver... ? NEEEEEEEE! Kan alldrig trötta på de ju ;) Men ett behov av gymmade och springrundor är nu nödvändigt!! :S

 
 
Hallå utväxt!!!! Om några veckor kommer den bort :D
 

Congratulations

Skrivet:    ·  Florist, Vardag
Ö DÖÖÖ!!! Grattis till Trollhättebor´n :D En 20 års dag utan tårta funkar ju inte ;) Så i Fredags så blev det lite kalas på rasten för våran klasskammrat Lovisa! Avslutade denna veckan skola väldigt bra tycker jag :)
 
 
 

Elmia 2013

Skrivet:    ·  Familj, Fashion, Vardag
 Haha.. bättre sent än aldrig.  Eller hur? Men iaf så drog vi till Elmia ändå fast på påskdagen ist. Brukar ju vara som tradition att dra dit på påskafton och sedan att de blir partaj på kvällen med vänner. Men i år blev det allt en ordentlig fest med släkten ist. 
Men Elmia var minst lika kul i år som det har vart dom andra åren om inte bättre?  Kunde ju komma fram överallt lixom, inte lika tjockt med folk xD
Sedan blev det lite hadlat oxå som man fick av John :D bla min nya obey kepps, ring och en nr skyllt till bilen. Får la ta en kort pån o lägga upp den så får ni se hur silvrig/glittrig den är hihi :D passar bra till min 945 tycker ja ;)
 
 Dagens look! Kände för lite färg när det ändå var påsk :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Whats up!!

Snaggad :S

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Jahapp. Så det är så man ser ut typ flintis! Kör på lite justin biber look tycker jag! Tur man ha kepps iaf ;)
Ne men det ser ju inte helt dumt ut va? Har ju funderat länge på att skaffa mig en ny kort frisyr. Så nu basken ska det bli av! Till sommaren iaf. Inte innan Balen då jag ska ha långt lockigt hår :) Sen ska skiten bort! Har ju typ tappat för mkt hår nu så jag har ju bara tunt sletet svintohår just nu :(((((((((( TYCK SYND OM MEJ!!!
 
 
 

Seg i kolan!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Som planerat så blev det en springrunda i dag efter skolan. Var lite segt att komma iväg bara xD Har vart totalt ofokuserad i skolan i dag. Helt seg i kolan helt enkelt!
Nu försöker jag göra klart min redovisning, men den dära jäkla Power Pointen vill ju inte starta igång! Får la stressa ihop den i morgon.. Huvudsaken är att jag har skrivet ner allt nu, tror jag iaf xD Blev bara lite enkelt av Renässansens tid om mode och hantverk, så i morgon blir det en blomsterdekoration i den stilen. Hoppas jag fixart!
 
Nu blir det nog lite choklad tårta i kväll igen och någon film! Gottegrisen säger god natt för i dag!
 

Vårklänningen kommit fram

Skrivet:    ·  Fashion
Vist att det känns lite kallt med klänning just på morgonen när temp står på minus 7. Men mitt på dagen sen i solen så är det ju bara för härligt! Så toppade denna klänning (som jag hade på Hannas brällop i sommras) men en lite varmare beige tröja :) Ville egentligen oxå ta skinnjackan, men vinterjackan får allt hålla veckan ut ändå ;)
 
 
 
 

Look i Look

Skrivet:    ·  Fashion
Har ju äntligen skaffat mig en OBEY kepps! Inhadlades på Elmia i helgen då den tyvärr var slut på Stadium.
Thank U Jonny boy :D
 

Veckans planering

Skrivet:    ·  Vardag
Inte för att jag kommer att hålla den exakt när det gäller läxorna och så men xD kan ju alltid försöka ;) Som att jag tex skulle sitta med Renässens stil histora haha! Men får skylla på att jag ej hade Powerpoint hemma som jag då trodde!
Och springturen i dag flyttar jag tills i morgon då jag var helt förstörd när jag kom hem xD Mkt jobbigare att gå i plugget än att jobba ju :O

Sedan så blir det faktiskt jobb på stadium på lördag då dom ringde mej precis när jag kom hem i dag :D NICE!
 
Men nu ska jag käka upp min choklad tårta och gå till sängs!
 

Min Påskis!

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Min påskafton bestod först av jobb fram till kl 16. Sedan raka vägen hem för att fira den med släkten och John :)
Det bjöds på god mat och underhållning under kvällen. Ingen fest utan lite gitarr jam hos lenngrens/rosell inte ;) Speciellt inte när man har kusinen lovisa som spelar loss! Haha :D Blev en del härliga filmer under kvällen xD Mkt bra minne att spara på hihi!
Tog allt förutom den traditionella janson, prinskorv och köttbullarna ;)
Lill kusinen Malte är ju ett riktigt charmtroll
Chokladtårta! det bästa ju :)
 
Litte sniff hit och dit hör ju till våren ;)
 
Man ska va glaer i påsk har jag hört ;) haha
Och där tog sista snappsen slut :(
Kanske var bäst så ;) xD
Här är Malte redo för att skjuta raketer ;)
 
Varmt o gött ;) Här ligger han i världens skönaste fotölj ;)

Duka i läckra färger!

Skrivet:    ·  Inredning
Så fruktansvärt kul att duka med alla fina färger nu i påsk! Man blir ju bara så glad :) Vi körde mest på den traditionella färgen gul med lite grönt och rosa för variationens skull :) Som duk hade vi faktiskt en gardin som vi knyckla/veck ihop lite fint :)
 
 
 
 

Annan dag Påsk!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Ja då blev det faktiskt jobb! Så spenderade alltså då min sista lovdag på jobbet ;) Om man är shopping nörd som jag så måste man ju jobba in cashen oxå!
Var ju så fruktiansvärt fint väder. så typiskt att man är inomhus på jobbet. Blev då en springriúnda när jag kom hem :D Sjukt gött och sjukt nöjd över att jag klarade hela rundan nu när man har vart inne på gymmet och bara tränat fria vikter och knappt någon kondition ;) Tror allt att jag skiter i gymmet i morgon och tar en lite längre springtur ist :)
 
Ja som sagt! Skolan börjar ju i morgon, Har haft all tid i värden att plugga nu i veckan, men är man lat som jag så får jag väll sätta igång i morgon och stressa xD
För nu ska jag faktiskt ta igen lite bloggande. Hänt lite grejer under påsk lixom ;)
 
 

Design