Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tärnbukett

Skrivet:    ·  Florist
I dag få fick vi ta med oss hem våran första bukett! Blev en liten gullig tärnbukett :) Var väldigt nöjd med den ^^
Finns fler bilder på min floristblogg! 


lokki look

Skrivet:    ·  Vardag
Ny tröja från halens som äntligen dök upp i brevlådan och denna gången rätt storlek :)

Hatar att ta kort underifrån, men tyckte att håret såg fint ute haha xD

Speralsystem?

Skrivet:    ·  Florist
Jo det är såhär att vi har lärt oss att binda buketter som i en spiral (stjälkarna) :) Mycket roligt och SVÅRT! xD
Första bilden är på en luftig bukett medans de andra är på en kompakt bukett. Mycket snyggare tycker jag :) 
Sedan har vi fått lite glosor på olika blommor på latin! Och lite läsning i den gigantiska boken som man knappt får med sig hem xD Men detta är ju så kul, då de är det värt!


 

Springrunda, check!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Var ju grymt länge sedan nu! typ 2 veckor kanske? :O Har vart förbannat trött efter plugget nu. Tar ju så lång tid att pendla! Men jag måste verkligen börja ta tag i det igen. Gick ju upp 2 kg på mallorca xD Fattar inte riktigt varför eftersom jag var sååå nyttig där :P Men det var bara att peppa sig lite extra så att man skulle komma ut tillslut! "Om man tar på sig springkläderna så kanske det går enklare?" Ställde mig på vägen och ojjj, vilken rusch det blev ut xD Haha! Men ska även börja gymma igen, men då kommar man ju inte hem förens vi 8 halv 9, och det kanske blir någo segt.. Men det får jag ta!!


High Chaparral

Skrivet:    ·  Vardag
Nu har man vär då :) Lite kul faktiskt, synd bara att det började spöregna under den bästa showen... Men vad ska man tro lixom? Regnat har de ju inte direkt gjort under sommaren! xD Blev iaf lite cowboy stuff inför western festen ;)


Bröllop

Skrivet:    ·  Vardag
Min vän har nu gift sig med en stilig karl! Bröllpet var så fint som de kunde va <3 Man blev ju nästan lite själv sugen xD Att oxå gå i en super snygg/söt vit klänning och bara stå vid altaren med den man älskar allra mest!
Blev dock inga foton i kyrkan för min del eftersom jag endast hade med mobilen som kamera, var ju tvungen att stänga av den eftersom det fanns elalergiker! Men de får man ta hänsyn till! Blev bilder under kvällen ist!  Men kanske inte fick ngt jätte bra kort på dem, men aja...
 
 
 
 
 

Mallorca del 1

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!, Photo
Nu så kommer det äntligen lite bilder upp här på bloggen!! Jag kom ju hem i lördags morse så då var det bara att göra sig klar inför bröllop som höll på till natten!
Sedan var det bara upp tidigt på söndagen för att åka till high chaparall men vänner! Sedan borde jag ta det lungt för att hinna packa upp och blogga... men nej! Börjar ju plugga nu, så det vara bara att packa väskan igen för att åka till töreboda som tar evigheter! Kommer hem sent gör jag med xD Men de får gå ;)
 
Nu kommer det bilder, ialf några av dem :) Mer kommer senare i veckan. Så håll utkik!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej då sverige

Skrivet:    ·  Vardag
Hepp nu drar jag iväg till Mallis med Amanda! Får se om man kan blogga där nere, annars så hörs vi om en vecka med bildbomb ;)

Resfeber?

Skrivet:    ·  Vardag
GAAAA!!!! Can't sleep! Inte nu! Är allt för spänd för att åka i morgon. Tror jag har fått lite resfeber??
Klart att resan kommer gå fint, men ni vet dom där tankarna som kommer upp precis innan, så som att planet kommer att störta och liknande! :S Men är samtidigt så förväntansfull och lycklig på samma gång xD
Det ska ju bli toppen där nere :) SKa träffa Sofie och de blir säkert lite festande ;) En sak som är ett måste för mej, det är såklart beach party om det nu är någon stans i närheten!!
Sen ska ju jag och Amanda ut på cykelturer eller hyra väspa och kolla oss omkring, bara njuta av dagen och inte tänka på tid eller någon form av planering, bara ta de som de kommer lixom :D

Glittrande naglar!

Skrivet:    ·  Nail Art
Klart att man inte kan lämna sverige med ofräscha naglar! Så det fick bli båda manikyr och pedikyr i dag :)
Hatar när man går i sandaler och tånaglarna ser förjävliga ut! Då skäms jag lite kan man säga! Men det är nog bara jag som tänker på de xD Ofta man hör någon " Såg du hennes äckliga tånaglar? Hur kan hon äns gå då?" Eller "Fina tånaglar du har! Vart har du köpt lacket?" Haha, ne tror inte de ;)
Men nu ska jag kolla det sista avsnittet av "Sommar med Erns" och käka poppcorn!
-

Packar

Skrivet:    ·  Vardag
Ja nu tror jag snart att allt är med :) Mycket sommartoppar och shorts! Kollade vädret i dag så de blir ju 35+ på dagarna och 25+ på kvällen på Mallis :D FASEN va gött detta kommer bli! Får äntligen träffa min sötunge Sofie <3
Så imorgon går planet 18.15! Inget kan gå fel nu.

Dagens outfit

Skrivet:    ·  Fashion
Orange blus från Clarks och jeans från Gina Tricot
-
-
-

Snygga resväskan

Skrivet:    ·  Vardag
Ja äntligen så har jag fixat resväska! Blev att åka in till staden denna jätte fina dag (när man kunde legat ute och stekt) för att innhadla lite "måsten" till resan så som after sun och solkräm!
Men hittade denna lilla smidiga väskan som nu är fullpackad! Äntligen så har man kommit ngn vart med det! Nu är de ju bara lite små plock kvar. Hatar när man sitter på planet och kommer på att man har glömt att packa ner vissa saker -.- Får inte hända nu!!!!

Fasen, något missnöjd!

Skrivet:    ·  Fashion
Ni vet paketet från halens som kom i dag? Såååå missnöjd :( Allt var ju gigantiskt stort fast jag bestälde allt i st 36 :O Så tänk på de att ni ska beställa allt i en mindre storlek än vad ni brukar ha!
Men blev nöjd med 2 plagg av typ 10 xD Fast ena ska jag skicka tbx för att byta till en mindre storlek!
Allt skulle gå på runt 2000 kr, så tjänade lite på de eftersom allt var stort och jag bara ORKADE INTE beställa om ALLT igen.. xD
Vet att jag posar i bara underkläder, men vem orkar slänga på sig brallor i denna värmen lixom? :P ser ju lika dant ut om jag hade haft bikini ;) ingen större skillnad ju!
-
En nogat färgad blus :)
Den är lite silvrig, men syns inte på bilden! Denna ska jag dock byta till mindre storlek!

Paket på posten!

Skrivet:    ·  Vardag
JAAAAA :D alltid lika roligt att få paket mitt i veckan, fast man vet vad det är i xD Men gött att de kom innan resan nu då :) Hoppas bara att kläderna sitter lika snygg på mej som på modellerna :O haha!
Nu är de bara paketet från Bon'a Part kvar då!!
Nepp, nu ska jag ut i solen lite, nu när jag vart i stan hela dagen -.- så får kika på kläderna senare ;)

Lika??

Skrivet:    ·  Vardag
Min syster påstår att ena modellen i Bon'a Part liknar mej? Eller rättare sagt att jag liknar henne!! "Kommer säkert se ut som henne när du kommer till den åldern" Ja, om jag förstorar läpparna lite kanske?? haha xD A, ja vet inte.. kanske liknar henne lite? Fast jag ser inte fran emot de rynkor hon har vi smilgroparna xD
Btw så har jag faktiskt beställt jackan som ni ser på andra bilden, kommer sitta fint, hoppas jag ;)
-

Paj present!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Det var allt härligt med en springrunda! Var ute över en timma xD Men de behövs efter allt fikande i dag nu när mammsen fyllt år :) Hennes present från mej fick bli hennes underbara fat/skål i bitar! Råkade göra sönder den när jag skulle vara redig och damsuga! Kanske inte så kul.. slipper kanske att damsuga på ett tag nu haha xD
Nu ska jag i alla fall lägga mej framför ett avsnitt av OTH, för i morgon blir det ut och leta efter en resväska och annat skit som behövs till resan!
Sen har mitt paket kommit från halens!! ÄNTLIGEN!! eller ja, redan?? Var ju typ en vecka sedan jag bestälde skiten!
Men ha en bra kväll med er!! pussipuss <3
-
min underbara paj som blev sådär fin xD Men god var den!

Tjaaa!!!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Tjaaaa!!!!!
Nu ska det bli en härlig springrunda med Emma :) Blir lite skit snack oxå hihi!! :) Har knappt vart ute i dag nu när det är så fint väder! Har städat och kollat upp saker med skolan. Han inte så myckt i dag :(
På tal om träna så har jag faktiskt gått ner till 61.5 igen :)))) inte illa de, har ju inte direkt slutat med sötsakerna xD
Men nu ska jag kila ;)

Skapat ny blogg

Skrivet:    ·  Vardag
Klart att jag inte kommat att lämna denna bloggen ;) Men har skapat en till för floristutbidningen!
Ringde skolan i dag för att få lite information eftersom jag drar till Mallorca och missar de 3 första dagarna! Så då nämnde de att man skulle ha en blogg där man ska lägga upp lite bider på de man gjort under dagen mm. Så hoppas bara att jag hinner med båda bloggarna nu xD De jag lägger upp på den andra bloggen kommer även läggas upp här :) Floristbloggen är mest till för lärarna och de andra som kommer gå där. Jag skulle ju kunna göra en kategori med florist på denna blogg, men tycker inte att lärarna ska kunna läsa allt annat som hamnar här haha xD Men ni får ju jätte gärna besöka min blomsterblogg :)
-
http://hannabellis.blogg.se

Kräftans dag del 2

Skrivet:    ·  Photo
Här är ju självaste Cadillacen ;) Och mina snygga brudar och jag!
Har ju i och för sig bilder som är tagna senare under kvällen, men jag tror nog att jag gör er en tjänst om jag skippar att lägga ut dom xD Tror ni vet vad de kan vara om ni har läst de tidigare inlägget ;) Nepp, sådant ska inte finnas på min blogg inte!
-
-
-
-
-
-

Kräftans dag del 1

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Ja, vart ska man börja? Hade iaf en GRYYYMT bra helg med alla vännerna med en massa strög i den fina Cadillacen som äntligen befann sig i Tidaholm :) Gött käk och zekes som spelade på torget! Slutade med att man blev underhållen av strippande pöjkar framför bilen xD
-
-
-
-
-

Lördagens partylook

Skrivet:    ·  Fashion
Ny blus från Gina Tricot!
-

Hallonpajen med härlig vaniljcrem

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Som blev en hallon/blåbär paj! Hur svårt kan de va att hitta lite hallon?? Jag bor ju mitt ute i skogen lixom? xD Blev då att man hitta blåbär ist ;) Men blev rätt nöjd förutom att kanterna vek sej i ugnen :(
Nu ska den bara in i kylen någon timma och sedan servera den på ett fint fat :) Men mor min fyller ju år i morgon, så det får vänta lite!
-
-
-

Bakning till födelsedag!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Mamma fyller ju år i morgon, så då får man ju ett skäl till baka! Blir då en god hallonpaj med vaniljsås :) Mumma! Får se om man lyckas med att få den lika perfekt som i tidningen xD

Mycket att göra!

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Go morgon på er! Har en del saker jag måste ta tag i idag! Mycket inför skolan och så! Måste hinna med det denna veckan för sedan reser ju jag bort till Mallorca :D Men börjar dagen med att ladda upp lite bilder sen fredagskvällen då när vi myste ute på verandan men kräftor och vin :)
-

-

-

-

-

-

-

Fredagens look!

Skrivet:    ·  Fashion
Mysig stickad tröja från Gina Tricot och Halsband från H&M :)

-

-

-

Gårdagens klädsel

Skrivet:    ·  Fashion
Virkad tröja från Lindex, jeans från carlings, halsband från kappahl, NYTT: armband från Lindex


-

-

-

En tripp till Borås

Skrivet:    ·  Vardag
I går som sagr så följde jag med John dit för att han skulle spela upp till rikspelman!
Inom folkmusiken så kan man säga att det är stort om man tar silver för då har man titeln som rikspelman! Han har redan tagit brons men ville nu ta det dära silvret!
Då får man stå inför en jury och spela sina låtar som de sedan ska bedöma om man får titeln.
Kan säga att det gick väldigt bra :) Han fick ett diplom som är efter bronset och innan silvermärket! Så han har klätrat upp! Han var såååå nära! Men är stolt över honom :)
-
Dagen frukost! Hallon the, hallon juice och hallon m. fil! Någon som gillar hallon?? xD

Gick en promenad i den fina parken medans John spelade upp! Borås är faktiskr väldigt fint :)

Här är John in action ;)

In Tidaholm, not home

Skrivet:    ·  Vardag
Å vad skönt med en ledig fredag :)
Som ni ser så är jag inte hemma utan hos John! Jag följde ju med honom i går till Borås för han spelade upp till rickspelman och ville knipa zornsilvret! Vet att hälften av er inte fattar ett skit vad jag snackar om xD Men ska ju uppdatera detta senare i dag med en massa bilder som togs under dagen i går! Då får ni även veta hur det gick för honom ;)
Tror jag ska kila ner och hämta lite frukost och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl och höra regnet smatrandes på taket!
Blir även ett röj på Johns rum! F*n va de ser ut asså! haha xD Passar på medans han är på jobbet för senare kommer bästa Emms för lite kräftor och vin!!

-

Dagens

Skrivet:    ·  Fashion

-

-

Morbror 40 bast!

Skrivet:    ·  Vardag
Lite kalas blev de på kvällen för min morbror :)
Käkade en god smörgåstårta och en kaka efter de :) KUl o träffa släckten lite!

-

Snygga kusinen!

Lite nytt för hösten kanske?

Skrivet:    ·  Vardag
Min frukost bestoda av äggmacka och en stor betällning på kläder inför hösten :)) Vem älskar inte att sysselsätta sig med att kolla i klädkataloger en regning morgon? :)

-

Skitväder

Skrivet:    ·  Vardag
"Men kan vi inte ha rullgardinen litte uppe? Är så skönt att vakna tidigt när solen kommer in i rummet och att när man kollar ut så får man se det fina vädret"
SKITVÄDER är det istället -.- inge kul att kolla ut då! Blir att man ligger kvar i sängen och tjötar lite skit med syster!
Mina planer i dag blir att städa rummet och att jag ska lyckas få platts med allt jag köpte från ullared xD Står ju fortfarande en fullproppad kasse i rummet! Tänkte ut och plocka lite blåbär, men får se vad vädret erbjuder!
Måste kika lite efter kläder som man ska ha till helgen då det blir lite kräftis och fest ;)

Ta tag i gymmandet kanske? JAAAA!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Måste ta tag i gymmandet igen asså!! Fast det är inge kul längre när man gymmar själv ''/
Måste ju bli lite mer biff! Har ju bara tränat kondition hela sommaren! Ätit har jag oxå gjort.. för mkt! Måste ner några kilon till för att jag ska lyckas med målvikten! Fast hur går de ihop när jag ska bygga muskler? xD haha!
Gick rätt bra i dag tyckte jag :) Men körde mest mage och armar i dag. Får se om man hinner gymmet en gång till i veckan, de vore ju kanon!
-

Tjao

Skrivet:    ·  Vardag
Hepp, nu måste jag packa gymkläder och sedan bege mej till jobbet (Y)

Förlänga ögonfransarna!

Skrivet:    ·  Fashion
Nu har jag införskaffat mig Dynamic lash growth mascara. Efter 30 dagar så ska de visa resultat, så nu får det bli upp till bevis om nu detta funkar :) Finns även utan färg ;)
-

wake up with sunshine

Skrivet:    ·  Vardag
Det blev vist en tidig morgon för mej. Hade ju ställt väckarklockan på 10 eftersom jag börjar jobba 12!
Fast de kändes ju rätt skönt när solen lyste in genom fönstret vi 7 tiden. Blev lite soffhäng med tv tittande och frukost på de! Är ju något trött, men vad gör de när man är legid i 3 dagar sen? Men får jobba helgen istället, känns lite sådär. Ska strax göra iordning mej, så hörs ikväll ;)

Snygg brud i snygg förpackning

Skrivet:    ·  Photo
Påväg till olstorp där top cats spelade!! Baby doll doll doll, rock'n roll roll roll...
SJälvklart men cadillacen (Y)
Gick dit med bästa snygga brudarna! Love You <3
-
-
-
-
-
-
Klart att vi kan bjuda på oss själva ibland ;)

Lördagens festkäk!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Drink by Emma/Hanna ;)
Food by Frida ;)

SPRINGA!

Skrivet:    ·  Vardag
Har vart ute med Emma på en springrunda! Skönt efter en arbets dag inomhus. Spöregnade dock, men precis när vi gick ut så blev vädret bättre :D Blev i alla fall 6 km, men okej, kan erkänna att jag kanske gick en 500 meter xD Men nästa gång bli det att springa hela!! (Y) Nu sitter jag här och redigerar lite bilder från helgen och käkar upp biogodiset som var kvar! Här ska man försäka vara nyttig, men de verkar inte funka för mej xD Bilderna kommer snart upp på mej och underbara girlsen ;)

Monday morning

Skrivet:    ·  Vardag
Fasen vilken helg alltså :))
Blir ett inlägg och massor bilder om det mer i kväll ;))
Men nu ska jag snart dra till jobbet, och ikväll blir det nyttigheter med en springrunda med Emma! Behövs efter denna helg kan jag lova ;)

Känner mig på topp!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
Fy vad skönt det var med en springrunda! Var lite tveksam först eftersom klockan var lite mkt på dygnet... Men nu är det gjort och de känns ju så jäkla gött nu efter! Kände mej tvingad eftersom jag inte kommer hinna med de i morgon nu när de ska bli FEST!!! :D Jobbar ju i morgon på dagen, men de hindrar ju inte att gå ut på kvällen? :) Har även fixat naglarna tills i morgon, det känns fräscht!
Nu blir det röj på rummet om man nu ska ha hit gäster xD Sedan göra en god smothi framför film! Bra bra fredag alltså :3
Pussi puss på er <3

Nyttig ska man va!

Skrivet:    ·  Vardag
Dagen avslutade med en härlig springrunda! Annars har jag bara slappat framför tv:n... var ju helt död efter jobbet!
Nu har jag precis gjort i ordning den godaste smoothi och det passa ju inte bättre än till ett pretty little liars avsnitt :)
Sen får jag faktiskt försöka sova! Vet ju själv hur det är att gå upp på morgonen när man ligger i en uppvärm säng, vill ta täcket runt om sig och bara gå till soffan med en kopp the och bara ligga död lite till framför tv:n... MEN NEJ! Arbtete väntar ju! Och stor FET LÖN är på väg! :D

Shopping

Skrivet:    ·  Fashion
Blev lite nytt i garderoben :)
Rea på stadium och fyndade lite märkeskläder :))
-
En supermysig NIKE tröja :)
Rosa träningslinne
NIKE linne som jag tänkte använda till gymmet ;) Fast passar säkert till snygga shorts oxå :)
NIKE träningslinne
ADIDAS linne ^^
Love grey! Kankse märks :) Men de passar ju till så mkt lixom!

Lediga Torsdagen blir jobb!

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Vi har fått så sjukt mycket varor nu på Stadium! Massa vinterkläder och en massa inför skolstarten... fattar inte hur vi ska få platts med de? Men de går åt en del på rean nu kan ja säga, så de löser sig ;)
Ne, så de var därför jag fick rycka in i dag för att ta hand om gårdagens varor. Får ju varor varge dag, så blir att man får börja tidigare i morgon oxå för att hinna ikapp allt! Men de gör ju inget :) Trivs man på jobbet så är det ingen big deal :)
Såklart så började dagen med en awsome frukost ;)

Design