Så lyckas du bäst med din paj!
Skrivet: · Mat & Bak
Jag har alltid älskat paj, men pajdegen/skalet mindre då den är så hård och knaprig. Lika dant när det gäller pizzakanter.. nej nej :D
Men just DENNA PAJDEG är sååå fruktansvärt god. Dock funkar den inte om man ska göra en äggstammning, men funkar kanonbra till tacopaj eller som jag gjorde nu, men bacon, broccolie fyllning med mozarella o tomattopping!! Pajdegen är så fluffig och får en såndär perfekt yta på kanterna!
Men just DENNA PAJDEG är sååå fruktansvärt god. Dock funkar den inte om man ska göra en äggstammning, men funkar kanonbra till tacopaj eller som jag gjorde nu, men bacon, broccolie fyllning med mozarella o tomattopping!! Pajdegen är så fluffig och får en såndär perfekt yta på kanterna!
Så ni som är pajälskare så lovar jag er att era pajer kommer bli så mkt godare med denna pajdeg :D
Deg: Blanda 4 dl mjöl med 2 tks bakpulver.
Blanda i 50g rumstempererat smör och smula med fingrarna så att det blir en smuldeg typ.
Tillsätt sedan 1½ dl mjölk. Baka ut till en smidig deg och kavla eller tryck ut i formen :)
Tillsätt varlfri fyllning och grädda sedan mitt i ugnen i 200 grader 20 min :)
Blanda i 50g rumstempererat smör och smula med fingrarna så att det blir en smuldeg typ.
Tillsätt sedan 1½ dl mjölk. Baka ut till en smidig deg och kavla eller tryck ut i formen :)
Tillsätt varlfri fyllning och grädda sedan mitt i ugnen i 200 grader 20 min :)
♡Elin♡
Blev riktigt sugen på paj nu, haha :D
Svar:
Hanna Lenngren
♡Sofia♡
så gott :D
Svar:
Hanna Lenngren
♡JUNITJEJ♡
Den ser verkligen god ut!
Svar:
Hanna Lenngren
♡Tilde♡
Mumms:)
♡♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥♡
Bra tips! Ser gott ut :)
Svar:
Hanna Lenngren
♡Johan♡
Låter gott.
Svar:
Hanna Lenngren
♡EMIZA♡
gott :D
Svar:
Hanna Lenngren
♡JUNITJEJ♡
Vad den ser god ut!
Svar:
Hanna Lenngren