Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Its zumba time!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Snart ska jag iväg och röra lite på fläsket igen! Men vet i f*n inte hur de kommar att gå.. Har sån träningsvärk i aschlet och låren!! Kan knappt gå i trappor eller sätta mig på en stol! Hummm... undrar vad hon gör på nätterna tänker dom??... Haha ne xD Men träningsvärk är ju possitivt med jobbigt -.-!
 
P.s  Ser ni min grymt snygga utväxt?
Alltså där bak! Vad trodde ni att jag mena lixom?

Absolut inte fösta pinsamheten denna månaden... suck!

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
Ja hur ska jag formulera min dag? Jo, Morgonen började ju skit bra :) Eftersom jag åker buss så himla länge så varför inte passa på att plugga till provet? Så där satte jag mig med musik i öronen och var helt inne i boken... tills plötsligt lampan slockna åvanifrån mig. Men vad fasen, den funkar ju inte!!! Och DÅ kollade jag mig omkring och insåg att det var ändast jag kvar! Jag hade då missat att gå av vid slutstation!!! :O..Sprang fram till busschaufören och han blev ju ngt chokad xD Men han var så snäll så han skjutsade mig tbx xD Han berättade att jag inte var den ända som har gjort den tabben som tur var :)
Jag har ju hört om att man somnar och missa sin busshålsplats, men att man är så inne i pluggadet är ju skammligt värre!
Så i dag lärde jag mig att man aldrig ska läsa läxor på bussen ;))
 
Okej, nog med pinsamheter! Idag blev det min snygga skjorta från Bik Bok! Det var de jag ville komma till med detta inlägg ;)
 
 
 
 

Det där är INTE jag iaf!!! typ

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
OMG!! Är det verkligen jag? Ne de vill jag inte påstå. Hur såg man egentligen ut för 4 år sedan...
Kollade tbx på min blogg när jag startade den år 2009 och insåg att jag verkligen inte är samma människa som jag är nu tack o lov! Men får säga att det var de året som jag började bli mer hälso freak med träning och nyttigheter, och det har ju faktiskt hållt i sig´, typ! :) Så lite stolt får jag allt va! A, föruton klädvalet då... så att ni vet så togs detdära kortet med turkost linne precis innan spicegirls kvällen som jag hade med tjejorna då! Så det var ju inte direkt sådant man gick till plugget med xD En del kläder var ju rätt snygga, men nu hänger de bara i garderoben ALLT I HOP pga, att de är ALDELES för stora! Så om det är ngt ni vill ha så säg till bara haha! xD
 
Vad tycks? Bättre då än nu? NÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!
 

Fokus på röven!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa, Vardag
Har vart så fruktansvärt trött i dag! Kanske beror på att man inte käka ngt vidare i dag... Men jag hade verkligen ingen matlust när vår lärare säger att han har sin dotter hemma som ligger och spyr xD Då känner man ju verkligen efter om man oxå börjar att få symtom! Men aja, är säkert ingen fara med det.
 
Men drog till gymmet efter skolan för att göra ngn nytta i dag iaf! Och som tur var så gymma inte den där killen som jag träffade på förra veckan som börja ställa konstiga frågor till mej som : Hur mkt väger du? Typ 50 eller?? Eller när han fråga hur gmmal jag var.. Sedan så gav han mej ju några bra tips men frivikterna, dock så gav han ut sitt nr för att han ville hjälpa mig med träningen. Jo men sure! Det var ju exakt de han ville xD
Är faktiskt lite rädd/ nervös? för att möta på honom på gymmet eftersom vi brukar vara där samtidigt -.-  I så fall kommer han få värsta dissen av mej iaf xD
 
Men lyckades med att träna röven lite extra i dag! Insåg att det är mitt största fokus just nu ;) Vem säger inte nej till en snygg röv lixom? haha!
 
Nu så hade jag tänkt att plugga färglära eftersom vi har prov på tor, men om jag känner mig sj så kommer jag lägga mig framför en massa gossip girl avsnitt och sitta uppe till 12 halv 1 -.- Ska kanske lägga mig tidigt så att den förbaskade spänningshuvudvärken försvinner ngn gång! 
 

Denna shopping som vanligt...

Skrivet:    ·  Fashion
I dag drog jag in tidigare till staden innan skolan för att hinna med lämna tbx lite kläder som inte riktigt passa från Bik Bok! Men vad gör jag ist?? Jo, då blev det lite inpulsköp!! Och jag har lärt mig att jag ska hålla avstånd från skoaffärer, speciellt DNA eftersom hon skit söta tjejen som jobbar där gör så att man bara MÅSTE köpa skor... xD Sedan blev det nya kläder från Bik Bok ist för att få pengar tbx! Någon måste hjälpa mig snart från detta otroligt underbara fatastiska riloga shoppandet, innan jag blir beroende... inte bra!
 
Skulle egentligen vilja ha svarta jeffery, men dom tar ju aldrig slut. Kan ju köpa dom ngn anna gång ;) Så blev ett ett bar liknande fast DNS märke. Så jag sattsade på mintgröna! Fanns ju bara ett par 39 kvar lix :) Så nu får våren komma mina vänner! Kosta bara 699 :-
Grön oversize tröja, pastellrosa byxor, Vitt linne med nitar och ett fanastiskt snygg svart topp med mönster :)) 

Rapunzel hårförlägning

Skrivet:    ·  Fashion
Japp nu har jag äntligen långt hår :))) Typ överlycklig :D Fast det är typ ingen som har märkt ngt xD Och när de väl märkte att de var ngt annorlunda med mig så tyckte de att det såg verkligen verkligt ut! Och det är ju de som är meningen :) Trivs skit bra i de, förutom att de kliar lite xD Men men, ska man va fin får man lida pin? :)
 
 

My metallic eyes!

Skrivet:    ·  Fashion
My Makeup! Metallic eyes.
Fyra nyanser av brunt by Isadora

Pink & Sparkel Nails!

Skrivet:    ·  Nail Art
 

23.01.13

Skrivet:    ·  Fashion
Fick allt lite sömn i natt :) Med extra lager smink under ögonen så blir det bra haha xD
Sitter nu i skolan och har gjort redovisning inom exponering, så det ska vi fortsätta med ett tag till! Så klart så gämförde jag olika skorbutiker xD DNA vs. Din Sko! Är sjukt sugen på att köpa nya vårskor nu!!!!
Men måste tänka på ekonomin om jag nu ska ta MC kort lixom :)
 
Dagens: Ur syrrans garderob ;) (Eftersom hon ville att jag skulle bo hos henne ett tag så hade jag inte så mkt kläder med mig xD)
 
 

Rosa pannkakor

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Vardag
I dag så var jag tbx i skolan igen. Känns skönt, men har dock fortfarande spänningshuvudvärk..Men men. Satt och gjorde lite förberedelser inför bröllopsbuketten i morgon som ska bindas :)
 
När jag kom hem så fick det bli ett lååångt varmt bad. Det var de skönaste på hela dagen. Fryser ju halvt ihjäl i skolan xD
Sedan så lagade siss maten, så då blev det rosa pannkakor xD Smakar ju likadant eftersom det bara är karamellfärg haha!
Sedan satt hon där i soffan med sin feta godispåse!!!! Jag som verkligen INTE kan motstå sötsaker -.- Så givetvis så bjöd hon ju bort en massa till mej! Detta kommer inte sluta bra, speciellt när man inte är tillräckligt friskt för gymmet!!
 
Nu måste jag försöka sova, vill åtminstone få min skönhetsömn... om det nu går på bara 6-5 timmar? xD Hoppas även huvudvärken är borta i morgon, annars söker jag seriöst hjälp!!
 

Remove the nailpolish. TIPS!

Skrivet:    ·  Nail Art
Hatar du oxå när nagelacksfärgen fortafarnde sitter kvar i nagelbanden när man har gnuggat ihjäl sig på att få bort allt lack?
Fick tipset av syster som går stylist att man klipper först isär bommulsvadden i 4 bitar, droppar på remover och sedan lindar man in nageln och vadden med folie. Sedan så ska den sitta på en 10 min. Vist, de kanske tar en längre tid, men blir mycket bättre resultat, speciellt när man vill få bort rött nagelack!!
Dock så funkar det inte lite smitigt med glitterlack!
 
1, Ta remover/aciton på en fjärdedels vadd
2, lägg den på nageln
3, linda om med folie så att den sitter kvar, vänta 10 min (givetvis så gör ni alla naglar samtidigt)
Och vips så har du en fräch nagel som man kan måla på nytt :)
Här kan ni se jämförelsen när jag har försökt gnugga bort lacket... inte licka lyckat!

Nose job?

Skrivet:    ·  Fashion
Har funderat mýcket på detta! Är så fruktansvärt avis på dem som har en rak och nätt lite näsa!
HATAR min lilla knöl på näsan. Sedan har jag fått för mig att den är gigantisk oxå :O Fast jag är ju inte så sugen på att gå med en omplåstrad näsa i 1 - 2 månader... och det kostar ju en del! Man blir ju en helt anna person lixom! Och snyggare! Men jag får väl spara ihop lite slantar i några år så får man väl se. Men detta är ett måste iaf!
 
Blake
Ashley
Miley
Megan Fox
Gina

Fredasmys

Skrivet:    ·  
Har gått runt med spänningshuvudvärk hela dagen.. blev sängliggandes med några avsnitt gossip girl till typ 1 i eftermiddas.
Men lite nytta har jag gjort. Nu är alla julgrejer nerpackade och högen med viktiga papper och räkningar är nu insatt i pärmen snyggt och prydligt!
Sedan kom siss hem och då blev det pizzabak till fredasmyset med familjen <3



Still sick

Skrivet:    ·  Vardag
Jag som skulle göra så mkt i dag!!!
Ville ha företagsekonomi, men får nöja mig med agtt läsa i boken. Sedan hade jag en tid hos UM, ÄNTLIGEN! Men nej nej, den får jag boka om... som om jag har tid att vänta lixom -.- 
Sen såg jag fram emot att träna eftersom jag skippade Zumban i går. Nu får jag panik över att jag ligger hemma och blir fet! (Är inte fet, jag vet. Men man känner sig ju de när man bara ligger i sängen och inte gör ett skit)
 

Nyårslöften

Skrivet:    ·  Vardag
Ja nu har jag nya löften och tar nya tag!
Men hur gick det egentligen med mina förra nyårslöften? Ja vi kan ju kolla på det.
 
 
Jo jag tog körkort, dock exakt en månad efter jag blev 20!
Jobbar extra och pluggar, så har väl lyckats väldigt bra med det :)
Nja, på ett sätt har jag väl blivet mer självständig, så frammåt går det ju.
Tränade som en tok förra våren, men tappade lite nu i höstas.. lika dant med nyttigheterna tyvärr!
Självförtroendet har ökat kan jag säga, men behöver jobba mer på det!
 
Ja ni.. det gick ju ganska bra va? :)
Nu ska vi se vad som står här näst på de nya löfterna:
 
Då får jag väl önska mig sj lycka till då ;)

After Eight Cupcakes med päronfrosting

Skrivet:    ·  Cupcakes
Någon som känner sig vågad att smaka denna godbit? fast de e ju klart... kommer nog inte bli ngr över efter jag har vart i fatet ;) Men nu är klockan över åtta så nu gottar jag ner mig i soffan och bara njter!
 
 
 

Cupcakes på G!

Skrivet:    ·  Cupcakes, Vardag
Hade ju inte lust att vara hemma i dag nu när vi har bröllopstema i skolan :( Vaknade upp med världens migrän och såklart så hade vi slut på alvedon... Var ju bara att lägga sig igen. Jag fattar inte riktigt.. jag har aldrig direkt haft problem med huvudvärk eller migrän förut. Men de senaste året har jag fått de flertals gånger. Aja, bara att börja vänja sig kanske?
Men i dag skippar jag Zumban :( Tror nog att jag behöver lägga mig tidigt då jag SKA till skolan i morgon! Vill verkligen inte missa företagsekonomin. Men migränen är borta, bara lite huvudvärk just nu, så det får gärna hålla sig så nu!

Så ist för zumban så har jag nu skjuttsat in mina After eight muffins som ska dekoreras med god päronfroting och en after eight bit ;) Lite onyttig får man vara ibland :) Om inte träning, så blir det flöt xD
Kände att jag behövde göra ngt innan jag börjar klättra på väggarna, hatar att vara hema. 
Att göra cupcakes är ju prefekt syselsättning. Speciellt när det var ett tag sedan man bakade just cupcakes!
 
Vaniljsmet + after eight + chokladsmet på toppen
Frosing med päron essens!

Bröllops drömmar..

Skrivet:    ·  Fashion, Florist
Någon som kan tänka sig gifta sig med mig?? Eller någon anna som jag kan få göra brudbukett till? 
Fick ju göra vår första brudbukett i skolan denna vecka! Och jag blev ju helt kär på nytt <3
 
 

Awkward

Skrivet:    ·  Vardag
Jag började ju morgonen väldigt bra i dag känner jag! Tänkte att man kanske skulle andvända sin nya kjol så då var det ju srumpbyxor som gällde, kanske inte det varmaste men xD
Då kunde jag ju inte ta de stora vinterskorna, så fick bli mina klack, som inte heller är så smart med tanke på all snö... Men men, går ju inomhus hela dagarna i skolan so why not??

Men jag kan säga att det var ganska halt! Men tänkte att jag har ju inte direkt någon panik så kan ju ta det lungt i snön. Men hade oturen att första bussen var sen, så jag rusade ut ur bussen för att hinna med den andra till Töreboda. Jo men vad händer då? Jo då står jag där på alla fyra i backen.
Då kom en gubbe fram och fråga om det gick bra? Va fan tror du? klart att det gick åt h*lvete xD Men som man säger ändå: Jo det gick fin fint! Och stapplar då haltandes och hinner med Törebodabussen på sekunden. Hade turen med mig att strumpbyxorna höll!! Men knäna fick ju stryck!

Men dagen kan ju inte bli värre tänkte jag... Och det blev det inte i skolan iaf!
Men jag fick köpa av en kompis mint/choklad honung och citron honung (Jag som är galen i honung lixom) Så jag var ju så ivrig på att få testa dessa när jag väl kom hem.
MEN! Vad är det jag märker då? Jo, när jag ska gräva fram burkarna i värskan så hade ju SÅKLART ena locket öppnats så en hel burk honung låg så gött i väskan med alla skolböcker -.- Ja det var min kväll de! Kunde rädda diverse dyra böcker, men kolegeblocken var ju bara att slänga. Då var det bara att börja om med lite läxor och tvätta bort all honung. Tror jag lyckades rädda väskan oxå.
Men nu är jag ikapp med läxorna. Så detta får bli ett minne blott!!
 
 
Någon som vill byta väska med mig? Den har en harmonisk doft av söt citron ;) Blir man sugen på The så kan man bara trycka ner några thepåsar och köra i med varmt vatten!!

Trött? Va aktiv! = pigg.

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
I dag så blev det ett mage, rygg och konditions pass! Var så jäkla gött efter en skoldag då man var helt slut i huvet xD Känner att jag måste va lite aktiv när man bara står eller sitter vid bänken och binder blommor. 
I morgon så får det bli min vilodag! Det behövs + att det finns läxor att göra såkart.
 
 

Fortfarande vinterkyla

Skrivet:    ·  Fashion
Varför ska det alltid vara så jobbigt att gå upp tidigt för att ta sig till skolan?
Jo!!!... För det första så tar det 1h och 30 min att pendla, så får gå upp halv 6 när vi inte börjar förens halv 9.
För det andra så får jag vänta 10 - 15 min på varge buss ( åker 3 olika bussar) Och då fryser jag halvt ihjäl!! Inte så kontligt att man vill ligga kvar i sin varma säng <3
Men snart kommer våren och då kommer det både vara varma och man blir piggare :)

Nu har jag äntligen listat upp lite grejer som jag ska ta tag i!! Det blev mina nyårslöften, men de kommer bli ett inlägg med det senare någon dag framöver ;)
Men en grej var att jag ska skaffa eget boende, så nu är jag på G typ xD Registrerade mig på Skövdebostäder, så nu samlar jag poäng till att få en lägenhet. Hittade en lägenhet som man behövde 1500 poäng!!!! Att samla poäng = att stå i kö ( så att ni fattar vad jag babblar om xD) Och jag får 1 poäng för varje dag som går.... -.- Kommer ju ta tid xD Men man kan ju påskynda de om man går på visningar och liknande! So here we gooooo!!
 
Dagens: Svart basic tröja + Orange Kofta :)
 

Stora killen blir 2 år!

Skrivet:    ·  Familj
Ja det var ju inte länge sedan han var en lite bebis! Men nu fyllar han hela 2 år. Supersöta kusin Malte var dagens rockstjärna med sin nya gura ;) 
Vi trollade även lite i dag. Gnuggade balonger i håren och satte fast på väggen, han var ju helt fascinerad xD Bra sysselsättning om inget annat :)
 
Nu är jag mätt och belåten. Nu blir det sägen för att ännu en gång orka med morgondagen med skola och sedan gymmet. (Får äntligen börja göra brudbuketter :D)
Blev inget plugg i dag, men det är väl som vanligt xD Att man skjuter upp allt i sista sekund ;)
 
 
 
 
 
En liten goding som var allt sugen på tårtan ;)
 

Ny i klassen!! Dreggel

Skrivet:    ·  
Nä med kolla vilken snygging vi har fått i klassen då! Nu vill man allt gå till skolan varje dag och dräggla vid bänken ;)
Han är ju bara för underbar! Tänk er honom i underkläder :O ojojoj! :)




Monday

Skrivet:    ·  
Först tänkte jag faktiskt skippa gymmet i dag... men om jag redan börjar nu så kommer jag ju fortsätta med de! Så det var bara att gå upp och iväg. Väl efter gymmet kändes de så jäkla gött, att man har hunnit med så mkt innan skolan. Sitter nu på tåget och kom på att jag har glömt både böcker o block hemma... men jaja, får göra de bästa utan de. Går ju bara halvdag i dag.
Måste plugga ekonomi och färglära när jag kommer hem känner jag, lika bra att bli klar med skiten. Men jag ska ju oxå hinna med lillkusin Maltes kalas! Jag får väl se vad jag hinner med i dag!






En dag i Helsingborg

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Nej, jag har inte käkat hela dagen fast det ser ut så på bilderna xD Fick ju min hotellfrukost tillslut :) Fanns ju pannkakor med nutella <3 Men tror dock jag käka för mkt! xD
Men efter frukosten lämnade vi Ängelholm och sa hej då till alla. Drog vidare till Helsingborg för att spedera en dag med Simone! Gick lite först på shoppinggatan, men det var aldeles för kallt + att alla affärer var stängda! Så vi drog vidare till Väla, ett köpcetrum.
Kanske inte var världens piggaste i dag då jag gick med huvudvärk och illamående, så maten där inne var ju god och så, men hade inget aptit just då tyvärr xD
Men nu är vi hemma igen efter 4 timmars bilresa. Så har nu packat gymväskan och nu innan man lägger sig så blir det ekonomiläsning. 
 
 
 
Ja, Väla är ju inte direkt så litet... Räknade ut att det var 163 butiker xD
Hittade allt mitt favoställa ;)
 

Philips Dop i Ängelholm

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Dopet var så fint och det var verkligen kul att få träffa sina släktingar igen eftersom det gör man ju inte så ofta. Är ju en bit att åka så att säga!
Men det bjöds på jätte god mat och tårta efter! Blev en del bus och lek med de små underbara, gulliga kusinerna :)
 
Dagens:
Familjen Hellström
 
 
Philips dop-ängel :)
 
Är är de små busfröna Ella, Tilda, Liam & Ebba
 
Att rida på axlarna blev ju poppis! Fick allt min mortion i helgen ;)

On the road home

Skrivet:    ·  Familj
Tror det är drygt två timmar kvar innan man äntligen är hemma.. passerar nu Göteborg. Sitter i bilen med huvudvärk och lyssnar på rockklassiker. Vilken combo känner jag.
Men jag hade iaf en bra helg nere i skåne :) Ska blogga lite mer om de när jag kommit hem!
Sen måste jag plugga ekonomi och packa gymväskan inför imorgon. Här blir de inga sovmorgornan på måndagar längre. Nu kör vi gymmet innan skolan ist ;)




Hotell Best Western

Skrivet:    ·  
Nu har vi checkat in på hotellet i Ängelholm. Nu blir de ombyte och slappa i sägen innan dopet börjar! Älskar hotell! Här finns både solarium, bastu, träningsrum. Men de bästa är ju hotellfrukosten :)






Mobil uppdatering 07.21

Skrivet:    ·  
Nu sitter vi äntligen i bilen påväg till Ängelholm! Nu kan jag få somna om igen så att man är rätt så pigg o fräsch till dopet :) Dock så kunde jag ej få in ngn musik på denna jäkla mobil.... men de får la funka med radio i 5 timmat ist xD



Meningen med livet är vänskapen

Skrivet:    ·  Vardag
3 gången jag skriver om detta inlägg!
 
Men: Älska, Glömma & Förlåta! Är det bara jag som fattar de? Kan inte mina vänner inse att det vi håller på med är bortkastad tid. Jag vill leva o det ska jag göra! Jag har gjort mitt, nu är det upp till er! Good Luck!
Jag har då viktigare saker för mig än att bry mig om något som inte går att fixa utan er hjälp.
Ge varandra en smäll på käfta eller vad som hälst, bara ni kan kommunicera med varandra på ngt sätt! Lös detta bara!
Man bygger väl inte upp vänskap i onödan?
 

Verkar som att träning är det heta just nu!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Fösta skoldagen avklarad. Hade ju mest teori i dag, så kände sig något sömnig bakom bänken... Men nu är det färglära som gäller, så har pluggat lite på de nu när jag kom hem. Har ju prov om 2 veckor i de redan!! xD
 
Men nu ska jag iväg och dansa lite zumba :D Men känner att jag fortfarande har träningsvärk i benen efter en massa gymmande! Var nog bra att jag hade en vilodag i går.
Ser nu att fb bomarderas av statusar som inehåller träning. Brukar ju vara så den färsta månaden efter nyår.. sen lägger de väl av xD haha
 
Men i morgon så kommer vi köra järnet på gymmet igen med syster och sedan blir det några längder i basängen! 
 
Hade gött med era nyårslöften! Själv så är jag inte så jäkligt duktig på att hålla mina med mitt sockerberoende xD
 
 

LCHF Paj m. bacon & Broccoli

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
 
 
Pajdeg:
4 dl sojamjöl
1 ägg
50g smör
1 dl riven ost
 
Blanda ingredienserna och platta ut degen i en pajform och sätt den mitten i ugnen i 10 min. 200 grader.
 
Äggstamningen:
3 ägg
3 dl grädde
salt o peppar
 
Fyllning:
Bacon
Skinka
Broccoli
Riven ost
 
Stek lite lätt bacon och skinkan. Häll sedan i det i pajskalet + broccolin. Häll över äggstamningen och strö över den rivna osten.
In i mitten av ugnen i 35 min. 200 grader!

Gym med siss

Skrivet:    ·  Familj, Träning och hälsa, Vardag
Jag och syster spenderade typ 2 timmar på gymmet! Känndes ganska bra i benen efteråt xD Men nu ska jag ligga i! Minst 3 dagar i veckan på gymmet + Zumba + Springa + Simning! Så nu jäklar! Testade på lite fria vikter i dag, så de är en grej jag kommer att fortsätta med :)
Efter så inhadlade vi lite till en LCHF paj som vi nu precis har käkat. Fruktansvärt god får jag säga :) Nu får jag lägga av men sötsakerna och tänka mer hälsokost, om de nu går!

Haha! På stretching mattan. Typ världens längsta armar? xD
 

Helgen :)

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
För det första så får jag nog säga att jag hade en grymt kul, trevlig, rolig vecka i Helsingborg med syster och mf :)
Kom ju hem i Fredas så blev att packa upp resväskan i dag! Blev att jag åkte bort lika fort som jag kom hem typ för att träffa lite vänner o så haha :) Sedan jobbade jag i går oxå! Kändes som en väldigt kort arbetsdag eftersom brandlarmet gick på Comerce så alla fick utrymma där ifrån, så fick säkert vänta 1 och en halv timma innan man fick komma in och jobba igen, men då hade jag bara en halvtimma kvar xD Men ingen kom tillskada, var bara något lysrör som hade bildat rök eller nått sådand! Men det kan ju hända de med.
Efter jobbet blev det rådhuset för en liten matbit med den bästa, och sedan blev det ett besök på hemmakväll för att hyra Amazing spinderman! Å den var ju sååååå sjukt bra :D

Men i dag blev det faktiskt årets första springrunda utomhus (något halt ännu) och det var ju inte helt fel :)) 
Den behövdes när man väl satt där med fettopåsen inne i biosalongen med familjen för att se på Mammas pojkar som var allt för härlig :'D
 
Men du blir det att packa ner lite träningskläder för gymmet gäller i morgon med bästa lillsiss :) Puss o go natt <3
 
 

Boattrip to Helsingör

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
I går så hälsade vi på danskarna i helsingör! Tog 10 min färgan över för att kika på gatorna och shoppa. Käkade skit gott på cafe Vivaldi! Inte sista gången kan ja lova! Bara de att jag tog Nacho suprem, en skit stor portion fick ja se sen när den kom serverad. Då satt de två tjejer till vänster o tre tjejor till höger om mig som delade på en sådan haha xD Men simone hjälpte ju till att käka upp den sen! Men jag så jäkla mätt! Så de ska va ;)
Sedan när vi äntligen kom hem från helsingör med våra stora H&M kassar (Passa på shoppa på H&M för det finns ju verkligen inte vart som helst lixom) och jag var sjukt kissenödig och trött i fötterna efter en dag i klack, ne då hade Simone hängt ifrån sig sin väska med nyckeln in till Kevin... Så vi fick ju sitta inne på Hemköp o vänta på kevin i två timmar xD Vilken dag alltså! 
Blev en avslappnande kväll med lax och Hajen 2 :) 
 
 
Hej då helsingborg..
... o hej helsingör!
 
 
För de som inte är tillräckligt diviga så går det att fixa!
 
Kött o fläsk är riktiga grejjer de! Hittade min affär tillslut :D
 
Min mega portion som var fantastiskt god :D
 
 
 
Då liftar vi hem till Svergie igen då :)
Simone verkade inte fatta poängen med att ta med skyltarna... Men kärringen missade hon inte iaf! xD
'
 

Happy new year!

Skrivet:    ·  Fashion, Happy time with Friends!
Här kommer en bildbomb från nyår som spenderades med alla trevliga, roliga skåningar här nere i helsingborg! :D

Nyårsklänningen satt som ett smäck!
Me and siss <3
 
 
Kevin, Simone o Tisell :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutades med nyårskyssen <3 Kevin o Simone

Bakis häng i soffan

Skrivet:    ·  Vardag
Ja igår hände de inte mkt! Vaknade upp hos Otto (Han som vi firade nyår hos) o käkade lite brunch! Mycket trevliget. resten av dagen satt vi framför tv:n hos kevin. Blev pizza på de o Hajen! En helt vanlig bakisdag som slutade med Ben & Jerrys och konstiga utslag på magen så att jag trodde jag skulle dö :S Men det gick bort nu i morses, så vet inte riktigt var det va, typ en alergisk reaktion! hoppas det inte var utav B&J... den klarar ja mej ju inte utan xD Sitter just nu o prppar i mej det sista ur glassburken, så nu är det upp till bevis!
 
 
 

Design