Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fest i stan

Skrivet:    ·  Vardag
F'ck J'vla piss väder! Antar att det är matfestivaens tradition?
Men dagen började ju inte heller helt perfekt då jag försov mej till plugget hihi xD 
Men det blir ju inte bättre av att det vräker ner regn, jag som tog sommarklackarna i dag :( Men det är ju rätt varmt ute ändå. Så hoppas bara att det blir finare :) 
Blir att träffa min efterlängtade brud i dag oxå. AMANDA!!!! Vi ska käka BAAAANAAAN hela kvälle lång. Ne, hon ville att jag skulle med ut i dag, men jobbar ju hela helgen. Så blir bara att vi går och käkar lite innan hon sticker o festar sen. Har ju sällskap av Frida och Rickard oxå så då slipper jag deppa över att jag inte kan festa! 
Sedan ska jag faktiskt vara så kärring att man drar på Bio när det är folkfest här i skövde xD Det är ju bara småglin numera som går runt och är "fulla" ändå haha :D Gud vilka fördommar jag har då... Men det är sant! Jag vet! Var ju själv en sådan fjortis en gång i tiden som la en hel pizza utanför bion xD Vilka underbara minnen man har ;)
 
 

college tröjan

Skrivet:    ·  Fashion
New shooes
 
 
 
 
 

Klart att det är okej!

Skrivet:    ·  Vardag
Nu landar jag hemma igen! Hade lite grejjer att fixa som att lämnda lite nya skor till bror så slipper han gå barfota!
Skulle ju bli en springrunda när jag kom hem var det ju planerat. Men blev sittande i telefon ist och nu är det för mörkt för att springa i skogen haha xD 
 
Jaja, blev att spendera lite tid med John i dag efter skolan på Pims där vi käkade lite. Skönt att höra att han mår bra och går bra för honom på alla håll hehe ;) Skönt att få skratta av sig lite! Vet nu att ni tycker att man kanske inte ska träffa sina ex och så. Men för mig så mår jag bra inombords av att man kan träffa dem utan att det ska bli värsta dramat! Man vill ju veta att allt är bra och detta säger jag nog för alla: Man bryr sig ju fortfarande om varanda när man har spenderat några år med varann! 
 

New skirt

Skrivet:    ·  Fashion
Har funnit min sommar/höstkjol på Bik Bok! Känns nästan lite som silke och är väldigt bekväm! 199:- Funkar lika bra som till fest som till vardags!
 
 

I can read :D haha

Skrivet:    ·  Vardag
Älskar dessa härliga soliga morgondagarna! Synd bara att man får sitta inne! Men rätt skönt att sitta och läsa den första lektionen. Går riktigt bra nu än vad det gjorde i går kan jag lova xD Läste ju hela två kapitel och fattade knappt vem huvudpersonen var :S haha! Men i dag, så riktigt jag fastnade i boken och förstod typ allt! inte för att skryta lixom ;) hehe.
 
Men nu tbx till gramatiken och stavning! Ja eftersom ni säkert ha märkt här på bloggen så är jag inte så super bra på det  när det gäller det svenska språket haha! Så detta är nog det jag behöver träna på mest! Så att jag klarar av denna röv engelskan nån gång här i livet!
 
Btw... Rätt fräsch frukost jag gjorde i morses då. Gröt med russin men nån enstaka dö fluga i! Yummie
 
 

long time ago

Skrivet:    ·  Fashion
Ja det kan man verkligen säga, men nu är det ur garderoben igen ;) By Bik Bok
 
 
 
 

Not tasty

Skrivet:    ·  Vardag
Ätligen lunch! Går lite segt med engelskan faktiskt! Alla dessa glosor och övningar.. Skulle ju inte vara fel att sitta hemma i en skön fotölj och läsa den förbaskade engelska boken på 300 sidor som jag knappt fattar haha xD
 
Jag kan iaf meddela att denna salladen var ej så god som den såg ut! Aldrig mer salladsbaren på Willys!! Får tummen ner av mej.
Nu snart ska jag gå på stan, måste ju inhadla strumpbyxor! Är ju ett måste nu när hösten närmar sig på och man fortfarande vill gå med sommarkjolen.
 
 
 

I really do not know anymore

Skrivet:    ·  Vardag
 

Thumbs up for me!

Skrivet:    ·  Vardag
Jag är så jäkla nöjd just nu! Jag har nu fixat en bra och billig bilförsäkring och även bytt tandläkare!
..vist detta är ju bara smågrejer, men för mej är det faktiskt en rätt stor grej och att ta ansvar över! Nu när man har skaffat bil så är det ju lite grejjer man ska fixa och så, bla en bilförsäkring. Men det var smidigare än vad jag hade trott. Registrerade mej bara på suredos hemsida så ringde dem upp mej typ på en gång och då hade det letat upp det billigaste föräkringen till mej och sen var det klart! Och jag som då har gått och oroat mig för detta ett tag nu xD Han var desutom väldigt trevlig och förklarade väldigt bra för en som inte fattar så mycket om försäkringar ;)
Sen var det även ett samtal till tandläkaren och nu är det fixat att jag går i skövde city ist för sketna ryd hah xD
 
Fattar inte varför jag är så rädd och orolig för att ringa och försöka ta kontakt med tex bolag och så, är ju inte så farligt! Bara man vet hur man ska gå tillväga så.
 
Som pappa sa: "Ne nu får du fixa sånt här själv. Det är din bil och ditt ansvar att ordna med detta själv nu."
Och okej då. det är ju faktiskt sant :) sooooo thumbs up for me (Y) :D
 
Nu blir det att ligga framför PPL med ngt gott för att sedan tagga för jobb i morgon :)
 
 
 
 
 

Redo inför hösten

Skrivet:    ·  Fashion
Smyger mej på höstrenden någon med att ha på mig min vinröda topp! 
Sommarkänslan fick bli de nya klackarna jag fått av älskling :)
 
 
 
 
 

Bulgurssallad!

Skrivet:    ·  Träning och hälsa
I går så tror jag nog att jag spenderade runt 2 timmar på gymmet, testade på lite nya övningar och så! Men frågan är nu om man tränar typ 3-4 ggr i veckan, så vill jag ju lägga upp ett schema men tex, ben/mage en dag och en annan tyå arbar och rygg. Men vad är det man ska kombonera med varanda? Någon som kan tipsa lite? :)
 
Sedan blev det att göra en god biulgur sallad hemma men kyckling, rödlök, soltorkade tomater, färska örter/krydder, roccola och fetaost. Gjorde en kall sallad, men säkert lika god som varm :)
 
 
 

kungen kommer till stan!

Skrivet:    ·  Vardag
Ja nu för första gången så har jag nu sett the king in real haha :) Han verkar ju vara en himmla go gubbe. Märktes att han hade lite svårt att hålla talet, men vi alla vet ju varför :) Tycker det är skönt när våran egen kung tycker det år jobbigt med sådant, då kan jag slappna av och veta att man inte är själv om den saken ;)
Dock såg jag inte Silvia, men de som gjorde det tyckte att hon såg ut som ett uppstoppat lik :O A den kvinnan håller sig nog borta från solen och spenderar sin tid på klininken med alla skönhetsoperationer ;)
 
Ja han syns ju lite iaf xD

The long black dress

Skrivet:    ·  Fashion
FÅr allt använda min långkläning nu innan det blir allt för kallt! Blev en blå skjorta/blus till så att det ser lite mer vardagligt ut! Blev även mina nya kilklackar till de :)
 
 
 
 
 

Bra morgon

Skrivet:    ·  Vardag
Då fick jag ju min efterlängtade frukost tillslut! Fullkorns havregynsgröt med blåbär :)
Gick upp vid 6 eftersom jag är tidsoptimist och gillar att ta det lungt på morgonen. Skulle även köra bror till skolan så jag kom även i god tid till min egna. Rätt gött när man typ har kommit 5 min sent de andra dagarna xD
 Sen har ju mamma börjat plugget oxå så rätt trevligt att ha ngn att äta frukost med :)
 
Men nu ska jag fortsätta plugga vidare och dricka upp mitt the! Sen blir det att kolla när kungen kommer till staden. Spännande..
 
 

Nighty nighty

Skrivet:    ·  Vardag
Ja nu är gymväskan och skolgrejjerna packade o klara! Hittade en massa roliga nya övningar både med pilatesboll och hantlar samt några nya rumpövningar, så nu har jag lite motivation igen, som för övrigt legat nere ett tag nu kan jag säga... suck! 
 
Men nu ska jag bara ta det lungt framför PPL eller svenska hollywoodfruar som började i dag. Vi får se ;)
 
 

Back home to blueberryforest

Skrivet:    ·  Familj
Rött gött att vara tbx i skogen faktiskt :) Tänkte att det var dax att hämta lite mera kläder så att man har lite när man är hos Rickard. Sen är det väl oxå för att han skulle ut o jaga i dag. Han har ju fixat jägarkortet/licens eller vad man säger! Aja, han är nog rätt lycklig över det :) Sen skulle han kanske köpa gevär i morgon oxå, så då blir det att man stannar hemma några dagar så gör man lite nytta här oxå ;)
 
Men men, nog om det! Blev att jag, mamma och lille bror traska in i skogen för att fylla frysen med blåbär :D Mumma!!!
Blev 3 hinkar fulla iaf! Längtar så nu till frukosten i morgon nu när man kan ha färska blåbär på gröten :)
 
 
 
 
 
 

Cute lite black rosette

Skrivet:    ·  Fashion
Nämen kolla vad jag hittade i garderoben! Typ 1 år eller så. Rätt nice ändå!
 

Kissies och Peter08 Podcast

Skrivet:    ·  Vardag
Sitter just nu och lyssnar på deras podcast. Tror det eller ej, men de har faktiskt en poäng där! Just i detta avsnittet så pratar de om träningshysterin när det gäller tjejer. Och det stämmer verkligen HAHA xD
 
 

Sunny day

Skrivet:    ·  Vardag
Rätt gött att få i sig lite lunch. Fint väder ute och oxå, så passade på att sitta ute i sola lite :D
 
Det där med engelskan är lite förvirrande med dessa verb och samanhang... Det jag behöver träna på mest är att prata engelska men det kan man ju inte göra med någon eftersom det bara är jag som läser just engelska A. Kan ju inte äns läsa högt för mig sj eftersom det är dö tyst i klassrummet. Finns ju ingen stans att ta vägen heller. Altenativet är la at gå ut och sätta sig ngn stans, men det får man la inte heller göra.. Och jag orkar faktiskt inte läsa mer engelska när man kommer hem när man redan har pluggat det i 7 timmar haha xD
Bara att fortsätta kämpa!
 
 

I have started

Skrivet:    ·  Vardag
N har det börjat på allvar! Kommer läsa engelska A Halv 9 till 4 varje dag i 11 veckor. Har fått instruktioner (på engelska) så jag tror jag förstår vad jag ska göra xD 
Ska alltså hinna med ett kapitel varje vecka med att läsa några texter, en wordlist och övningar. Sedan ett test (prov) på varje kapitel. Aja, det är bara att sätta igång då! Mina nya klasskamrater verkar rätt nice, så detta kommer nog inte vara ngr problem att komma hit varje dag.
Dick ville jag bara stanna hemma i dag! Jag är ju sådan som inte gillar att vara i nya situvationer. Men det är bara att kämpa på! 
Efter detta blir det att träna bort all nervositet på gymmet. Sen ska jag bara hem (till rickard) och SOVA haha xD
 
 
 

Snart tbx till värmen!!

Skrivet:    ·  Vardag
När det är sådant här skit väder så längtar man bara tbx till värmen! Var exakt ett år sedan nu!! I dag när jag gick upp i morses för att dra till jobbet så var jag inte alls motiverad! Men man tjänar ju en slant och då kan man ut och resa igen!!! Har bokat en resa till Egyptien med Rickard och hanns vänner, så det blir att man drar iväg 25 November :D Men just nu så avråder dem att åka dit pga av allt grig och skit :( Så vi får se hur det blir. Men jag ska iväg iaf!! Får bli en sista minuten resa i så fall ;) 
Jag är lite smått avundsjuk på mina vänner Ella och Amanda som göttar sig i Italien nu :( haha!! 
 
Men men. Nu blir det att dra iväg och grilla med Rickard familj ;)
Men måste även säga att jag är världens stoltaste vän för att i dag tog brud KÖRKORT!!!!!!!! Grattis igen Sofie <3
 
Jag och Mandis på Mallorca
 

nobody is perfect!

Skrivet:    ·  Vardag
Ne jag kan faktiskt inte riktigt fatta detta! Under våren och nu i sommar har jag fått så mkt ackne :O Jag har vart en babyrumpa i facet under hela gymnasiet men NUU... nu kommer det.. Aja, det fick bli en runda till apoteket och fixa lite grejjer till de. men jag vet ju inte riktigt vad man behöver xD Men detta blir säker skit bra :) Har använt de en gång nu och man känner sig redan lite fräschare :) Hoppas det hjälper bara!
Någon som har bättre förslag? :)
Jag körde iaf på ett säkert kort. ACO parfymfritt! Fick bli en ansiktstvål, en vätska som öppnar upp och rengör porer och samt en mild återfuktande gel! Inte alls så dyrt som jag trode de skulle va. ca 200-250 kr.
 
Som ni ser så är det värst i pannan ända ner till öronen, men börjar även få på kinderna oxå :(
 
 

Tillbaka till skolbänken

Skrivet:    ·  Happy time with Friends!
Nu är det klart! På måndag så blir det att börja plugga Engelska, halv 9 till 4- Det blir tuft alla dagar i veckan, men det är bara att bita ihop för jag ska bara klara det! Så det fick alltså bli ett återbesök i dag på Lernia, var ju inte så länge sedan man var där på serviceutbildningen xD Men det är ju så goa "lärare" där, så det kommer bli kanon :)
 
Sen var det dax att shoppa loss med Sofie och Börsholt! Vi hittade allt lite sygga kläder till honom ;)
Hittade även fräsiga kläder på myrornas!!! Bara sååå snyggt med bajsbrun kavaj och det bredaxlade blommiga blusen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarblusen

Skrivet:    ·  Fashion
 

Höst kjolen

Skrivet:    ·  Fashion
Ska införskaffa mig en snyggare basic kjol. Trendigt och snyggt! Kan skapa vardagsstilen men även fräschas upp till festligt! Go midjekjol!
By nelly.com
 

Grattis Mammsen <3

Skrivet:    ·  Familj
Firade ju henna i går, men fyller ju år i dag! Så grattis världens bästa mamma <3 Dock är hon lite emot att synas på biler när det gäller internet ;) Så blev inget kort på henne. Inte för att hon sitter framför en dator precis xD
Men men. Hon hade lagat godaste maten (som vanligt) Och supergoda blåbärstårtan :O
Sen fick man ju träffa släckten och mina kusiner små som stora ;)
Så nu har systrana Lenngren (only me and fridolf) planerat in en krfäfftis en helg framöver :D Är ju tradition lixom att ha den ute i börsen ;)
 
 
 
 
 

Morning bitches ;)

Skrivet:    ·  Mat & Bak, Träning och hälsa
Morning. Bra start på dagen med mina protein pancakes ;) Extra gott med vaniljkvarg och nektarin.
Fick bli frukost framför tv:n med prgrammet Docktors eller vad det heter. Mycket intressand att man kan massera fötterna och stimulerar typ både bröst, penis och vaginan... haha lite roligt ;) Testat någon?
 
Men men, blir att blogga lite om klasaet och sedan ta en promenad :)
 
 

"Rubrik"

Skrivet:    ·  Vardag
Go kväll! Nu har vi kommit hem till Rickards place igen efter att ha vart hemma hos mig och firat mammsen :)
Nu äntligen har hon en egen sport t-shirt så slipper hon ta min ;)
Det bjöds på god mat och en supergod tårta, men insåg att man kanske käkade lite för mk av det goda xD Som jag alltid gör ;) Men jag bloggar om det i morgon då det kommer upp lite bilder :)
Nu blir det sängen för att orka med en till ledig dag hemma hos älskling. Men nu tog jag faktiskt med gitarren hit så lite finns det ju o göra nu ;)
Får la även bli en prommenad om vädret tillåter. Ska inte träna nu i veckan fast jag inte hade några problem med halsen enligt vård centralen, men det kanske blir en tur till simbassängen senare på dagen så att jag får bearbeta ryggen lite! Ska även få med Rickard tänkte jag ;)
 
Pöss
 
 

Bridal Pink 602

Skrivet:    ·  Nail Art
Bara för att sommaren är slut så betyder inte det att de ljusa pastellfärgerna är Över. De som förljer med till hösten är bla, pastellrosa och nyanser av beige ;)
 
 
 
 

By nelly.com

Skrivet:    ·  Fashion
Detta blir ett måste när jag får löning. Alltid kul med lite nytt i garderoben nu när man ska börja plugga lite igen ;) Ljust och fräscht med svarta/guldiga detaljer. Det går alltid hem!
 
 

Be fun to cooking food

Skrivet:    ·  Mat & Bak
Haha ja så går det när jag och Rickard ska lagar mat. Då kommer man in på helt annat spår och bränner potatisen xD ;)
Aja, det blev mat till slut iaf :) Stekt lax med mos som inte smaka bränt m. kall romsås ;)
 
Nu blir det sängen för i morgon blir det gym och VC med halsen! På kvällen blir det att åka hem till mammsen som vi ska fira med mat och tårta :D
 
 

I need more love.. to my guitar

Skrivet:    ·  Vardag, videor
Å vad jag saknar att jag inte har min gitarr tillgänglig när jag är hos rickard :( Var ju typ evigheter jag spelade. Man blir bara mer sugen när man hittar värsta bra coverlåtar..
 
 

Morning sunshine

Skrivet:    ·  Fashion, Vardag
I dag blev det faktiskt sovmorgon till halv 10! Blev att gå upp och ringa till VC för att boka tid så att det kan kolla på min hals som jag har haft ont i typ hela sommaren xD Så i helgen så började det även sticka i tungan, så nu kanske det var dax att ta ett kik på den. Så i morgon blir det att dra dit vi 11 tiden. Passade även på att boka tid till läkare för att kolla upp varför jag har ont i bröstet till och från. Så nu får jag det gjort oxå, fast fick tid 4 sep, så det dröjer ju ett tag...
 
Men nu blir det iaf lite frukost och power walk. 
 
 
 
 

Att sitta barnvakt :)

Skrivet:    ·  Familj
Haha, ja på 5 timmar så kan man hinna med mkt ;) Baka schackrutor, cykla till lekplatsen, laga tacos, brottartävling, spela spel och sist godis + film mys ;) Så spenderades min och Rickards Fredagkväll men busfröna Ebba och Liam i Varnhem :) 
 
 
Här har vi ett luciatåg mitt i sommaren vi ;)
 
 

My new toy!

Skrivet:    ·  Vardag
Äntligen har jag en egen ny dator :D Det fick bli den nya ASUS r505c. Inte för att jag förstod mkt med de nya windows skiten med en massa appar... men nu har jag suttit i typ 2 dagar och lekt lite så nu börjar jag hänga med ;) Som tur var så kan man byta mellan de skrivbordet med appa och det vanliga ;) Så nu har jag laddat ner lite roliga appar samt instalerat lite nödvändiga saker som cs3 och cs6 som jag tänkte lära mig snarast :D
 
Docj blev det lite dåliga bilder så det nte är så bra ljus i Rickard rum. så kanske tar några sen när jag kommer hem ;)
 
 
 

Friday

Skrivet:    ·  Vardag
God dagens! Nu har jag suttit och instalerat mej litte med min nya toy ;) Ett inlägg kommer inom kort ;)
 
Gick upp rätt tidigt i dag eftersom jag inte kunde somna om efter Rickard hade åkt till jobbet. Så det fick bli att dra ut på en springrunda. lite kallt var det allt på morgonen, men skönt när man blev så svettig xD Annars så har jag städat lite och så... rätt tråkigt att vara hemma sj i ett tomt hus. Man vet inte riktigt vad man ska göra. Gillar inte att ta det lungt precis xD
 
De som har hänt under veckan är att jag vart hemma en del, men fick dra till AF i onsdags för ett sådant möte (som jag redan gått på för 2 år sedan) men eftersom jag hade min jobbarkompis kille å var dej okej ;)
Sedan blev det en tripp till Stadium och då fick jag hoppa in i jobba i går :) Rätt awsome!
sedan mötte jag upp pappsen för att äntligen köpa min Toy ;) hehe!
och sen.... blev det ju gymmet såklart :D Typ min vecka de.
 
Cp bild, som det ska va!
Rickars awsome room. Jo, John Deere gillar han ju ;) Och USA grejs
 
 

Home again!

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
Sådär ja! Nu har jag kommit hem och packat upp mina grejer och kläder! Är ju aldrig hemma nu mera så det blir lite kläder som sammlas på hög hos rickard xD Men nu har det tvättats och städats så nu kan jag med lungn och ro lägga mig i sägen för att se ett nytt PPL avsnitt :D I morgon väntar AF kl 10... KUL!!!!!
Men det bästa var nog att chefen ringde mej i dag redan efter 2 dagar då mitt sommarshema var slut, och fick 3 helgers jogg framöver och ev, några vardagar :D Så nu kan jag släppa den klumpen i magen iaf :)
 
Men i går då så var jag hemma (hos rickard) med Emma själv. Jag hade plockat lite färska hallon så då blev det att jag och Emma överraskade resten av familjen med att göra en äpple/hallon paj :) Mumms vad gott det blev när lilla stumpad hjälpte till med degen ;)
 
Hihi hittade även en DVD från rickards klassresa 2007 i skåpet när jag städade lite på hans rum. Var tvungen o kika lite på den :D Söter han var då :) <3 Min lilla goding!
 
 

Bonnatösa

Skrivet:    ·  Familj, Vardag
På min ända lediga dag förra veckan så spenderades den på Rickards jobb! Kom dit med lite bullar på eftermiddagen och sedan satt jag i traktorn tills jobbardagen var över! Var lite regnigt den dagen så blev ngt lerig då de höll på med teckdikning! Ja men lär sig en hel del faktiskt, så snart kan jag nog till och med söka jobb som bonde? haha!!!! Ne, men det var faktiskt kul :) Se sin pöjk jobba lite är ju aldrig fel ;))
 
 
 
 
 

Design